Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak jsem dneska neodolala a jak jsem šla přes obchod, hned jsem si něco koupila na malou. Dvoje malé ponožky, jedno oranžové proužkované bodýčko, dva overalky (žlutý a růžový) a paní mi doporučila bavlněný novorozenecký pytel. Je to napodobenina normálního spacího pytle, jen je z látky jako dělají bavlněná bodýčka. Prý se v tom naučí mimčo spinkat a pak se dobře přechází na klasický pytel. Takže jsem zase utratila korunky, ale je to nádherný. Jo a objednala jsem si taky plenkové kalhotky na klasické pleny. Tak snad brzo dojdou. Paní mi vyhrožovala, že chodí málo a jen v létě. Tak uvidíme.
Příspěvek upraven 23.11.10 v 19:05
Díky za přijetí, jde o první přírůstek, takže nemám žádné zkušenosti. Já byla minulý týden na utz u svého doktora a tam to vypadalo spíš taky na holčinu, ale nebylo to jasně vidět, protože mrňous tam nacvičoval kickbox a nohy pořád lítali ve vzduchu
. Tak snad ve čtvrtek už bude jasno. Jinak doma nemám zatím vůbec nic nakoupeno. První 3 měsíce jsem nechtěla nic pořizovat, jednou už to v té době špatně skončilo a teď jsem pořád dost unavená, takže po práci padnu doma na sedačku a nemám už na nic moc sílu. Ale po novém roce chci zůstat doma, takže se pak vrhnu do nákupů. Musím si ještě zpětně pročíst diskuzi, abych vás trošku poznala
.
Kotě, ho´d fotku toho pytle
já si taky nějakej vyhlídla, tak ať chytím inspiraci ![]()
mandy, udělej si ten metříček, co máme v podpisech. holky mi to poradily taky a je to super. klikni třeba na můj a ona se ti rozklikne ta stránka. pak zkopíruj jen ten BBCode do podpisu v nastavení profilu.
![]()
Jéé, to má dlouhý rukávy
to je super. Už aby v tom ten prcek ležel co? ![]()
Máš pravdu, už bych malou nejradši viděla u nás doma. Ale hold si musíme počkat. Taky nás ještě čeká nákup kočárku a dalších maličkostí. Taky bych si nerada nechala ujít Ježíška a Mikuláše a samozdřejmě Silvestra. Jen to je už druhý rok, co nemohu kvůli mimču alkohol. Takže se děsím dalšího Silvestra, to pěkně dopadnu. Po dvou letech abstinence. ![]()
Mohla bys mě prosím ještě blíže navést, jak se dostanu do tvého podpisu? Nějak to nevidím. Předem děkuju.
Tak nevím, na koho byl tento dotaz? Ale abys viděla naše metříky apod., tak je třeba nahoře vpravo nad diskuzí kliknout na Zobrazovat podpisy. Tím to aktivuješ.
Kotě, já si klidně občas dám decku červeného vína nebo pivko.
cca tak 1× do týdne.
Doktorka říkala, že to není na škodu, spíš že pivko je zdravé, ale jen jedno! a červené víno taky není na škodu ![]()
Koukám, že jsou nové holky do party ![]()
Kači, omyl, já také čekám kluka, takže bychom byli tři, pokud Ti to vyjde a máš také klučinu
Ale jinak, jak koukám, tak nás holky válcují s holčičkama ![]()
Mě dnes dorazily ty svrchní kalhotky na plenky, jsou úplně úžasnéééé
Myslím, že se neudržím a příští rok asi ještě aspoň jedny nebo dvoje objednám, jsou fakt moc pěkný. Ty od Anavy.
Ale letos už fakt neutrácím, až příští rok budu dokupovat ![]()
Ahá…nšjak mi uniklo, že taky nejsi „holčičková“ ![]()
Od Anavy
? mrknu na ně… ![]()
Jo a tys koupila ty fleecové, nebo jiné? a vlatsně co jsi všechno koupila? ![]()
kolik vkládacích plínek, kolik těch svrchních a nějaký ty separační vložky?
nevím ejstli jsi to už náhodou někde nepsala ![]()
My taky budeme mít klukaaaaaaa
jinak pěkně se to tu rozrůstá ![]()