TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3563
24.11.10 12:48

No já jsem taky na neschopence už od začátku, a Haninac já státnicuji v květnu, takže to sado maso bude taky. V pondělí jdem na velký UTZ, tak už se těším. :-) Jde i manžel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 12:59

Holky, já už se na vánoce letos strašně těším :andel:
miluju pohádky, a letos na ně snad budu mít čas. a budu péct cukroví. já jsem blázen co? :mrgreen:
jinak s tím časem...... člověk si řekne že ho má, když je doma, ale tím, že bydlím i s tchýní a 14dní v měsíci tu jsou přítelovi děti, tak jsem ráda, že si toho času pro sebe trochu urvu. Když si lehnu, tchýně se podiví a že chce s něčím pomoct, když náhodou usnu, vím, že stejně dýl jak 10minut spánku nemám, nemáme ložnici a tak každý den rozkládám v obýváku gauč a obývák je průchodem do kuchyně, takže tady se opravdu dveře netrhnou. Jsem zvědavá, když tu bude ležet prcek, jakej bude mít klid :-(
No ale jsem ráda, že se to s tchýní za poslední rok uklidnilo, měla jsem s ní děsný peklo :pocitac: . Nemohla mě strávit......bohužel jsem trochu jiná než přítelova Ex. :wink: i když nevím v čem…s ní jsem si celkem rozumněla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 13:00

Hani, Vermun,
tak to už budete mít miminka u státnic s sebou :-) . Já jsem přesvědčená o tom, že to moje mi v září přineslo stěstí :srdce: . Akorát mi to vycházelo kolem toho desátého týdne, a to mi bylo fakt zle. Hlavně jsem nad tím učením třikrát denně usínala :lol: .
No, jsem ráda, že to mám po těch letech za sebou a že už se tím nemusím zabývat. Tak teď holt budu do dubna doma, ono už to uteče. Budeme dělat pokojíček atd. Akorát si nemůžu vybrat délku mateřské, tzn. budu doma 4 roky za 3800 8-o . Nebo teda spíš asi nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
24.11.10 13:04

No asi budeme, ale bojím bojím. Daleko radši bych se naplno věnovala malému než abych se stresovala se školou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 13:09
Vermun píše:
No asi budeme, ale bojím bojím. Daleko radši bych se naplno věnovala malému než abych se stresovala se školou. :-(

To chápu. Ale zase třeba nebudeš z té školy tak vystresovaná, když se podíváš na toho drobečka. Já šla teda ke státnicím o poznání klidnější než dřív, když pro mě byla škola důležitější. Teď jsem se právě nechtěla stresovat, když jsem už byla těhotná. Tak snad vám to rychle uteče a budete to mít za sebou, a pak už jenom samé radosti ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 13:11

Holky, já vás obdivuju…s tou školou. já bych to nedala......

No musím se přiznat, ted jen doufám,že mě neukamenujete, ale v 18ti jsem na střední otěhotněla, bohužel s nepravým přítelem, a tenkrát mi chtěla pomoct třídní profesorka. Chtěla, abych si to nechala, že mě pomůže, ale já na to prostě neměla, dala jsem to hned na začátku těhotenství pryč. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 13:24

Katko,
to je osobní věc každé ženy, jak se rozhodne. Já jsem teda na potratu nikdy nebyla, ale nevím, jak bych se rozhodla, kdybych v osmnácti otěhotněla . . . No, to jsem byla ve třeťáku na gymplu, chtěla jsem jít na vysokou . . . nevím, nevím. Jsem ráda, že jsem to nikdy nemusela řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 13:31

No příjemné to nebylo. :-( ale neměla jsem na to, a přiznala jsem si to. I když jsem nikdy neměla problémy jak v rodině, tak ve škole s učením, byla jsem premiant, naši na to byli hrdí :lol: , chodila jsem k jedné akademické malířce malovat (talent po mamince :wink: ), 20 let hraní na klavír (ted jsem opět začala :wink: ), pak jsem odmaturovala s vyznamenáním, prostě holka, jakou si naši mohli přát. :oops:
A když přišlo to těhotenství, a to na mě bylo moc. Nevěděla jsem jak se rozhodnout. Našim jsem to neřekla, neví to dodnes. A teď jsem už dozrálá, připravená na to, mít miminko, strašně se těšíme…prostě myslím, že je dobré si založit rodinu, až se na to člověk cítí. teda aspoň já to tak vidím. Ale kdybych si to tenkrát nechala, vím, že i tak bych byla dobrou mámou..... no těžko říct, skoro po 10ti letech… :nevim: … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 13:35

Holky, našla jsem nějaký text, kde je popsáno o těch plenkách. Konečně se v tom orientuju trochu víc. V té změti nabídek jsem se trochu ztrácela. :mrgreen:
Posílám odkaz, kdyby měl někdo zájem si o tom přečíst :wink: http://www.modrykonik.cz/…e-pleny-iii/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 13:55

Vermun, to se budem navzajem psychicky podporovat  :palec:

Kati, kdyz jsi citila, ze je to tak spravne… Ja jsem otehotnela neplanovane ted a v nasem veku (mne je 25) je to uz jine rozhodovani. V 18 to musi byt silene. Kamenovat te urcite nebudeme, obdivuju te, ze jsi to tu vybalila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 13:55
Vermun píše:
No já jsem taky na neschopence už od začátku, a Haninac já státnicuji v květnu, takže to sado maso bude taky. V pondělí jdem na velký UTZ, tak už se těším. :-) Jde i manžel..

a jak jsi na tom s diplomkou? :lol: muj plan je mit do konce unora hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 14:01
Haninac píše:Kati, kdyz jsi citila, ze je to tak spravne… Ja jsem otehotnela neplanovane ted a v nasem veku (mne je 25) je to uz jine rozhodovani. V 18 to musi byt silene. Kamenovat te urcite nebudeme, obdivuju te, ze jsi to tu vybalila :-)

No pravda, kdyby mi bylo víc a měla bych po škole, neřešila bych to takovýmto způsobem. Dokonce by mi nevadilo, že bych na dítě byla sama.....ale tenkrát jsem se prostě rozhodla takto :nevim:

Teda já už se tak těším na ten 4D UTZ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 14:08

je potreba koukat do budoucnosti a na minulost moc nehledet - tu clovek neovlivni :palec:

4D ti zavidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 14:11

No ještě uvidíme jak bude drobek natočenej. Abych nějakou tu památku a DVD na něj v bříšku měla. :wink: tak doufám, že to klapne. Jdu tam s přítelem.
Akorát jdu dopoledne na 4D a teprve ten semý den odpoledne na velký UTZ pro vyloučení vad. Tak doufám, že bude vše OK, abych pak odpoledne mohla být už klidná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
24.11.10 14:19

Dendisko, tabulka super, pohlaví si nakonec říci necháme když se nám ukáže, takže 6/12 kdyžtak doplním i já pohlaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí