Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a úlovek z víkendu. Jsme šli do Olympie na Harryho Pottera a předtím jsem vzala útokem obchod Pompo. Maj tam moc pěkné kousky pro mrňouska.
Dendiska píše:
Holky, já jí mám. V horním menu „Můj profil“ a pak vpravo nahoře.Díky, Veru!
Holky pomooc, já jsem asi úúplně tupá, ale já to fakt nikde nevidím. Najedu na můj profil, který si zobrazím a pak by to mělo být někde vpravo nahoře?Chápu to dobře? ![]()
Vermun píše:Dendiska píše:Holky pomooc, já jsem asi úúplně tupá, ale já to fakt nikde nevidím. Najedu na můj profil, který si zobrazím a pak by to mělo být někde vpravo nahoře?Chápu to dobře?
Holky, já jí mám. V horním menu „Můj profil“ a pak vpravo nahoře.Díky, Veru!
jj, najedes na muj profil a pak mas v pravo pod sebou sloupecek s ruznyma listama na zacatku s hlavou mimca … tam bys to mela najit
Příspěvek upraven 30.11.10 v 21:13
No tu pozvánku do té nové diskuze…
Jinak krásné věcičky, jsi pokoupila. ![]()
Vermun píše:
a jinak se ta skupina jmenuje?
těhulky a maminky cca DUBEN 2011
Haninac píše:Vermun píše:Dendiska píše:Holky pomooc, já jsem asi úúplně tupá, ale já to fakt nikde nevidím. Najedu na můj profil, který si zobrazím a pak by to mělo být někde vpravo nahoře?Chápu to dobře?
Holky, já jí mám. V horním menu „Můj profil“ a pak vpravo nahoře.Díky, Veru!jj, najedes na muj profil a pak mas v pravo pod sebou sloupecek s ruznyma listama na zacatku s hlavou mimca … tam bys to mela najit
Příspěvek upraven 30.11.10 v 21:13
aha, tak já to tam nemám ![]()
mám zkusit zažádat přes skupinu?
Holky, teda vy jste toho popsaly, dneska zaostávám ![]()
taktéž nemohu najít tu pozvánku
![]()
Holky, tak normálně požádejte o vstup do té skupiny, Veru vám to potvrdí, jestli je ještě online. Kdyžtak musíme počkat . . .