TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
1.12.10 13:24

Jani, ale skupinu jsi našla, ne? Ona tam Veru dneska ještě nebyla, musí ti to potvrdit a pak už se tam dostaneš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
1.12.10 13:42

nasla ale kdyz na to kliknu tak nic,ma tam jen zadost do skupiny ale nic,tak nec´vim dnes je teda den,mam v sobe paralen a jsem rada ze lezu pali me v nose,mala vstavala ve dve v noci takze padam slusne receno na usta,zima,venku pro vetsi ve skolce,sem tam a zas na krouzek a pak vecer do prace pro tatku asi me klepne ale musim vydrzet vecer daleko ach ju :pocitac: :pocitac: :cry:

• Citovat
  • Upravit
13118
1.12.10 13:51

Holky kdo tam s náma ještě nejste máte potvrezno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
1.12.10 14:44
JANIIICKA píše:
holky me to nejde no kliknu na to a nejde to tak nevim delam to presne podle navodu :pocitac:

zkus kliknout sem:
https://www.emimino.cz/…-duben-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
1.12.10 15:45
:srdce:
Haninac píše:
JANIIICKA píše:
holky me to nejde no kliknu na to a nejde to tak nevim delam to presne podle navodu :pocitac:
zkus kliknout sem:
https://www.emimino.cz/…-duben-2011/

uz me to jde :dance:

• Citovat
  • Upravit
3042
1.12.10 16:48
JANIIICKA píše:
nasla ale kdyz na to kliknu tak nic,ma tam jen zadost do skupiny ale nic,tak nec´vim dnes je teda den,mam v sobe paralen a jsem rada ze lezu pali me v nose,mala vstavala ve dve v noci takze padam slusne receno na usta,zima,venku pro vetsi ve skolce,sem tam a zas na krouzek a pak vecer do prace pro tatku asi me klepne ale musim vydrzet vecer daleko ach ju :pocitac: :pocitac: :cry:

U mě je to taky bída. V pondělí mě začala strašně bolet hlava, jako po opici a když jsem se včera změřila tak v 10dopol 37,8 a v 16hod 39,2!!! Strašný tak jsem si vzala jeden paralen a teplota klesla. Tak ležím a tiše trpím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
1.12.10 18:52
Elleník píše:
JANIIICKA píše:
nasla ale kdyz na to kliknu tak nic,ma tam jen zadost do skupiny ale nic,tak nec´vim dnes je teda den,mam v sobe paralen a jsem rada ze lezu pali me v nose,mala vstavala ve dve v noci takze padam slusne receno na usta,zima,venku pro vetsi ve skolce,sem tam a zas na krouzek a pak vecer do prace pro tatku asi me klepne ale musim vydrzet vecer daleko ach ju :pocitac: :pocitac: :cry:
U mě je to taky bída. V pondělí mě začala strašně bolet hlava, jako po opici a když jsem se včera změřila tak v 10dopol 37,8 a v 16hod 39,2!!! Strašný tak jsem si vzala jeden paralen a teplota klesla. Tak ležím a tiše trpím…

TAK POZOR TAK VYSOKA TEPLOTA MUZE ROZJET KONTRAKCE,A NESMI SE PREJ PREHRIVAT NABALENA V POSTELI NEDELA TO DOBRE PRY MIMINKU,TAK JSEM TAKY JAK VYVRZENEJ VORVAN :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
852
1.12.10 18:54

Elleník, přesunuly jsme se do uzavřené skupiny, tak se nezapomeň přidat ;). Možná ti přišla i pozvánka, mrkni do profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.12.10 20:35

Veru, taky jsem před chvilkou požádala o přidání do skupiny. Předem díky.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí