Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dendisko, tak to jsi nakoupila skvěle.
Já jsem chtěla pro sebe těhu kalhoty taky, ale už podstatně dřív, bo já svého nic neobleču. A nové všude stály tak 1200 Kč minimálně, tak jsem dvoje nakonec vyaukrovala, každé za 200 kč a jsou perfektní. Zítra jdem na velký UTZ, tak jsem zvědavá. Hrozně se těším, prcka jsem naposledy viděla v 13. týdnu. ![]()
zdravim tehulky,tak jsem premyslela zda jste tu samy prvorodicky nebo ne??ja teda ne ale koukam ze vas tu bude plno co??to pocasi je super,hlavne ze nikam nemusime co,nekdo z nas jo,ale zadny prace venku atd,ja vysla rano a vratily jsme se to neslo slehalo to do oci a mala plakala tak je mam obe doma,to bude zas den,dnes u nas rozsvicuji vanocni stromecek od 16h tak pujdu snad uz bude trochu lip bez vetru a pliskanice
![]()
Ahojte, jak si to tu procitam, tak se Vam to vsem v briskach pekne mele. U me zatim nic moc, obcas sem tam tukanecek, hlavne kdyz se dlouho krcim u pc, nebo nekdy kdyz lezim, nejvic se mu to nelibi na boku, to se ozve skoro pokazdy. Doufam, ze za chvili to uz budu taky citit vic, zitra jdu k doktorovi, tak se ho na to preptam.
Dobre rano ve spolek!
Dendi, super nakupy
mala v tom bude roztomila
Vermun, dej pak vedet jaky byl UZ a jestli potvrdili chlapecka ![]()
Jooo Jani,ja bych taky rekla ze to tak bude - ty jses tady ta zkusena matka co nam bude davat cenne rady
![]()
Eelo a kolikaty tyden presne jsi? Udelej si metrik at mame prehled ![]()
pokusim se
Nez jsem sla minuly tyden na velky ultrazvuk, tak jsem byla 20+4, na ultrazvuku rikali ze 19+6, takze ted podle ultrazvuku 20+3
JANIIICKA píše:
zdravim tehulky,tak jsem premyslela zda jste tu samy prvorodicky nebo ne??ja teda ne ale koukam ze vas tu bude plno co??to pocasi je super,hlavne ze nikam nemusime co,nekdo z nas jo,ale zadny prace venku atd,ja vysla rano a vratily jsme se to neslo slehalo to do oci a mala plakala tak je mam obe doma,to bude zas den,dnes u nas rozsvicuji vanocni stromecek od 16h tak pujdu snad uz bude trochu lip bez vetru a pliskanice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj holky,
Janii já myslím, že jsou tady maminky, které už mají děti, ale víc jich je asi poprvé
. Já čekám taky třetí
.
U nás je celý víkend krásně bílo, byli jsme sáňkovat, mám ráda zimu.
Holky máte nakoupené krásné věci
, my pořád ještě nenakupujem, ale je fakt, že dám dohromady spoustu věcí po mých dětech, tak toho budu kupovat míň a na to je čas.
eela píše:
Ahojte, jak si to tu procitam, tak se Vam to vsem v briskach pekne mele. U me zatim nic moc, obcas sem tam tukanecek, hlavne kdyz se dlouho krcim u pc, nebo nekdy kdyz lezim, nejvic se mu to nelibi na boku, to se ozve skoro pokazdy. Doufam, ze za chvili to uz budu taky citit vic, zitra jdu k doktorovi, tak se ho na to preptam.
Mě se to v bříšku moc nemele, cítím malýho, jen když jsem v klidu, jink vůbec. Třeba o něm celý den nevím a ozve se až jak jdu spát. Tak se snad polepší
.
Ja bych rekla, ze kdyz ho obcas citis, tak je to OK
jeste neni mimco tak velike abysme ho citily furt. Ja ho taky citim jak kdy - nektery den vickrat, jindy menekrat, asi jak zrova spi a je otocenej
Díky Hani, jsem ráda, že nejsem sama
. Taky doufám, že je to ok.
zkušené mamulky, kolik bodýček mám asi koupit jako základ? Vůbec nemám představu, kolik toho mimís zašpiní za den..?? ![]()
Hony píše:eela píše:Mě se to v bříšku moc nemele, cítím malýho, jen když jsem v klidu, jink vůbec. Třeba o něm celý den nevím a ozve se až jak jdu spát. Tak se snad polepší
Ahojte, jak si to tu procitam, tak se Vam to vsem v briskach pekne mele. U me zatim nic moc, obcas sem tam tukanecek, hlavne kdyz se dlouho krcim u pc, nebo nekdy kdyz lezim, nejvic se mu to nelibi na boku, to se ozve skoro pokazdy. Doufam, ze za chvili to uz budu taky citit vic, zitra jdu k doktorovi, tak se ho na to preptam..
ja to samy hony nic moc,a to rikaj ze pohyby jsou citit driv a vic kdyz je zena vickrat tehu ale neni to tak,a ja mam nadvahu tak asi taky proto
![]()
Koty píše:
zkušené mamulky, kolik bodýček mám asi koupit jako základ? Vůbec nemám představu, kolik toho mimís zašpiní za den..??
no ja jich mela tak 4-5 na den,ubliknuli se me nebo tak a to pak byla spotreba no,ale jak ktery den,takze tri radsi mej pro ruce ![]()
diky Jani, to se hodi i mne
kamaradka zirala, ze si objednavam bodycka v sade po 7 v jedne velikosti 62/68(ona ze toci jen 3 v jedne velikosti
), ale ja verim, ze je uziju
( i kdyby ne, jedno me ve vyprodeji vyslo na necely 2e
)
ale asi je to dite od ditete - blinkani, uspineni se apod ![]()
Děkuju za info, já právě taky zvažovala, jestli vyaukčnit 5ks nebo rovnou 10ks
tak asi čím víc tím líp..se to neztratí..
Hani, prosím jaká je velikost na tom německým ebayi pro mimi 0-3 měsíce? Němčina nebýt můj kobyl ![]()