TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
25.11.10 21:15

Aktualizace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
26.11.10 07:05
Dendiska píše:
Aktualizace ;)

dendi me tam prosim auktualizuj muj termin mam ho jako ty,ja nahlasila spatne posledni ms tak me to dr.zmenil taky na 4*4 :palec:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
26.11.10 07:06
mandy1 píše:
Eelo, gratuluji k dobrému výsledku. Já byla dnes taky na velkém ultrazvuku (jsem 20+3) a máme všechno jak má být, pohlaví zatím není pořád jisté (ale doktoři předpokládají na 80% holku), mrňous tam dělá děsný cirkus a nechce se ukázat . A to jsem tam musela ještě běhat po schodech jako cvok, protože se nalepil na stěnu a nemohli mu změřit aortu a když do něj doktorka šťouchla, tak kopal nohoma nebo boxoval, ale odmítal se odlepit, takže tím během jsem ho pak setřásla a už ho doměřili bez problémů :-) .

ahojda to same jsem mela i ja nebyla jsi v gennetu??me tam to taky rekly tak jsem litala,protoze srdicko nesla poradne prohlidnout byla jsem u dr.brezinove

• Citovat
  • Upravit
595
26.11.10 08:20

:-) Ahojda, po zkusenosti s ultrazvukem budu asi pro mimco nakupovat jen neutralni veci, kdo vi, co se nam nakonec narodi :-) Nez jsem sla na ultrazvuk, tak jsem mela tuseni, ze nam holcicku nepotvrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.11.10 08:56
JANIIICKA píše:
Dendiska píše:
Aktualizace ;)
dendi me tam prosim auktualizuj muj termin mam ho jako ty,ja nahlasila spatne posledni ms tak me to dr.zmenil taky na 4*4 :palec:

Jasně, Jani. Počkáme až těch změn bude víc a zase to zaktualizujeme. Ale u sebe už jsem to změnila ;).

Jinak dobré ráno, maminky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
26.11.10 09:30

ahoj ahoj ahoj :-)
tak me to nastesti nezmeni, holcicku mam potvrzenou i z plodovky, by me asi kleplo po te ruzove smrsti co nakupujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 09:45

Dobré ránko,
i já včera nakupovala jen holčíčí věci, tak snad už mi tu holku taky nezmění..A co jinak jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
26.11.10 09:49

.

Příspěvek upraven 29.12.10 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
26.11.10 09:55

my zatim kopanecky veskery zadny, obcas sem tam probehne nejaka bublina, ale jinak nic moc, uz se tesim, az me poradne nacutne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
26.11.10 10:17

Dobré ráno holčiny

teprve vstávám, včerejší prodloužená mi dala zabrat :mrgreen:
celej večer jsem seděla, ale na 1 ploužák a valčík jsem vytáhla přítele…no to by jeden nevěřil, jak mě to zmohlo. Hlavně s těma mýma křížovýma bolestma :mrgreen:
Jinak prckovi se asi líbil :wink: (nebo taky nelíbil 8-o ) swing a blues, při těchto rytmech sebou hezky mrskal..ale dneska jsem ho v bříšku ještě necítila, tak jsem nervozní :think: …že by dospával? 8-o

Eeli, gratuluji k holčičce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.11.10 10:22

Tak koukám, zatím to vypadá na převahu kloučků :lol: A já myslela, že tu budou samí holčičky. No mě by taky kleplo, kdyby se spletl a řekl, že budem mít holku :lol: Už mám totiž všecko oblečení nakoupené pro kluka :lol: Ale tak co, i holčičce bych to dávala, aspoň by si každej myslel, že máme kluka :-P
Já teda kopance cítím řádně už… A když jsem se byla u dr a ptal se mě odkdy cítím kopance, řekla jsem že tak 16-17t a von mi nechtěl věřit… Tak říká, tak napíšeme 20tý, tak jsem mávla rukou a řekla, ať si napíše co chce. Ale za mě cítím kopanečky fakt už brzy, tedy zezačátku to byl takový divný pocit, jakobý takové šimrání jen v podbřišku, ale teď už to sou fakt kolikrát kopance, někdy je mi to už i nepříjemný, páč mě začne kopat většinou před spaním :twisted: Ale i během dne občas cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 10:26

Mě kope nejvíc když si večer lehnu a jsem v klidu :-) Bobišek můj malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
26.11.10 10:27

Dobre dopoledne :kytka:

taky nakupuju v modre, ale pindik nam snad neupadne :-D

kopanecky citim nejvic vecer pred spanim a pak v praci kdyz dlouho sedim na jednom miste v jedne v poloze :-) ale tady se me doktorka ani neptala odkdy je citim. Vzdycky mi jen do prukazky napsala, ze pohyby videla na UZ a srdecni akci apod… Tady se totiz pise podrobny zaznam z kazde prohlidky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
26.11.10 10:51

ja se v tom 16tt pri UZ zeptala, zda je mozne, ze uz tam citim pohyby a ukazala jsem na to misto, dr kyvl hlavou ze ano a pak jsem si vsimla v prukazce, ze v tom 16tt napsal PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 11:01

Camil, i mě když jsem řekla že mám takové divné tvrdnutí v podbřišku tak napsal PP.A řekl že se tam mimouš převrací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí