Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mě doktor prohmatává vždy. Akorát jsem měla v průkazce napsané, že děloha je klidná, zatímco teď tam mám, že děloha reaguje. Což nevím, zda je dobře. Nevíte některá?Nesetkali jste se s tím?
jinak co se tyce toho piti v tehotenstvi - Nemecko je na to jako delany
ty jejich Radlery (pivo namichany se spritem) nebo dalsi misungy jako s colou ci ovocem
alkoholu malo a chut tam je
Zdravím holky,
tak co se týče včerejšího rozhovoru ohledně pohlaví našich miminek . . . Vytvořila jsem malou tabulku, ať máme přehled, kdo vede, jestli holky nebo kluci
.
Můžeme tam přidat jakékoliv údaje navíc, když budete chtít.
Mohlo se stát, že jsem na někoho zapomněla, nebo ho spíš v diskusi přehlédla, tak to se omlouvám a dejte mi holky hned vědět, já to doplním. Nebo opravím chyby.
A teď ještě jestli se mi to sem podaří vložit
.
Dendiska píše:
Zdravím holky,
tak co se týče včerejšího rozhovoru ohledně pohlaví našich miminek . . . Vytvořila jsem malou tabulku, ať máme přehled, kdo vede, jestli holky nebo kluci.
Můžeme tam přidat jakékoliv údaje navíc, když budete chtít.
Mohlo se stát, že jsem na někoho zapomněla, nebo ho spíš v diskusi přehlédla, tak to se omlouvám a dejte mi holky hned vědět, já to doplním. Nebo opravím chyby.A teď ještě jestli se mi to sem podaří vložit.
tak to se tesim moc na tu tabulicku
Ahój, holky,
tak jsem po snídani
A vařím obídek.Dnes kuře s brambůrkem..
Vermun píše:
Ahojky, děkuji za uvítání. U nás jsou zatím dohady ohledně jména. Holka bude Terezka asi, a kluk no tak tam je variant víc a to buď Lukáš, Tomáš, Filip, Petr…
Vermun, u nás to bude asi Terezka, pokud to bude holka, a u kluka máme Honzík. Přítel chtěl Mojmíra, ale to jsem mu razantně zamítla. Jinak Tobiášek je pěkný.
Sice naše sousedka má psa Jorkšíra, říká mu Tobík, ale je to roztomilý ![]()
Jo, jinak jsi oprav ten odkaz v podpisu, musíš tám dát ten odkaz s tím BBCodem, nebo co ![]()
holcińy tak jsem doma.nic me nedelal jen juknul zda bije srdicko a meril brisko nakym hakem,ale dovnitr jeste nastesti nekoukal.kdyz jsem mu rekla ze mam mykozu myslela jsem ze me prohledne ale nic tak me napsal naky cipky co se davaj na noc tam a zbytek do lednice.naky tetraboritanum.uf to je nazev.rekl ze me roste mimi uplne na den a snad hodiny,a juknul zda je to opravdu holka a je.rekl jen ma ji tam vidite
![]()
verunielka píše:
Ahój, holky,
tak jsem po snídaniA vařím obídek.Dnes kuře s brambůrkem..
ja taky kuratko s bramburkem mnam
verunielka píše:
Ahój, holky,
tak jsem po snídaniA vařím obídek.Dnes kuře s brambůrkem..
Ahoj…já si dala chleba s vajíčkem na kolečka…a čaj, šípkovej..mňam ![]()
Mám poslední dobou strašnou chuť na pomazánky, včera jsem snědla 3 krajíce se škvarkovou a miluju polívky. Co se týče druhýho, to poslední dobou vynechávám.
a taky mě přepadá hrozná chuť na čokoládu ![]()
Včera jsem koupila jednu bonboniéru moc hodné paní doktorce, která mi udělá jedno vyšetření, ale přemýšlím, že ji asi sežeru
a pak koupím novou.
Ještě holky . . . vás, co jste tu opravdu často, jsem jen pro orientaci udělala tučně, ať se v tom líp najdete, ale jinak to nic neznamená
.
Takže kdyby tam byly chyby, tak dejte vědět.
U Koty jsem se nějak nedobrala termínu porodu
.
Jani, ahoj, čípky jsou nepříjemný v tom, že jak se to rozpouští, druhý den to tak nějak vytíká a je to nepříjemný. Já měla celej život problémy s mykozou, nemohla jsem vkročit do bazénu abych hned něco nehcytla, na tampon jsem byla háklivá, prostě bez minivložky jsem se nemohla hnout. ![]()
Pak jsem řekla gynekoložce, že už to tak dál nejde…že mě to otravuje život, a tak mi udělala výpal na děložním čípku, loni v létě a od tý doby jsem měla absolutní klid. Mohla jsem chodit na ostro celej den
jenže teď v těhu se mi to zase trochu hor¨ší. ale to je prý normální ![]()
Tak koukám, že jsem s TP skoro vzadu
to už bych spíš měla patřit do skupiny TP1.5.+-
![]()
Dendiska píše:
Ha, funguje to
až budu mít fotku ze 4D UTZ, jestli nám ho/ji vyfotí… tak jsem zvědavá jak s tím budu zápasit já. Jak mám něco nahrát na net, jsem nahraná ![]()
Katka_LEE píše:
Tak koukám, že jsem s TP skoro vzaduto už bych spíš měla patřit do skupiny TP1.5.+-
![]()
Ne ne, ty patříš sem
. Můžu to kdyžtak seřadit podle abecedy ![]()