TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
30.11.10 13:40

Taky jsem na to koukala, ale moudrá z toho nejsem. Já tak zvládnu maximálně přiložit tu fotku :zed: . Veru prosím mrkni na to :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.11.10 14:21

Jéééé, vy jste všecky sympošky :palec: jsme mohly před zveřejněním tipovat, jak kdo vypadá :mrgreen: krásný svatební fotečky :srdce: tak já taky přihodím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.11.10 15:13

Ahoj Zuu, TP 8.4.,ale čekáme holčičku. :-) Jinak holky, všechny máte krásné fotečky. Já ted dojela ze školy, tak si dám něco dobrého na jídlo. Vidím to na smažené žampiony s bramborem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
30.11.10 15:44

S uzavřením diskuze souhlasím. I když mě nevadí „některé“ fotky zveřejňovat. Vždycky vyberu takové, které jsou k světu, a většina lidí v okolí je zná. Jinak já tady nikoho ze známých zatím nepotkala. Nebo se aspoň neprozradil. Jsem učitelka, takže si musím dávat bacha, co dávám na net a co píšu. Takže jsem na únik informací zvyklá. Ale pochybuju, že sem někdo z žáčků půjde. Ty se pohybují na jiných serverech.

Moc Vám to všem na fotkách sluší.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
30.11.10 15:58

teda Koty, sekne vám to spolu :palec: Holky, všechny fotky jsou pěkné :palec:

Já si nemůžu pomoct, ale zase mlsám čokoládu, chjo…a to jsem ji dřív nemusela :cry: to sou ale blbý chutě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.11.10 17:05

Holky, musíme založit novou skupinu, tedy ten, kdo jí bude moderovat, tato se už dodatečně uzavřít nedá. Ani fotky se přesunout nedají, takže si je budeme muset vložit znovu, ale to nevadí. Takže požádat admina a je to ;). Počkáme, co na to Veru :-) .

Jinak zdravím „novou“ těhulku :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.11.10 17:16

Jo a jinak jsme dneska zase byli na tom 3D, malá se nám konečně pořádně ukázala :palec: . A je to opravdu holčička ;). Od minulého týdně přibrala skoro 200 gramů 8-o, už má 540!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.11.10 17:23

Holky, myslím, že to není špatný nápad, diskuzi uzamknout. Chodím ještě na jiný server a tam jsme jí taky uzamkly a můžeme si pak svěřovat věci, které bychom do éteru jen tak nepustily, ale samozřejmě, že záleží na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.11.10 17:31

Tak to je super, že malá tak roste. :potlesk: My jak jsme včera byli na velkém UTZ, tak nám řekli, že máme 472 g. A dneska v práci mi kolegyně řekla, že mám hrozně velké břicho a že porodím hodně brzo. což mě docela naštvalo. Je fakt, přibrala jsem už skoro 10 kg, ale přiznám se, byla jsem kuřačka a tak si myslím, že to částečně bude i tím. A moje mamka při těhotenství přibrala u každého 25 kg…P.S. Snad mě za to kouření neukamenujete. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.11.10 17:41
Vermun píše:
Tak to je super, že malá tak roste. :potlesk: My jak jsme včera byli na velkém UTZ, tak nám řekli, že máme 472 g. A dneska v práci mi kolegyně řekla, že mám hrozně velké břicho a že porodím hodně brzo. což mě docela naštvalo. Je fakt, přibrala jsem už skoro 10 kg, ale přiznám se, byla jsem kuřačka a tak si myslím, že to částečně bude i tím. A moje mamka při těhotenství přibrala u každého 25 kg…P.S. Snad mě za to kouření neukamenujete. :roll:

No já rozhodně ne, já přestala kouřit až když jsem si udělala těhotenský test ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
30.11.10 17:52

Veru, každého věc ne?Ale je samozdřejmě dobře že jsi přestala, pro mimajzka jedině dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuu
246
30.11.10 18:10

Děkuji všem za přivítání!

Vermun, to přibírání, asi kouřením nebude. Já jsem u Radimka přestala kouřit taky s těhu testem a přibrala jsem 21kg a kila šla nahoru od začátku. Pak, už jsem kouřit nikdy nezačala a stejně mám teď nahoře 9kg, což jsem měla v tohle týdnu i u Rádi. Takže opět čekám nárůst přes 20kg. Myslím, že je to daný geneticky :-?
Ach jo, zase budu, jako slon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.11.10 18:27

Juj, tak to se mám na co těšit. :-( Ale tak co bych pro malou neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.11.10 18:27

Veru, taky si myslím, že je to hlavně genetické a tvoje kouření to moc neovlivnilo. Moje máma přibrala se mnou jen 10kg a já jsem zatím taky víc jak 3 kg nepřibrala a to jím celkem normálně, jenom se snažím se nepřežírat, ale pro sladké mám slabost :-). Takže si s tím nedělej hlavu, až budeš běhat kolem mrňouska, tak zas půjdou kilča dolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.11.10 19:06

Veru, tak co, založíš nám tu soukromou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí