Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dendiska píše:
Veru, tak co, založíš nám tu soukromou diskuzi?
To bylo na mě?
ja myslim, ze na puvodni zakladatelku
uz tu mame Veru 2, to bude veselo ![]()
Vermun píše:Dendiska píše:To bylo na mě?
Veru, tak co, založíš nám tu soukromou diskuzi?
Ne ne, na zakladatelku verunielku
. Jsem si neuvědomila, že jste tu, holky, dvě ![]()
Ahojky, koukám, že tu ještě není soukromá diskuze ![]()
Vítám další těhulku ![]()
Já dnes měla prima den. Po obídku jsem se šla projít s psinama nádherným zasněženým lesem a jelikož má manža odpolední, se mi nechtělo samotné trčet doma zase, tak jsem šla za mamkou. Tam jsem se zas tak nadlábla, že ještě teď funím- mňááám!
Jinak u mě přibírání jsem zatím asi na 4kg, tak jsem zvědavá, jak to bude dál pokračovat. Ale určitě to pak všici poshazujem, jak budem lítat kolem prcků ![]()
Tak jsem byla dneska odvézt papír na penízky do práce a po cestě dom jsem neodolala a stavila se opět v dětském zboží.
Tak jsem vybrala malé pěkné ponožtičky, jedny parádní botičky, bryndáček a plenkové kalhotky k látkovým plenám. Ale pořád se v tom nějak plácám, chtěla bych používat klasické látkové pleny, ale nějak se nevyznám v těch svrchních kalhotkách. Za mamky byli jen jedny a byl klid, teď toho ddělaj strašně moc. Pleny mám, řeším jen ty svrchní kalhotky, který je drží. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Příspěvek upraven 30.11.10 v 20:41
Holky, tak jsem zkusila založit, snad vám tam naskočila pozvánka do nové diskuze
Je to celkem složitý ![]()
verunielka píše:
Holky, tak jsem zkusila založit, snad vám tam naskočila pozvánka do nové diskuzeJe to celkem složitý
Mě nenaskočila, nebo spíš možná nevím, kam by mi měla naskočit. Prosím, poradíš mi?
Po pravé straně?Možná to ještě není schálené adminama, ale to já nevidím..
Holky, já jí mám. V horním menu „Můj profil“ a pak vpravo nahoře.
Díky, Veru!
Kote, super, ještěže já nemusím nikam dovážet lístek na peníze, jináč bych dopadla stejně
Navíc po městě málokdy chodím, tudíž po obchodech taky, jinak bych už měla spoustu nepotřebných věcí
Jinak s těma svrchníma kalhotkama- je jich opravdu hodně. Já jsem vybírala hlavně ty, co jsou jednovelikostní. To je na celé plenkovací období- bývá to na patentky. Ty sou prý lepší než sucháče, páč sucháče po několika vypráních tak dobře nedrží. A jinak mám svrchní kalhotky z fleecu, prý jsou dobré v tom, že větrají než třeba Pull co nepropustí chcanec ven, ale drží je uvnitř. Ale jinak co jsem četla používají hodně vlněné svrchní kalhotky. Ti, co umí plést si to dělají doma, jináč sou dost drahé, ale prý taky sou výborné ![]()
Veru, nevšimla jsem si žádné pozvánky ![]()