Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani, gratuluju k holčičce, a neřkl dr.jaká je pravděpodobnost v procentech že je to holka?To jsi byla na velkém utz?A jak se bude jmenovat?
verunielka píše:
Jani, gratuluju k holčičce, a neřkl dr.jaká je pravděpodobnost v procentech že je to holka?To jsi byla na velkém utz?A jak se bude jmenovat?
me rekla narovinu,ze to je videla to krasne,tohle jen to srdce jsme braly natrikrat,projit,vycurat,projit az me malem slehlo,ale nechtelo se me tam zas za týden tak jsem si dala dlabos a jak se pekne otocila
jinak to byla krasa mam fotku,jmenuje se Kristýnka,chteli jsme i Patricii.ale vyhrala to prdolka mala.drzim te palecky at te to taky vyjde vse v poradku
![]()
jo a byla jsem na velkem utz,je to parada akorat to cekani pres dve hodky a pak jeste hodinu chozeni me tak odrovnalo ze jsem malem usnula cestou z prahy,a be finale jsme dostaly boticku od mestaku ze jsme mekoupily listek na parkovani,byl to fakt den
![]()
JANIIICKA píše:
jo a byla jsem na velkem utz,je to parada akorat to cekani pres dve hodky a pak jeste hodinu chozeni me tak odrovnalo ze jsem malem usnula cestou z prahy,a be finale jsme dostaly boticku od mestaku ze jsme mekoupily listek na parkovani,byl to fakt den![]()
![]()
S botičkou dobrý, ale určitě i ta bota za to stála, ta tě nemohla rozhodit v té chvíli ![]()
JANIII, tak gratuluji k holčičce ![]()
já už chci toho našeho prcka taky vidět..... ráno mě mimčo poprvé trochu kopalo, ale od té doby ještě nic
tak doufám, že brzo ucítím další kopaneček ![]()
verunielko jasne boticka me tentokrat byla ukradena,ja mela co delat udejchat,nervy a ten maraton aby se mala otocila,lidi na me cumely pac jsem tam litala a natrasala bricho.fakt jsem si pripadala divne ale co ta cesta by me druha uz odrovnala,protoze praha je rozkopana vsude a nase navigace nas nevadla uplne nekam jinam,,a ja a manza jsme se jen hadaly deti rvaly v zadu,proste fakt super
Katka_LEE píše:
JANIII, tak gratuluji k holčičce
já už chci toho našeho prcka taky vidět..... ráno mě mimčo poprvé trochu kopalo, ale od té doby ještě nictak doufám, že brzo ucítím další kopaneček
DEKUJI NEBOJ,ON SE ROZKOPE,ME DR,REKLA ZE VZHLEDEM K TOMU ZE JSEM SILNEJSI MALOU MUZU PORADNE CITIT TREBA I VE 30TT ALE OD 28TT BYCHMELA CITIT POHYBY PRAVIDELNE.TO BUDOU ZAS NERVY ZDA TO VSE MA BYT JAK MA
![]()
Jani, tak to ti řekla celkem pozdě na kopanečky, třeba je ucítíš dřív, já je cítím od 18tt
verunielka píše:
Jani, tak to ti řekla celkem pozdě na kopanečky, třeba je ucítíš dřív, já je cítím od 18tt
ja je citim uz ale mam nadvahu,a proto prej musi mimco myt vetsi silu co nadelame no me se smrdla uz pekne hlavne na sladky to je jak dabel ![]()
Ahoj holky,
Mě ve středu v poradně gyndr řekla, že ve 20tt bohatě stačí, když cítím mimi třeba jen jednou denně, že je to normální a to jsem docela hubená a čekám třetí dítko, je to asi fakt individuální.
Janii já jsem taky ze tří holek
, je to prima mít dvě ségry
.
Hony píše:
Ahoj holky,
Mě ve středu v poradně gyndr řekla, že ve 20tt bohatě stačí, když cítím mimi třeba jen jednou denně, že je to normální a to jsem docela hubená a čekám třetí dítko, je to asi fakt individuální.
Janii já jsem taky ze tří holek, je to prima mít dvě ségry
![]()
.
fakt??prima??ja jsem jedinacek tak nemohu posoudit,ale manza rika ze musi nechat udelat jeste jednu koupelnu,a nechat zavoz vlozek az do domu ze na nic jinyho nebudem vydelavat
![]()
ahojky,čekám taky třetí mimčo a moje váha je už o 9 kilo nahoře,hrůza
,ale pohyby cítím dost často tak ani nechci domýšlet až se prcek narodí jak bude v noci a ve dne živoučkej ![]()
JANIIICKA píše:Hony píše:fakt??prima??ja jsem jedinacek tak nemohu posoudit,ale manza rika ze musi nechat udelat jeste jednu koupelnu,a nechat zavoz vlozek az do domu ze na nic jinyho nebudem vydelavat
Ahoj holky,
![]()
.
![]()
![]()
![]()
To je dobrý to s těma vložkama ![]()
verunielka píše:JANIIICKA píše:To je dobrý to s těma vložkamaHony píše:fakt??prima??ja jsem jedinacek tak nemohu posoudit,ale manza rika ze musi nechat udelat jeste jednu koupelnu,a nechat zavoz vlozek az do domu ze na nic jinyho nebudem vydelavat
Ahoj holky,
![]()
.
![]()
![]()
![]()
NO JE TO TAK NE??
JAK SE TESIS NA ZITRA NEMUZES DOSPAT CO??SE NEDIVIM JA BYLA NERVNI,ZE JSEM Z TOHO UKLIZELA A NECO FURT UZOBAVALA
![]()