TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
23.11.10 12:11

U mě také měření plodu nebylo stejný :lol: Všecky míry byli jiné, dr řekl, že je vše v pořádku, takže k tomu nekladu důraz, ani nad tím nepřemýšlím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
23.11.10 12:22

Dendi, me to doktorka taky nerikala, ale v nemecky tehu prukajde mam napsane presny miry, takze jsem zvedave jukla na net - nasla jsem si paradni stranky v nemcine a tam to porovnala - psali tam i takovy vychytavky jako co se podle toho urcuje a diagnostikuje…
Ja jsem taky spokojena s tim ze je vse OK, netrapim se tim (nekdo ty prumery tvorit musi, ze :-) nemuzou byt vsichni stejni) jenom me vse okolo dost zajima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.11.10 14:37

Ahoj holky, tak jsem zpátky ze 3D. Tak mě moje intuice nezklamala, čekáme holčičku :srdce: . Na ultrazvuk ale půjdeme znovu příští týden, protože malá měla celou dobu ručičku přes obličej a nechtěla se zase za žádnou cenu pohnout, takže záběry nic moc. Je to pěkný záškodník :jazyk: . Tak nám jí pan doktor aspoň hezky změřil, konečně jsem se tedy dozvěděla nějaké míry. A jednu fotečku taky máme, tak se jí sem večer pokusím hodit. Musím přes manželův počítač, v tom svém nemám DVD mechaniku.
Mějte se zatím hezky :mavam: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
23.11.10 15:30

Dendi, gratuluji k holcice :kytka: ty se mas, tolik ultrazvuku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
23.11.10 16:40
Dendiska píše:
Ahoj holky, tak jsem zpátky ze 3D. Tak mě moje intuice nezklamala, čekáme holčičku :srdce: . Na ultrazvuk ale půjdeme znovu příští týden, protože malá měla celou dobu ručičku přes obličej a nechtěla se zase za žádnou cenu pohnout, takže záběry nic moc. Je to pěkný záškodník :jazyk: . Tak nám jí pan doktor aspoň hezky změřil, konečně jsem se tedy dozvěděla nějaké míry. A jednu fotečku taky máme, tak se jí sem večer pokusím hodit. Musím přes manželův počítač, v tom svém nemám DVD mechaniku.
Mějte se zatím hezky :mavam: !!

taky dendisko gratuluji,a kolik vazite merite pochlub se taky ne.to je krasa tolik zenskejch tady.my tady ty maly chlapy prevalcujem :srdce: :palec: :potlesk: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13118
23.11.10 16:49

Ahoj holky, žádný míry nevím, ale vše je ok a víc mě nezajímá :-D Já si dnes koupila dvoje punčocháčky-už v barvičce :-D , ubrousky na utírání, bodyčko, prsní vložky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
23.11.10 17:27

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? termín máme 6.4. a dle UZ 8.4. Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
23.11.10 17:32
Vermun píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? termín máme 6.4. a dle UZ 8.4. Verča

ahojda jasne vitej a copak cekas??tady zatim prevazuji holcicky.

• Citovat
  • Upravit
3563
23.11.10 17:36

No v 13. tt říkali že kluka, v pondělí jdu na velký UTZ, tak jsem zvědavá. Chtěla jsem se zeptat, netrápí některou z vás bílkoviny v moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
23.11.10 18:27
:nevim:
Vermun píše:
No v 13. tt říkali že kluka, v pondělí jdu na velký UTZ, tak jsem zvědavá. Chtěla jsem se zeptat, netrápí některou z vás bílkoviny v moči?

me ne ale podle me to byva u zanetu mocaku,nebo ledvin ale vim ze me dr rikal ze kdybych to mela musela bych do nemocnice :cry:

• Citovat
  • Upravit
1759
23.11.10 18:30

Ahoj holky, teda vy jste se rozepsali :mrgreen:
já byla dnes v Brně u mámy ve školce, byl to dost vyčerpávající den, když se na mě ty prťata sesypali a hulákali jeden přes druhýho :mrgreen:
nacvičeujeme na vánoční besídku, budu těm prckům k jejich zpívání hrát koledy na klavír, ale jde jim to..i básničky umí :palec:
Já už chci taky vědět, co máme… :andel: dneska jsem dostala krásnou chlapeckou soupravu, novorozeneckou, bože, to je tak maličký :andel: tak doufám, že to bude ten prorokovaný kluk a natrhnu tady partu bab :mrgreen:
Jinak dneska citím prckovi pohyby…teda jestli je to ono :think: jako když v bříšku propluje rybka, ale spíš dole v podřišku, než u pupíku…myslíte, že je to ono? :roll: moje Dr.mi teda řekla, že mám ještě čas na kopanečky, ale já už se na ně moc těším… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
23.11.10 18:38

Jéžiš to ani neříkej, mě se to drží už od 17. týdne. :cry: Jako nic mě nebolí, nic mi není a přesto se tam pořád potvory objevuji…A co čekáš ty?

Příspěvek upraven 23.11.10 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 18:46

Vítej Vermun :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.11.10 18:47

Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat? Termín porodu mám 11.4 a dle UTZ 12.4, ale jak se znám, tak to určitě přijde dříve :-). Pozítří jdu na velký ultrazvuk, tak jsem trochu nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 18:54

Ahoj mandy! Vítej do klubu.....co čekáte? Tady je to samá holčička :mrgreen: jen já a Vermun snad budeme mít chlapečka, ale to se dozvím nejdřív 2.12 a nebo 6.12 na velkém UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí