Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani, ale skupinu jsi našla, ne? Ona tam Veru dneska ještě nebyla, musí ti to potvrdit a pak už se tam dostaneš
.
nasla ale kdyz na to kliknu tak nic,ma tam jen zadost do skupiny ale nic,tak nec´vim dnes je teda den,mam v sobe paralen a jsem rada ze lezu pali me v nose,mala vstavala ve dve v noci takze padam slusne receno na usta,zima,venku pro vetsi ve skolce,sem tam a zas na krouzek a pak vecer do prace pro tatku asi me klepne ale musim vydrzet vecer daleko ach ju
![]()
JANIIICKA píše:
holky me to nejde no kliknu na to a nejde to tak nevim delam to presne podle navodu
zkus kliknout sem:
https://www.emimino.cz/…-duben-2011/
Haninac píše:JANIIICKA píše:zkus kliknout sem:
holky me to nejde no kliknu na to a nejde to tak nevim delam to presne podle navodu
https://www.emimino.cz/…-duben-2011/
uz me to jde ![]()
JANIIICKA píše:
nasla ale kdyz na to kliknu tak nic,ma tam jen zadost do skupiny ale nic,tak nec´vim dnes je teda den,mam v sobe paralen a jsem rada ze lezu pali me v nose,mala vstavala ve dve v noci takze padam slusne receno na usta,zima,venku pro vetsi ve skolce,sem tam a zas na krouzek a pak vecer do prace pro tatku asi me klepne ale musim vydrzet vecer daleko ach ju![]()
![]()
U mě je to taky bída. V pondělí mě začala strašně bolet hlava, jako po opici a když jsem se včera změřila tak v 10dopol 37,8 a v 16hod 39,2!!! Strašný tak jsem si vzala jeden paralen a teplota klesla. Tak ležím a tiše trpím…
Elleník píše:JANIIICKA píše:U mě je to taky bída. V pondělí mě začala strašně bolet hlava, jako po opici a když jsem se včera změřila tak v 10dopol 37,8 a v 16hod 39,2!!! Strašný tak jsem si vzala jeden paralen a teplota klesla. Tak ležím a tiše trpím…
nasla ale kdyz na to kliknu tak nic,ma tam jen zadost do skupiny ale nic,tak nec´vim dnes je teda den,mam v sobe paralen a jsem rada ze lezu pali me v nose,mala vstavala ve dve v noci takze padam slusne receno na usta,zima,venku pro vetsi ve skolce,sem tam a zas na krouzek a pak vecer do prace pro tatku asi me klepne ale musim vydrzet vecer daleko ach ju![]()
![]()
TAK POZOR TAK VYSOKA TEPLOTA MUZE ROZJET KONTRAKCE,A NESMI SE PREJ PREHRIVAT NABALENA V POSTELI NEDELA TO DOBRE PRY MIMINKU,TAK JSEM TAKY JAK VYVRZENEJ VORVAN ![]()
Elleník, přesunuly jsme se do uzavřené skupiny, tak se nezapomeň přidat
. Možná ti přišla i pozvánka, mrkni do profilu.
Veru, taky jsem před chvilkou požádala o přidání do skupiny. Předem díky.M.