Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím nové těhulky, vítejte holky
!
Díky, holky, za gratulace
!
Jani, malá má 380g, ale tu délku jsem tam nikde nenašla, nebo spíš nevím, který údaj to je
. Je možné, že by to bylo kolem 19 cm?
Koty píše:
My taky budeme mít klukaaaaaaajinak pěkně se to tu rozrůstá
Ajooooooooooo
jak jsem mohla zapomenout
my ty baby teda porazíme nakonec
![]()
Katka_LEE píše:Řekla bych, že ještě Haninac čeká chlapečka, tak to budou kluci nakonec v převazeKoty píše:Ajooooooooooo
My taky budeme mít klukaaaaaaajinak pěkně se to tu rozrůstá
jak jsem mohla zapomenout
![]()
my ty baby teda porazíme nakonec
![]()
![]()
Koty, supeeer, další klučina do party ![]()
Kači, asi o dvě stránky dozadu jsem psala celou výbavičku, co všechno mám
Ale jinak od Anavy jsem kupovala ty svrchňáčky z fleecu, prý je to lepší a prodyšnější, akorát se stane, jak už dítko hodně čůrá, můžou navlhnout, když třeba sedí, ale to samé je i u vlňáčků, každopádně prý jsou lepší takové materiály, jelikož to „větrá“. Celkem mám 3 svrchňáčky a kdybych nebyla tak okouzlená jimi, aj by to určitě stačilo. Jedny mám od Imse Vimse a dvoje právě Anavy. Plenek kalhotkových mám jen 6 a normálních plen mám 15- ale budu ještě 20 dokupovat, anebo dostanu, pokud se zadaří. Vkládacích plínek mám asi 3-4- to budu stejně používat, jen když pudem někam na návštěvu nebo tak. Separačky ještě nemám, ale také budu kupovat. Každopádně letos to už nestihnu nejspíše ![]()
Joo a prej i jako vkládačka postačí žíňka z Ikey, prej je taky savá dobře, takže až tam zas pojedu, nakoupím i nějáký žíňky místo vkládaček, měli tam dobrou cenu ![]()
jajaj, asi sjem to přehlídla. hledala jsem to, ale nenašla
![]()
já ty plenky nechám asi až na konec, protože v tom mám zatím, takovej zmatek…takže to nechám tak na únor.
já už mám jinak vybraných tolik věcí, že nevím co dřív. ![]()
hezký večer holky
,
vítám nové těhulky
.
Deny moc gratuluju k holčičce
.
Holky i já čekám kluka, mám ho potvrzeného z amnia
, tak je nás kluků dost
. Asi to bude Vojtík. Jaká máte jména?
Co se týká látkových plínek, já se k vám nepřidávám, látkovala jsem u prvního a už nechci
.
Ahojky, děkuji za uvítání. U nás jsou zatím dohady ohledně jména. Holka bude Terezka asi, a kluk no tak tam je variant víc a to buď Lukáš, Tomáš, Filip, Petr…
Kači, já v tom také měla zmatek, jak jsem koukala co všechno teď je za plíny, nestačila jsem zírat
A v dnešní době si to maminky i hodně ulehčují se vším s látkovýma, není to jako kdysi, ale jasně na plíny máš čas
Já chci být ale ve všem napřed, proto zkupuju už všecko možný, dokonce jsem chtěla plínovou výbavu do konce roku, že bych si je už i vyprala a vyžehlila
Oblečení bych nechala na příští rok.
Hony, super, další kluk, tak není to tak hrozné, možná už je to půl na půl
My budeme mít Tobiáše, manžovi se to moc nelíbí, ale mě to tak padlo do oka, že žádný jiný nechci ![]()
Ono každé jméno je něčím hezké
.
Zítra jedem na velký utz, tak dám pak vědět. Hlavně, ať je vše v pořádku
. Tak hezkou dobrou holky
.
Vermun, taky tě vítám.Jsem zvědavá jestli se ti potvrdí chlapeček ![]()
holky ja mazu do poradny tak se pak ozvu,u nas to pekne klouze tak snad dojedem ok,mam to 20km´.ach ju,vcera me chytla mykoza,kvasinky tak snad me na to neco da,malem jsem lezla po zdi,to budou ty ma susenky a dortiky
![]()
Dendiska píše:
Zdravím nové těhulky, vítejte holky!
Díky, holky, za gratulace
Jani, malá má 380g, ale tu délku jsem tam nikde nenašla, nebo spíš nevím, který údaj to je!
. Je možné, že by to bylo kolem 19 cm?
dendi,jo 19cm a apk se tam neco jeste pricita ale nevim co ale optam se dr.dnes co a jak od toho tam je a ja budu myt klid,jo holky uz vas prohlizi dr.zevnitr???
![]()
holky jj, ja cekam taky kluka - takze je nas zatim 7 „jistejch“? ![]()
Hony, drzim palce, Jance do poradny taky
jj, vnitrne me uz prohlizela a pruhmatavala, jestli deloha roste jak ma - tusim v 16. a ted ve 20.tydnu
Ajoj, vnitřní vyšetření pohmatem mi gyndr. dělá vždy, aby zjistil, jestli správně roste děloha, UTZ přes bříško mi ještě ani nedělal..