Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Koty - tady jsem nasla pekne tabulky: http://www.baby-zeit.de/groessen.php
Größe je velikost obleceni
Körperlänge je delka tela mimca
Alter im Monaten je stari mimca v mesicich…
ale ono je to jak u nas, ja kupuju velikosti podle cisel - mam nejaky 56/62, nejaky 62/68, dalsi velikosti budu nakupovat az casem ![]()
Koty píše:
Hani, prosím jaká je velikost na tom německým ebayi pro mimi 0-3 měsíce? Němčina nebýt můj kobyl
nebo myslis konkretne jiny znackovani? nevim o zadnym, ale muze byt. kdyztak posli link a mrknem na to
Děkuji děkuji
já právě kukala a byly tam velikosti snad až od 92, a pak klasicky xs, s..m tak mě to zmátlo..
Koty píše:
ale moc tam toho nemajítak zůstanu věrná US
ono da strasnou praci tam neco najit
ja tam taky moc nenakupuju
Holky a já se potřebuju zeptat, do čeho se oblíká mimi, když jde z porodnice? Co si připravit na ten konec března, popřípadě dřív či pozdějc? Ještě bych se chtěla optat, zda i takové malé mimi se dává do autosedačky- tam ho totiž nedám se zavinovačkou
Anebo se převáží normálně v kočárkové korbě připásanými pásy? Jsme se včera o tom bavily s našima a manža taky dělal chytrého, že tak malinké mimi se do autosedačky nedává, tak fakt nevím, jak to je ![]()
orlynka píše:
Holky a já se potřebuju zeptat, do čeho se oblíká mimi, když jde z porodnice? Co si připravit na ten konec března, popřípadě dřív či pozdějc? Ještě bych se chtěla optat, zda i takové malé mimi se dává do autosedačky- tam ho totiž nedám se zavinovačkouAnebo se převáží normálně v kočárkové korbě připásanými pásy? Jsme se včera o tom bavily s našima a manža taky dělal chytrého, že tak malinké mimi se do autosedačky nedává, tak fakt nevím, jak to je
normalne do autosedacky se dava ale musi byt te kategorie,podle kil je to mam za to,takze klid,ja taky byla vedle.
jj, do autosedacky. My mame koupenej na jaro spesl zavinovacku nebo spis fusak do autosedacky.
Kupovala ho mama a ma ho v Cechach, takze nemuzu poslat foto ![]()
Vždy musí být dítě v autě převáženo v autosedačce (dle kil). Stačí ho pak přikrýt dekou a více ho obléci. Ale existují kočárky (hluboké korbičky), keré se smí připoutat na zadní sedadlo. Ale jsou k tomu potřeba spešl popruhy na mimčo a na tu korbičku.
Ale myslím si, že deka přes mimčovo tělo stačí. Na hlavičku čepička a na ruce rukavičky. Stejně s autosedačkou jdete rovnou do auta a z auta do bytu. Takže i kdyby padali trakaře, tak tu chvilenku to mimčo vydrží.
Ahoj holky, tak máme taky v merku sedačku - vajíčko, a do toho speciální dečku do autosedačky, vyhlídla sjem si ji na netu. My hodně jezdíme autem, takže se mi to vyplatí.
Jinak nemáte nějakou zaručenou radu na chřipku bez léků? v lékárně mi dnes nic nechtěli prodat, prý to pro těhotné moc není a já mám od večera teploty, rýmu a kašel a děsně mě bolí v krku
poradili akorát coca colu, že prý to pomáhá na ten krk ![]()
Kato, ja kdyz jsem byla pred dvema mesici nemocna, tak jsem krome lezeni v posteli pila caje s hodne citronem, kloktala salvejovy caj (nepit!!) a davala si vincentkovej sirup. Nez jsem jela do Nemecka, tak jsem si zasla do lekarny at mi neco daji kdyby nahodou a vyuzila jsem to a pomohlo ![]()
Holky, jdu vás jen pozdravit a letím zas vařit.
Určo mimčo do autosedajdy, já mám v plánu přes něj hodit jen deku, žádnou zavinku nemám, pak mám akorát kombinézku chlupatou, ale to až na procházky.
holky,tvrdnulo vam uz nekdy brisko??me ted nejak bolelo ale beru magnesium jsem si sama koupila,beru jednu tabletu,radsi,prislo me to jako zada a vystrelovalo dopredu ale nevim mozna jak jsem se tu rozcilila al jak sedim tak me berou zada,snad to bude ok,me jeste ani u jedny holky netvrdnulo tak prave nevim…
![]()
Katka_LEE píše:
Ahoj holky, tak máme taky v merku sedačku - vajíčko, a do toho speciální dečku do autosedačky, vyhlídla sjem si ji na netu. My hodně jezdíme autem, takže se mi to vyplatí.Jinak nemáte nějakou zaručenou radu na chřipku bez léků? v lékárně mi dnes nic nechtěli prodat, prý to pro těhotné moc není a já mám od večera teploty, rýmu a kašel a děsně mě bolí v krkuporadili akorát coca colu, že prý to pomáhá na ten krk
kati,ja mam dr.od muze bratrance,a ten me rekl ze v lekarne se vubec,patat nemam tak nevi nic co muzou a nemuzou tehu,poradim te na krk si kup septofort,pomaha stoji asi 45kc,na kasel stodal,nebo sinecod a na rymu detsky kapicky,nebo sprej,a naky pribalovy letky necti,tam je u vseho ze v tehu nesmi a nemelo by prptpze si nikdo pry neveme na triko kdyby neco,takze zadny strach,vem si matky fetecky pichaj si snupaj,a urco to neni v tehu povoleny a rodi leckdy zdravejsi deti nez zenska co ji zdrave,to je holt tak nespravedlnost
JANIIICKA píše:
holky,tvrdnulo vam uz nekdy brisko??me ted nejak bolelo ale beru magnesium jsem si sama koupila,beru jednu tabletu,radsi,prislo me to jako zada a vystrelovalo dopredu ale nevim mozna jak jsem se tu rozcilila al jak sedim tak me berou zada,snad to bude ok,me jeste ani u jedny holky netvrdnulo tak prave nevim…![]()
![]()
![]()
![]()
Jani taky mi občas tvrdne. Magnesko mi napsala dr. (hlavně na migrénu)a může se až 6tbl denně. Ale jím 1denně, když mám problémy, tak 3denně. Je to pětistovkové balení.