Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dendiska píše:
Aktualizace
dendi me tam prosim auktualizuj muj termin mam ho jako ty,ja nahlasila spatne posledni ms tak me to dr.zmenil taky na 4*4 ![]()
mandy1 píše:
Eelo, gratuluji k dobrému výsledku. Já byla dnes taky na velkém ultrazvuku (jsem 20+3) a máme všechno jak má být, pohlaví zatím není pořád jisté (ale doktoři předpokládají na 80% holku), mrňous tam dělá děsný cirkus a nechce se ukázat . A to jsem tam musela ještě běhat po schodech jako cvok, protože se nalepil na stěnu a nemohli mu změřit aortu a když do něj doktorka šťouchla, tak kopal nohoma nebo boxoval, ale odmítal se odlepit, takže tím během jsem ho pak setřásla a už ho doměřili bez problémů.
ahojda to same jsem mela i ja nebyla jsi v gennetu??me tam to taky rekly tak jsem litala,protoze srdicko nesla poradne prohlidnout byla jsem u dr.brezinove
Ahojda, po zkusenosti s ultrazvukem budu asi pro mimco nakupovat jen neutralni veci, kdo vi, co se nam nakonec narodi
Nez jsem sla na ultrazvuk, tak jsem mela tuseni, ze nam holcicku nepotvrdi
JANIIICKA píše:Dendiska píše:dendi me tam prosim auktualizuj muj termin mam ho jako ty,ja nahlasila spatne posledni ms tak me to dr.zmenil taky na 4*4
Aktualizace
Jasně, Jani. Počkáme až těch změn bude víc a zase to zaktualizujeme. Ale u sebe už jsem to změnila
.
Jinak dobré ráno, maminky!
ahoj ahoj ahoj ![]()
tak me to nastesti nezmeni, holcicku mam potvrzenou i z plodovky, by me asi kleplo po te ruzove smrsti co nakupujem ![]()
Dobré ránko,
i já včera nakupovala jen holčíčí věci, tak snad už mi tu holku taky nezmění..A co jinak jak se cítíte?
my zatim kopanecky veskery zadny, obcas sem tam probehne nejaka bublina, ale jinak nic moc, uz se tesim, az me poradne nacutne ![]()
Dobré ráno holčiny
teprve vstávám, včerejší prodloužená mi dala zabrat ![]()
celej večer jsem seděla, ale na 1 ploužák a valčík jsem vytáhla přítele…no to by jeden nevěřil, jak mě to zmohlo. Hlavně s těma mýma křížovýma bolestma ![]()
Jinak prckovi se asi líbil
(nebo taky nelíbil
) swing a blues, při těchto rytmech sebou hezky mrskal..ale dneska jsem ho v bříšku ještě necítila, tak jsem nervozní
…že by dospával? ![]()
Eeli, gratuluji k holčičce. ![]()
Tak koukám, zatím to vypadá na převahu kloučků
A já myslela, že tu budou samí holčičky. No mě by taky kleplo, kdyby se spletl a řekl, že budem mít holku
Už mám totiž všecko oblečení nakoupené pro kluka
Ale tak co, i holčičce bych to dávala, aspoň by si každej myslel, že máme kluka ![]()
Já teda kopance cítím řádně už… A když jsem se byla u dr a ptal se mě odkdy cítím kopance, řekla jsem že tak 16-17t a von mi nechtěl věřit… Tak říká, tak napíšeme 20tý, tak jsem mávla rukou a řekla, ať si napíše co chce. Ale za mě cítím kopanečky fakt už brzy, tedy zezačátku to byl takový divný pocit, jakobý takové šimrání jen v podbřišku, ale teď už to sou fakt kolikrát kopance, někdy je mi to už i nepříjemný, páč mě začne kopat většinou před spaním
Ale i během dne občas cítím.
Mě kope nejvíc když si večer lehnu a jsem v klidu
Bobišek můj malej ![]()
Dobre dopoledne ![]()
taky nakupuju v modre, ale pindik nam snad neupadne ![]()
kopanecky citim nejvic vecer pred spanim a pak v praci kdyz dlouho sedim na jednom miste v jedne v poloze
ale tady se me doktorka ani neptala odkdy je citim. Vzdycky mi jen do prukazky napsala, ze pohyby videla na UZ a srdecni akci apod… Tady se totiz pise podrobny zaznam z kazde prohlidky
ja se v tom 16tt pri UZ zeptala, zda je mozne, ze uz tam citim pohyby a ukazala jsem na to misto, dr kyvl hlavou ze ano a pak jsem si vsimla v prukazce, ze v tom 16tt napsal PP.
Camil, i mě když jsem řekla že mám takové divné tvrdnutí v podbřišku tak napsal PP.A řekl že se tam mimouš převrací ![]()