TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
29.11.10 10:49

Koty - tady jsem nasla pekne tabulky: http://www.baby-zeit.de/groessen.php
Größe je velikost obleceni
Körperlänge je delka tela mimca
Alter im Monaten je stari mimca v mesicich…

ale ono je to jak u nas, ja kupuju velikosti podle cisel - mam nejaky 56/62, nejaky 62/68, dalsi velikosti budu nakupovat az casem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
29.11.10 10:51
Koty píše:
Hani, prosím jaká je velikost na tom německým ebayi pro mimi 0-3 měsíce? Němčina nebýt můj kobyl :oops:

nebo myslis konkretne jiny znackovani? nevim o zadnym, ale muze byt. kdyztak posli link a mrknem na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.11.10 10:56

Děkuji děkuji :palec: já právě kukala a byly tam velikosti snad až od 92, a pak klasicky xs, s..m tak mě to zmátlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.11.10 11:02

ale moc tam toho nemají :think: tak zůstanu věrná US  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
29.11.10 11:04
Koty píše:
ale moc tam toho nemají :think: tak zůstanu věrná US :lol:

:-) ono da strasnou praci tam neco najit :lol: ja tam taky moc nenakupuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
29.11.10 11:17

Holky a já se potřebuju zeptat, do čeho se oblíká mimi, když jde z porodnice? Co si připravit na ten konec března, popřípadě dřív či pozdějc? Ještě bych se chtěla optat, zda i takové malé mimi se dává do autosedačky- tam ho totiž nedám se zavinovačkou :think: Anebo se převáží normálně v kočárkové korbě připásanými pásy? Jsme se včera o tom bavily s našima a manža taky dělal chytrého, že tak malinké mimi se do autosedačky nedává, tak fakt nevím, jak to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
29.11.10 11:27
orlynka píše:
Holky a já se potřebuju zeptat, do čeho se oblíká mimi, když jde z porodnice? Co si připravit na ten konec března, popřípadě dřív či pozdějc? Ještě bych se chtěla optat, zda i takové malé mimi se dává do autosedačky- tam ho totiž nedám se zavinovačkou :think: Anebo se převáží normálně v kočárkové korbě připásanými pásy? Jsme se včera o tom bavily s našima a manža taky dělal chytrého, že tak malinké mimi se do autosedačky nedává, tak fakt nevím, jak to je :think:

normalne do autosedacky se dava ale musi byt te kategorie,podle kil je to mam za to,takze klid,ja taky byla vedle.

• Citovat
  • Upravit
5570
29.11.10 11:54

jj, do autosedacky. My mame koupenej na jaro spesl zavinovacku nebo spis fusak do autosedacky.
Kupovala ho mama a ma ho v Cechach, takze nemuzu poslat foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
29.11.10 12:01

Vždy musí být dítě v autě převáženo v autosedačce (dle kil). Stačí ho pak přikrýt dekou a více ho obléci. Ale existují kočárky (hluboké korbičky), keré se smí připoutat na zadní sedadlo. Ale jsou k tomu potřeba spešl popruhy na mimčo a na tu korbičku.

Ale myslím si, že deka přes mimčovo tělo stačí. Na hlavičku čepička a na ruce rukavičky. Stejně s autosedačkou jdete rovnou do auta a z auta do bytu. Takže i kdyby padali trakaře, tak tu chvilenku to mimčo vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
29.11.10 12:25

Ahoj holky, tak máme taky v merku sedačku - vajíčko, a do toho speciální dečku do autosedačky, vyhlídla sjem si ji na netu. My hodně jezdíme autem, takže se mi to vyplatí.

Jinak nemáte nějakou zaručenou radu na chřipku bez léků? v lékárně mi dnes nic nechtěli prodat, prý to pro těhotné moc není a já mám od večera teploty, rýmu a kašel a děsně mě bolí v krku :cert: poradili akorát coca colu, že prý to pomáhá na ten krk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
29.11.10 12:29

Kato, ja kdyz jsem byla pred dvema mesici nemocna, tak jsem krome lezeni v posteli pila caje s hodne citronem, kloktala salvejovy caj (nepit!!) a davala si vincentkovej sirup. Nez jsem jela do Nemecka, tak jsem si zasla do lekarny at mi neco daji kdyby nahodou a vyuzila jsem to a pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
29.11.10 12:41

Holky, jdu vás jen pozdravit a letím zas vařit.
Určo mimčo do autosedajdy, já mám v plánu přes něj hodit jen deku, žádnou zavinku nemám, pak mám akorát kombinézku chlupatou, ale to až na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
29.11.10 12:42

holky,tvrdnulo vam uz nekdy brisko??me ted nejak bolelo ale beru magnesium jsem si sama koupila,beru jednu tabletu,radsi,prislo me to jako zada a vystrelovalo dopredu ale nevim mozna jak jsem se tu rozcilila al jak sedim tak me berou zada,snad to bude ok,me jeste ani u jedny holky netvrdnulo tak prave nevim… :nevim: :nevim: :nevim: :think: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
29.11.10 12:46
Katka_LEE píše:
Ahoj holky, tak máme taky v merku sedačku - vajíčko, a do toho speciální dečku do autosedačky, vyhlídla sjem si ji na netu. My hodně jezdíme autem, takže se mi to vyplatí.Jinak nemáte nějakou zaručenou radu na chřipku bez léků? v lékárně mi dnes nic nechtěli prodat, prý to pro těhotné moc není a já mám od večera teploty, rýmu a kašel a děsně mě bolí v krku :cert: poradili akorát coca colu, že prý to pomáhá na ten krk :nevim:

kati,ja mam dr.od muze bratrance,a ten me rekl ze v lekarne se vubec,patat nemam tak nevi nic co muzou a nemuzou tehu,poradim te na krk si kup septofort,pomaha stoji asi 45kc,na kasel stodal,nebo sinecod a na rymu detsky kapicky,nebo sprej,a naky pribalovy letky necti,tam je u vseho ze v tehu nesmi a nemelo by prptpze si nikdo pry neveme na triko kdyby neco,takze zadny strach,vem si matky fetecky pichaj si snupaj,a urco to neni v tehu povoleny a rodi leckdy zdravejsi deti nez zenska co ji zdrave,to je holt tak nespravedlnost

• Citovat
  • Upravit
547
29.11.10 13:11
JANIIICKA píše:
holky,tvrdnulo vam uz nekdy brisko??me ted nejak bolelo ale beru magnesium jsem si sama koupila,beru jednu tabletu,radsi,prislo me to jako zada a vystrelovalo dopredu ale nevim mozna jak jsem se tu rozcilila al jak sedim tak me berou zada,snad to bude ok,me jeste ani u jedny holky netvrdnulo tak prave nevim… :nevim: :nevim: :nevim: :think: :pocitac:

Jani taky mi občas tvrdne. Magnesko mi napsala dr. (hlavně na migrénu)a může se až 6tbl denně. Ale jím 1denně, když mám problémy, tak 3denně. Je to pětistovkové balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí