Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
na ebay.com. Vřele doporučuju, mají tam super věcičky
je to obdoba českého aukra, ale s mnohem větším výběrem a navíc levnější, pač lidi, co na aukru nabízejí US zboží, tak to stejně mají odsud plus svoji přirážku samozřejmě
Cami, s tou platbou přes Pay pal máš pravdu. Chtěla jsem tam něco objednat a nešlo mi to. Leda by to objednal někdo znás, kdo může a pak si to přeposlali ![]()
no vidim tam na holcicku krasnou sadu a za 20 min konci, to uz nestihnu i kdybych se po… ![]()
Cau holky!
tak nasvteva mi odjela, ted uz nebudu mit zadnou a jsem docela rada. V tyhle kose provazet nekoho Hamburgem neni nic moc ![]()
Nejakej setik si chci taky vyaukrovat, ale az budu v Cechach, musim jeste vydrzet, ale hadam tam bude furt neco…
Zatim koukam na ebay.de, ale az na par vyjimek se mi tam moc veci nelibi..
Katko, tak vidíš, vše nakonec dobře dopadlo.
My jsme dnes byli u tchánů na oběd, měli jsme vepřo, knedlo, zelo. Mňamka.
Službu paypal si můžete sami aktivovat na těch ebay stránkách, je to tam přehledně popsaný krok za krokem. Jen musíte mít přes svou bank. kartu možnost platby v zahraničí. To se zařizuje klasicky v bance, pokud kartu s touto možností nemáte.
Katka_LEE píše:
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…ity-xl-14920tak jsem si vybrala tento, ale jinou kombinaci barev. tu si člověk může vymyslet přímo na prodejně.
teda pokud jsem to tu už nepsala![]()
Hezký kočárek ![]()
Koty, tééééda, nádherné věcičky
Šikulka!!
Orly, taky hezký hadříky, super!! ![]()
A já se jdu taky pochlubit, to jsem si koupila v Tescu ve slevě ![]()
verunielka píše:
Koty, tééééda, nádherné věcičkyŠikulka!!
Orly, taky hezký hadříky, super!!
A já se jdu taky pochlubit, to jsem si koupila v Tescu ve slevě
jeee to bude princezna
ja jak prijdu domu za svetla, tak bliknu taky nejaku fotku ![]()
Haninac píše:verunielka píše:jeee to bude princezna
Koty, tééééda, nádherné věcičkyŠikulka!!
Orly, taky hezký hadříky, super!!
A já se jdu taky pochlubit, to jsem si koupila v Tescu ve slevěja jak prijdu domu za svetla, tak bliknu taky nejaku fotku
Ahoj holky,
krásný věcičky!!!
Já jsem včera pořídila tuto medvídkovskou kombinézku, přišla mi rozkošná
.
A jinak jsem dneska udělala super kauf těhotenských kalhot. V H&M, jedny za 300,– a jedny za 500,–
, měli slevy. Původně jsem plánovala koupit si jen jedny, ale za tu cenu mám nakonec dvoje.
Jo a ještě jsem vám chtěla napsat, že v Marks and Spencer běží tuším od včerejška sleva na všechno oblečení pro děti do dvou let, 20%. Nevím teda, odkud všechny jste, ale třeba máte ten obchod poblíž. U nás není, ale byli jsme dneska v Praze, tak jsem tam nakoukla a nějakou drobnost malé pořídila
.