Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kači, fakt nepanikař. Ještě je malinký, klidně může být otočený kopat tě směrem dovnitř. Navíc jsem se někde dočetla, že ty pohyby nemusí být pravidelné…Mě se taky několikrát stalo, že jsem o malém celý den nevěděla. Ale pokud vnitřně cítíš, že je něco v nepořádku, tak zajeď k doktorovi. Radši pětkrát zbytečně než jednou pozdě. Hlavu vzhůru.
Kači, neboj, určo to bude v pohodě
Já taky občas malýho cítím, jak tam řádí a někdy celý den vůbec nic, takže určitě jen prcek zaspal ![]()
Já kupuju hodně přes aukro a co se týče věciček, tak jsem si vydražila mega balík s věcma od 0-1roku. Věci jsou krásný, prý taky značkový, sic nošený, ale není to na některých ani poznat
http://aukro.cz/…r_balik.html
Daj se tam opravdu pěkný a levný věci pořídit ![]()
Holky, tak furt nic…ale nebudu teda plašit. Máma taky říkala, že to nic není. Akorát se mě spustila rýma, začlo bolet v krku a mám teplotu
sem si myslela, že na mě něco doleze se změnou počasí.
Tak se aspoň dneska nacpu zelíčkem, kačenkou a knedlíčkem
a snad bude hej. A pak dám vědět, jestli aji prckovi chutnalo, jestli se ozval ![]()
Katusko pravidelne pohyby az od 28 tydne.
Ale i ja bych na tvem miste byla pekne nervni, jen ty sama vis, jak casto a intenzivne se ti mimi ozyvalo, pokud ti to neda, nez se z toho stresovat, zajed na pohotovost, bude to dobry a budes aspon v klidu ![]()
holky juknete na tenhle kocarek maji ho jen za 2777kc funglovku to jde ne??na aukru,KACI neboj ja mela to samy rano uz jsem se balila ze jednu smer porodnice,ze nemam ani tuk a hle mala pak zacala jancit,ty jeste pohyby nemusis myt pravidelny,me rekl dr,od 28.tt tak pravidelne 10akci do hodiny.
Holky, tak je to fajn. Já vím, že pohyby nejsou pravidelný, ale jak jsem měla poslední dobou celej den kopanečky, zvlášť když jsem seděla, včera v divadle 4hodiny pravidelnýho pohybu…a dneska nic, přisuzovala jsem to tomu dušení v noci. ![]()
Jenže sotva jsem spolkla pár soust kačenky se zelím a dala si skleničku piva, prďousek dal o sobě vědět. Jupí
![]()
A asi bude otočenej, protože mě teď mlátí pod pravým prsem
tak doufám, že mě už tak nevyděsí.
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…ity-xl-14920
tak jsem si vybrala tento, ale jinou kombinaci barev. tu si člověk může vymyslet přímo na prodejně. ![]()
teda pokud jsem to tu už nepsala
![]()
Katy prima zeje vse OK. A o barvickach jsi psala, taky jsem se na nej koukla, nakonec jsem si vybrala z aukra novy za 4500
Katy, to je fajn, že už jsi v klídečku..já jsem si taky ráno říkala, že mimi se moc neozývá. Asi to bude tím počasím, prostě jen dýl spinkali ![]()
Od 28 týdne 10 akcí do hodiny? Není to nějak moc? Já myslela, že mimi většinu času prospí ![]()
Koty píše:
Katy, to je fajn, že už jsi v klídečku..já jsem si taky ráno říkala, že mimi se moc neozývá. Asi to bude tím počasím, prostě jen dýl spinkali
Od 28 týdne 10 akcí do hodiny? Není to nějak moc? Já myslela, že mimi většinu času prospí
no me to tak dr.rekl no me se to taky zda moc,ale jde o to kdo je jaky konzistence,protoze me dr,rekl ze nadvaha trlumi pohyby ![]()
no však brzy samy poznáme, jak to s těma pohynama vlastně je..
Dneska mám nákupní den, ještě dražím tenhle set pro bratránkovu holčičku, tak snad ho vyhraju ![]()