Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tééda, vy jste kočky!!!
Na to uzavření už jsem taky myslela, asi by to s ohledem na ty fotky bylo lepší.
Tak kdo se toho ujme
? Navrhuji zakladatelku
.
ahojda holky ja taky nakou pohledam fotku,ale nemam zadnou exkluzivni tak nakou poridim-
Ahoj holky
,
Vermun gratuluju k holčičce
.
S uzavřenou skupinou taky souhlasím, taky se mi nechce veřejně dávat foto,( manželova bejvalka je dost hustá, tak se bojim), ale do uzavřené skupiny dám foto ráda
.
Kátí taky jsem z Vysočiny, sněhu máme fakt dost, ale já mám sníh ráda
.
Dendiska píše:
Ahoj holky, tééda, vy jste kočky!!!
Na to uzavření už jsem taky myslela, asi by to s ohledem na ty fotky bylo lepší.
Tak kdo se toho ujme? Navrhuji zakladatelku
.
Souhlasím s Dendiskou, moc vám to sluší
a taky souhlasím se zakladetlkou
.
Taky souhlasím s uzavřením, pak tu přidám foto
I když… asi svatební, jak tak rozmýšlím, všude jsem na fotkách se psy ![]()
My výzdobu nemáme, já pekla jen perníčky a každej rok pečem s mamkou. Takže nás to čeká příští víkend, už se těším ![]()
jo Veru, bude to na tobe ![]()
ja vyzdobu letos jaksi neresim, prijedu do hotoveho, tady v nemecku si tak maximalne zapalim svoje oblibeny vonavy svicky ![]()
Ahoj maminy ![]()
mohla bych se k Vám ještě přidat? Čekáme na duben druhého chlapečka, termín máme cca 8. 4. 2011. Máme v tom trošku hokej.
Jinak doma mám, už jednoho tří a čtvrt letého rošťáka Radimka a maltézačku Cloe. A abych nezapomněla taky taťku ![]()
Ahojky, taky souhlasim s uzavrenim skupiny. Hledala jsem nejakou fotku, kde budu vypadat aspon trosku normalne, na vsech mam totiz desnou slehu, proste se neumim do fotaku hezky usmat, jednu vhodnou jsem nasla, tak tady je (je z lonskeho podzimu z Rima, ale vypadame porad stejne). Dneska jsem byla u sveho doktora a pry taky 99% kluk, tak uz tomu pomalu tacinam verit ![]()
vi nekdo, jak se to uzamyka? musi zakladatelka? nebo se musi psat adminovi o uzamceni?
holky tak souhlasim,odpo vlozim nejakou fotecku kde jsme statkou.ju papa
![]()
Zuu píše:
Ahoj maminy
mohla bych se k Vám ještě přidat? Čekáme na duben druhého chlapečka, termín máme cca 8. 4. 2011. Máme v tom trošku hokej.
Jinak doma mám, už jednoho tří a čtvrt letého rošťáka Radimka a maltézačku Cloe. A abych nezapomněla taky taťku
ahoj jj vitej
![]()
Zuu taky tě vítám
.
Holky já ani nevím, jak se to uzamyká ani nevím, jestli budu umět vložit fotku. Zapátrám
.
ty to zvladnes ![]()
kazdopadne nam po SZ nezapomen rozeslat hesla ![]()
vitam novou tehulku!
holky, nejsem si jista, jestli nebudeme muset zalozit novou uzavrenou diskuzi ![]()
asi na to musi mrknout Veru jesti tam nema jako zakladatelka nejakou moznost to uzavrit…