TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
24.11.10 14:21

Kato, urcite bude vse OK :-) tak to budes mit celej den pokoukanicko na prcka :srdce:
moje pamatka na maleho v brisku budou akorat fotky z UZ, chci si koupit v Ikei ramecek - maji jeden uzkej vysokej s trema mensima okynkama nad sebou, myslim ze to bude vypadat dobre, dam tam fotky z ruznyho obdobi vyvoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 14:28

Hani, to je super nápad :palec: já jsem od kamarádky dostala takovou knížku - deník, která je od narození po 3 roky života a tam se dají psát různý věci, lepit fotky atd. tak já to začínám vkládat do té knížky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 14:33
Haninac píše:
Kato, urcite bude vse OK :-) tak to budes mit celej den pokoukanicko na prcka :srdce:
moje pamatka na maleho v brisku budou akorat fotky z UZ, chci si koupit v Ikei ramecek - maji jeden uzkej vysokej s trema mensima okynkama nad sebou, myslim ze to bude vypadat dobre, dam tam fotky z ruznyho obdobi vyvoje :-)

Ty Hani, my jak jsme teď s manželem byli na tom 3D, tak jsme tam koukali na fotky, co tam pan doktor měl a některé byly i z 26. týdne, takže opravdu ta možnost je, kdybyste pak chtěli jít, až budeš v Čechách.
Jinak diplomka, to bylo pro mě snad to nejhorší, mě to taaak nebavilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 14:41
Dendiska píše:
Haninac píše:
moje pamatka na maleho v brisku budou akorat fotky z UZ, chci si koupit v Ikei ramecek - maji jeden uzkej vysokej s trema mensima okynkama nad sebou, myslim ze to bude vypadat dobre, dam tam fotky z ruznyho obdobi vyvoje :-)
Ty Hani, my jak jsme teď s manželem byli na tom 3D, tak jsme tam koukali na fotky, co tam pan doktor měl a některé byly i z 26. týdne, takže opravdu ta možnost je, kdybyste pak chtěli jít, až budeš v Čechách.
Jinak diplomka, to bylo pro mě snad to nejhorší, mě to taaak nebavilo!!!

Dendi, ted jsi me navnadila :-D mrknu na netu kde to v Brne delaji, jak stiham 26.tyden a jestli jsou volne terminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 14:50

Hani
mrkni se na sanatorium Helios. Mají tam na stránkách veškerý info, navíc ted mají akci za 950,–Kč za 3D/4D a mají tam i fotky jak to vypadá :palec:
já jdu 6.12 tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 15:15

Tak si asi pořídím pro prťouska toto:
http://www.bejbyboom.cz/…krylove_3227 do kočárku
a http://www.dracek.cz/…-pro-miminko páč je termoregulační použití po celý rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.11.10 15:31

Tak já španělku kupovat nebudu, budu používat normál deku s větším chlupem, ta španělka se mi zdá zbytečně drahá a spací pytel mám taky, dva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.11.10 15:38

Holky, tak to vám nezávidím s tou školou, já bych to asi taky nedala :nevim:
Kači a to, žes to dala pryč, je jen Tvoje věc, ale kdybych já byla těhu tak brzy a naši by se to dověděli a kdybych to chtěla dát pryč, mamka by mě zabila. Vždycky říkala, že by mě zabila, kdyby se dověděla, že bych dala mímo pryč :lol: Je totiž proti tomu, no, ale je fakt, že mám skvělé rodiče a vím, že by mi v mnoha směrech pomohli, co by to jen šlo :palec: A ta španělská deka je supeeer, já ji chtěla taky, ale kvůli ceně, jsem si nechala zajít chuť :-(
Deni a super tabulka, fakt se Ti povedla :palec: A jak tak koukám, jsem první na řadě 8-o Bojim bojiiiiim :-P
Dneska mi přišel čoveče holky, nějákej balík, za hodinu pudu pro něj na poštu, ale vůbec netuším co jsem si objednávala :nevim: Přemýšlela jsem, že ty svrchňáčky pro mimčo bylo poslední co jsem objednávala, pro zvířátka si také už nepamatuju, že bych něco objednávala, tak mě čeká překvapení 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.11.10 15:46

Mě má ted dojít hrazdička pro mimčo, monitor přišel včera.A ted pokukuju po kočárkách, už bych ho taky měla pomalu sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 15:55

Orlynaši by mi taky pomohli. Jsou oba skvělí :palec: :wink:
Možná si to s tou španělkou taky rozmyslím. přece jen jsem to sečetla suma sumárum a bylo mi mdlo 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 15:56

Veru
jaký jsi kupovala monitor? Já o něm taky uvažuju… holky, budete ho kupovat každá, neo ne? chtěla bych ho, ale mám strach, kdyby k něčemu došlo, jestli bych byla schpná nějak brzo a dobře zareagovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.11.10 16:02

Já monitor dechu kupovat nebudu. Kupovala ho známá a prý je to ale blbost :-o Dítko musí nějak přesně ležet na té podložce, pokud leží nějak jinak, jak už se třeba začne převalovat, tak to prý hvízdá furt, protože to není schopno zajistit ze všech úhlů. Tak dle mě to není potřeba.
Zezačátku bude malej stejně v ložnici, později ho přendám až do pokojíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 16:07

orly přesně to jsem četla taky… tak nevím jestli do toho jít nebo ne :nevim: myslím, že pokud bude dítko OK zvládneme to i bez něj.
když si uvědomím, co naše mámy měly a neměly, jeden by řekl, že to nemůžeme sadn ani přežít. Ale jsme tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.11.10 16:12

Právě jsem si to taky říkala. Že kdysi naše mámy neměly nic a jak to zvládaly :palec: Dle mě je teď na trhu plno zbytečných věcí, které není třeba zařazovat do výbavičky dítěte, ale když má člověk dost penízků na výbavičku, ať si dopřeje, toť můj názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 16:16

Juj, to jsou tvoji hafani? nádhera :palec:
mamka má jorkšíra Bony,společně s mým bratrem ještě německýho ohaře Berryho, jeho přítelkyně má maďarskýho ohaře Alfa a taky německýho ohaře Andrého a my s přítelem máme ovčáka Báru a amerického bandoga sidynu :mrgreen: no a pak nějaký ty slepice, ale ty pojmenovaný nemáme :mrgreen: a tři pašíky :wink:

jo a ještě míváme 3 ovce během léta, na vypasení velké zahrady a dva roky jsme mívali srnce. :wink:
mrkni se na fotky. Hlavně jak se naše Bára snažila příjmout srnečky za štěňátka :mrgreen:
 http://prackarr.rajce.idnes.cz/my_animals/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky