TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
23.11.10 19:01

Ahoj, tak jsem dneska neodolala a jak jsem šla přes obchod, hned jsem si něco koupila na malou. Dvoje malé ponožky, jedno oranžové proužkované bodýčko, dva overalky (žlutý a růžový) a paní mi doporučila bavlněný novorozenecký pytel. Je to napodobenina normálního spacího pytle, jen je z látky jako dělají bavlněná bodýčka. Prý se v tom naučí mimčo spinkat a pak se dobře přechází na klasický pytel. Takže jsem zase utratila korunky, ale je to nádherný. Jo a objednala jsem si taky plenkové kalhotky na klasické pleny. Tak snad brzo dojdou. Paní mi vyhrožovala, že chodí málo a jen v létě. Tak uvidíme.

Příspěvek upraven 23.11.10 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.11.10 19:02

Díky za přijetí, jde o první přírůstek, takže nemám žádné zkušenosti. Já byla minulý týden na utz u svého doktora a tam to vypadalo spíš taky na holčinu, ale nebylo to jasně vidět, protože mrňous tam nacvičoval kickbox a nohy pořád lítali ve vzduchu :mrgreen:. Tak snad ve čtvrtek už bude jasno. Jinak doma nemám zatím vůbec nic nakoupeno. První 3 měsíce jsem nechtěla nic pořizovat, jednou už to v té době špatně skončilo a teď jsem pořád dost unavená, takže po práci padnu doma na sedačku a nemám už na nic moc sílu. Ale po novém roce chci zůstat doma, takže se pak vrhnu do nákupů. Musím si ještě zpětně pročíst diskuzi, abych vás trošku poznala :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 19:05

Kotě, ho´d fotku toho pytle :think: já si taky nějakej vyhlídla, tak ať chytím inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 19:07

mandy, udělej si ten metříček, co máme v podpisech. holky mi to poradily taky a je to super. klikni třeba na můj a ona se ti rozklikne ta stránka. pak zkopíruj jen ten BBCode do podpisu v nastavení profilu. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
23.11.10 19:10

Tak tady je foto toho pytle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 19:13

Jéé, to má dlouhý rukávy :palec: to je super. Už aby v tom ten prcek ležel co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
23.11.10 19:17

Máš pravdu, už bych malou nejradši viděla u nás doma. Ale hold si musíme počkat. Taky nás ještě čeká nákup kočárku a dalších maličkostí. Taky bych si nerada nechala ujít Ježíška a Mikuláše a samozdřejmě Silvestra. Jen to je už druhý rok, co nemohu kvůli mimču alkohol. Takže se děsím dalšího Silvestra, to pěkně dopadnu. Po dvou letech abstinence. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.11.10 19:19

Mohla bys mě prosím ještě blíže navést, jak se dostanu do tvého podpisu? Nějak to nevidím. Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
23.11.10 19:22

Tak nevím, na koho byl tento dotaz? Ale abys viděla naše metříky apod., tak je třeba nahoře vpravo nad diskuzí kliknout na Zobrazovat podpisy. Tím to aktivuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.11.10 19:26

Díky moc, už to vidím, takže to ponastavuju :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 19:29

Kotě, já si klidně občas dám decku červeného vína nebo pivko. :-) cca tak 1× do týdne.
Doktorka říkala, že to není na škodu, spíš že pivko je zdravé, ale jen jedno! a červené víno taky není na škodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.11.10 20:21

Koukám, že jsou nové holky do party :mavam:
Kači, omyl, já také čekám kluka, takže bychom byli tři, pokud Ti to vyjde a máš také klučinu :twisted: Ale jinak, jak koukám, tak nás holky válcují s holčičkama :lol:
Mě dnes dorazily ty svrchní kalhotky na plenky, jsou úplně úžasnéééé :potlesk: Myslím, že se neudržím a příští rok asi ještě aspoň jedny nebo dvoje objednám, jsou fakt moc pěkný. Ty od Anavy.
Ale letos už fakt neutrácím, až příští rok budu dokupovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 20:35

Ahá…nšjak mi uniklo, že taky nejsi „holčičková“ :mrgreen:
Od Anavy :think: ? mrknu na ně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 20:38

Jo a tys koupila ty fleecové, nebo jiné? a vlatsně co jsi všechno koupila? :mrgreen:
kolik vkládacích plínek, kolik těch svrchních a nějaký ty separační vložky? :think: :roll: nevím ejstli jsi to už náhodou někde nepsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.11.10 20:49

My taky budeme mít klukaaaaaaa :mrgreen: jinak pěkně se to tu rozrůstá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie