TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3563
28.11.10 22:01

Dendisko, tak to jsi nakoupila skvěle. :-) Já jsem chtěla pro sebe těhu kalhoty taky, ale už podstatně dřív, bo já svého nic neobleču. A nové všude stály tak 1200 Kč minimálně, tak jsem dvoje nakonec vyaukrovala, každé za 200 kč a jsou perfektní. Zítra jdem na velký UTZ, tak jsem zvědavá. Hrozně se těším, prcka jsem naposledy viděla v 13. týdnu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
29.11.10 08:15

zdravim tehulky,tak jsem premyslela zda jste tu samy prvorodicky nebo ne??ja teda ne ale koukam ze vas tu bude plno co??to pocasi je super,hlavne ze nikam nemusime co,nekdo z nas jo,ale zadny prace venku atd,ja vysla rano a vratily jsme se to neslo slehalo to do oci a mala plakala tak je mam obe doma,to bude zas den,dnes u nas rozsvicuji vanocni stromecek od 16h tak pujdu snad uz bude trochu lip bez vetru a pliskanice :-? :-? :nevim: :srdce: :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
595
29.11.10 08:45

Ahojte, jak si to tu procitam, tak se Vam to vsem v briskach pekne mele. U me zatim nic moc, obcas sem tam tukanecek, hlavne kdyz se dlouho krcim u pc, nebo nekdy kdyz lezim, nejvic se mu to nelibi na boku, to se ozve skoro pokazdy. Doufam, ze za chvili to uz budu taky citit vic, zitra jdu k doktorovi, tak se ho na to preptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
29.11.10 09:23

Dobre rano ve spolek!

Dendi, super nakupy :-) mala v tom bude roztomila

Vermun, dej pak vedet jaky byl UZ a jestli potvrdili chlapecka :-)

Jooo Jani,ja bych taky rekla ze to tak bude - ty jses tady ta zkusena matka co nam bude davat cenne rady :mrgreen: :palec:

Eelo a kolikaty tyden presne jsi? Udelej si metrik at mame prehled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
29.11.10 09:37

pokusim se :) Nez jsem sla minuly tyden na velky ultrazvuk, tak jsem byla 20+4, na ultrazvuku rikali ze 19+6, takze ted podle ultrazvuku 20+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.11.10 10:01
JANIIICKA píše:
zdravim tehulky,tak jsem premyslela zda jste tu samy prvorodicky nebo ne??ja teda ne ale koukam ze vas tu bude plno co??to pocasi je super,hlavne ze nikam nemusime co,nekdo z nas jo,ale zadny prace venku atd,ja vysla rano a vratily jsme se to neslo slehalo to do oci a mala plakala tak je mam obe doma,to bude zas den,dnes u nas rozsvicuji vanocni stromecek od 16h tak pujdu snad uz bude trochu lip bez vetru a pliskanice :-? :-? :nevim: :srdce: :think: :palec:

Ahoj holky,
Janii já myslím, že jsou tady maminky, které už mají děti, ale víc jich je asi poprvé :lol: . Já čekám taky třetí :huban: .
U nás je celý víkend krásně bílo, byli jsme sáňkovat, mám ráda zimu.
Holky máte nakoupené krásné věci :palec: , my pořád ještě nenakupujem, ale je fakt, že dám dohromady spoustu věcí po mých dětech, tak toho budu kupovat míň a na to je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.11.10 10:04
eela píše:
Ahojte, jak si to tu procitam, tak se Vam to vsem v briskach pekne mele. U me zatim nic moc, obcas sem tam tukanecek, hlavne kdyz se dlouho krcim u pc, nebo nekdy kdyz lezim, nejvic se mu to nelibi na boku, to se ozve skoro pokazdy. Doufam, ze za chvili to uz budu taky citit vic, zitra jdu k doktorovi, tak se ho na to preptam.

Mě se to v bříšku moc nemele, cítím malýho, jen když jsem v klidu, jink vůbec. Třeba o něm celý den nevím a ozve se až jak jdu spát. Tak se snad polepší :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
29.11.10 10:05

Ja bych rekla, ze kdyz ho obcas citis, tak je to OK :palec: :-D jeste neni mimco tak velike abysme ho citily furt. Ja ho taky citim jak kdy - nektery den vickrat, jindy menekrat, asi jak zrova spi a je otocenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.11.10 10:10

Díky Hani, jsem ráda, že nejsem sama :hug: . Taky doufám, že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.11.10 10:19

zkušené mamulky, kolik bodýček mám asi koupit jako základ? Vůbec nemám představu, kolik toho mimís zašpiní za den..?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
29.11.10 10:25
Hony píše:
eela píše:
Mě se to v bříšku moc nemele, cítím malýho, jen když jsem v klidu, jink vůbec. Třeba o něm celý den nevím a ozve se až jak jdu spát. Tak se snad polepší :-) .

ja to samy hony nic moc,a to rikaj ze pohyby jsou citit driv a vic kdyz je zena vickrat tehu ale neni to tak,a ja mam nadvahu tak asi taky proto :oops: :nevim: :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
29.11.10 10:26
Koty píše:
zkušené mamulky, kolik bodýček mám asi koupit jako základ? Vůbec nemám představu, kolik toho mimís zašpiní za den..?? :nevim:

no ja jich mela tak 4-5 na den,ubliknuli se me nebo tak a to pak byla spotreba no,ale jak ktery den,takze tri radsi mej pro ruce :palec:

• Citovat
  • Upravit
5570
29.11.10 10:30

diky Jani, to se hodi i mne :-) kamaradka zirala, ze si objednavam bodycka v sade po 7 v jedne velikosti 62/68(ona ze toci jen 3 v jedne velikosti 8-o ), ale ja verim, ze je uziju :-D ( i kdyby ne, jedno me ve vyprodeji vyslo na necely 2e :mrgreen: )
ale asi je to dite od ditete - blinkani, uspineni se apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.11.10 10:36

Děkuju za info, já právě taky zvažovala, jestli vyaukčnit 5ks nebo rovnou 10ks :mrgreen: tak asi čím víc tím líp..se to neztratí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.11.10 10:39

Hani, prosím jaká je velikost na tom německým ebayi pro mimi 0-3 měsíce? Němčina nebýt můj kobyl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí