TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
23.11.10 20:50

Zdravím nové těhulky, vítejte holky :kytka: !

Díky, holky, za gratulace :huban: !

Jani, malá má 380g, ale tu délku jsem tam nikde nenašla, nebo spíš nevím, který údaj to je ;). Je možné, že by to bylo kolem 19 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 21:02
Koty píše:
My taky budeme mít klukaaaaaaa :mrgreen: jinak pěkně se to tu rozrůstá :palec:

Ajooooooooooo :zed: jak jsem mohla zapomenout :mrgreen: :mrgreen: my ty baby teda porazíme nakonec :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.11.10 21:10
Katka_LEE píše:
Koty píše:
My taky budeme mít klukaaaaaaa :mrgreen: jinak pěkně se to tu rozrůstá :palec:
Ajooooooooooo :zed: jak jsem mohla zapomenout :mrgreen: :mrgreen: my ty baby teda porazíme nakonec :palec: :mrgreen: :mrgreen:
Řekla bych, že ještě Haninac čeká chlapečka, tak to budou kluci nakonec v převaze :pankac: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.11.10 21:13

Koty, supeeer, další klučina do party :potlesk:
Kači, asi o dvě stránky dozadu jsem psala celou výbavičku, co všechno mám :lol: Ale jinak od Anavy jsem kupovala ty svrchňáčky z fleecu, prý je to lepší a prodyšnější, akorát se stane, jak už dítko hodně čůrá, můžou navlhnout, když třeba sedí, ale to samé je i u vlňáčků, každopádně prý jsou lepší takové materiály, jelikož to „větrá“. Celkem mám 3 svrchňáčky a kdybych nebyla tak okouzlená jimi, aj by to určitě stačilo. Jedny mám od Imse Vimse a dvoje právě Anavy. Plenek kalhotkových mám jen 6 a normálních plen mám 15- ale budu ještě 20 dokupovat, anebo dostanu, pokud se zadaří. Vkládacích plínek mám asi 3-4- to budu stejně používat, jen když pudem někam na návštěvu nebo tak. Separačky ještě nemám, ale také budu kupovat. Každopádně letos to už nestihnu nejspíše :lol:
Joo a prej i jako vkládačka postačí žíňka z Ikey, prej je taky savá dobře, takže až tam zas pojedu, nakoupím i nějáký žíňky místo vkládaček, měli tam dobrou cenu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.11.10 21:20

jajaj, asi sjem to přehlídla. hledala jsem to, ale nenašla :nevim: :think: :lol:
já ty plenky nechám asi až na konec, protože v tom mám zatím, takovej zmatek…takže to nechám tak na únor. :roll: :wink: já už mám jinak vybraných tolik věcí, že nevím co dřív. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.11.10 21:32

hezký večer holky :mavam: ,

vítám nové těhulky :hug: .
Deny moc gratuluju k holčičce :kytka: .
Holky i já čekám kluka, mám ho potvrzeného z amnia :lol: , tak je nás kluků dost :mrgreen: . Asi to bude Vojtík. Jaká máte jména?
Co se týká látkových plínek, já se k vám nepřidávám, látkovala jsem u prvního a už nechci :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
23.11.10 22:06

Ahojky, děkuji za uvítání. U nás jsou zatím dohady ohledně jména. Holka bude Terezka asi, a kluk no tak tam je variant víc a to buď Lukáš, Tomáš, Filip, Petr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.11.10 22:23

Kači, já v tom také měla zmatek, jak jsem koukala co všechno teď je za plíny, nestačila jsem zírat :-o A v dnešní době si to maminky i hodně ulehčují se vším s látkovýma, není to jako kdysi, ale jasně na plíny máš čas :palec: Já chci být ale ve všem napřed, proto zkupuju už všecko možný, dokonce jsem chtěla plínovou výbavu do konce roku, že bych si je už i vyprala a vyžehlila :lol: Oblečení bych nechala na příští rok.
Hony, super, další kluk, tak není to tak hrozné, možná už je to půl na půl :lol: My budeme mít Tobiáše, manžovi se to moc nelíbí, ale mě to tak padlo do oka, že žádný jiný nechci :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.11.10 22:34

Ono každé jméno je něčím hezké :think: .
Zítra jedem na velký utz, tak dám pak vědět. Hlavně, ať je vše v pořádku :oops: . Tak hezkou dobrou holky :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.11.10 22:38

Hony, tak držím palce, ať je vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
23.11.10 22:58

Vermun, taky tě vítám.Jsem zvědavá jestli se ti potvrdí chlapeček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
24.11.10 06:55

holky ja mazu do poradny tak se pak ozvu,u nas to pekne klouze tak snad dojedem ok,mam to 20km´.ach ju,vcera me chytla mykoza,kvasinky tak snad me na to neco da,malem jsem lezla po zdi,to budou ty ma susenky a dortiky :oops: :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
24.11.10 06:56
Dendiska píše:
Zdravím nové těhulky, vítejte holky :kytka: !

Díky, holky, za gratulace :huban: !

Jani, malá má 380g, ale tu délku jsem tam nikde nenašla, nebo spíš nevím, který údaj to je ;). Je možné, že by to bylo kolem 19 cm?

dendi,jo 19cm a apk se tam neco jeste pricita ale nevim co ale optam se dr.dnes co a jak od toho tam je a ja budu myt klid,jo holky uz vas prohlizi dr.zevnitr??? :-? :-? :-? :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5570
24.11.10 09:44

holky jj, ja cekam taky kluka - takze je nas zatim 7 „jistejch“? :-)

Hony, drzim palce, Jance do poradny taky

jj, vnitrne me uz prohlizela a pruhmatavala, jestli deloha roste jak ma - tusim v 16. a ted ve 20.tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.11.10 09:51

Ajoj, vnitřní vyšetření pohmatem mi gyndr. dělá vždy, aby zjistil, jestli správně roste děloha, UTZ přes bříško mi ještě ani nedělal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí