Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JANIIICKA píše:verunielka píše:jj je to tak ja jsem taky pro to co nejdrive ale babicky me to furt rozmlouvaj tak vaham no jsem takoveh straspytel a hypochondr no
Káti, vůbec nevím jak to propočítávají..nějak to dopadne, stejně s tím nic neudělám..
Jani, já už mám hadříky nakoupené od doby kdy jsem ještě nebyla těhu, kočárek ted, prostě to neřeším a nesnáším větu co kdyby náhodou!Prostě stane se stane se a nějakej kočárek s tím stejně nic neudělá!Takže at si každej nakupuje až uzná za vhodné!Ale já razím heslo:„vždy připraven“![]()
![]()
Jani, dělej si to podle tvého selského rozumu a neřid se babičkami.Neříkám, kočárek doma mít nemusíš, ale můžeš ho mít nachystaný třeba u rodičů.. ![]()
Tak my měli kočárek jako první věc
Ale to proto, že bratránec od manžy prodával za dobrou cenu a máme ho u strejdy na baráku zatím.
Jinak Kači, nemocenská se Ti do toho nepočítá. O kousek níž jsou také o tom diskuze. Je to jen po dobu, cos pracovala. Nemocenská se nepočítá ![]()
A jinak jsem byla dnes pozvaná kámošce na obídek, tak bylo fajn, jsem najezená doteď na prasknutí, jelikož už i cukroví nějáké pekla, tak jsem ochutnávala a jsem ráda, že konečně ležím ![]()
Orly, tak to v tom mám zmatek
já si taky myslela, že se to do toho nezapočítává, ale na jiné diskuzi dnes mě právě holky řekly, že se to odečítá
![]()
Dle mě, kdyby se to počítalo, tak bychom neměli ani co do huby, myslím, že se není co bát
To by pak i rizikovka chodila do práce, páč by neměla pak žádný peníze skoro…
Kači, tak jsem to konečně našla.
Tak si počti ![]()
https://www.emimino.cz/…enska-53527/
konecne vikend !!!
cestou z prace jsem to vzala pres nakupni centrum, tak jsem malemu koupila na pozdni jaro setik - manzestracky + tricko s dlouhym rukavem + pres to vesticka za paradni cenu 9e (slevneny na pulku) a v HM meli zase pekny gatata na leto a hrkaci ponozky… pristi tyden mi maji dojit frote rucnicky s kapucemi a bodycka tak jsem zvedava
potahnu domu kufr navic ![]()
Veru, kocarek je fakt pekny
ja pujdu po Novem roce vybirat s mamou - pujdem mrknout nekam do obchodu a pak objedem net a pak se uvidi ![]()
Hani, Ty se máš, budeš mít věcičky, který se tady jen tak neuvidí ![]()
Dobré ráno děvčata
!
Hani, a jak to vypadá s kočárky v Německu? Dívala ses, jestli tam třeba nevyjdou levněji? Jestli mají nějaké slevy třeba? My jsme ze severu a na hranice to máme dvacet minut, tak jsem uvažovala, že bychom vyrazili před Vánoci na trhy do Drážďan a při té příležitosti okoukli kočárky.
Ahojky holky,
Hani, taky by mě zajímali kočárky v Německu, sice už mám, ale jen tak pro zajímavost ![]()
Holky, hodte sem fotečku co jste koupili malému, jsem zvědavá ![]()
ahojda holky,tak jak se mate ja rano sla do kramu a malem jsem sebou placla,a co hur vlezu do obchodu a naka kr…me nabrala kosikem do bricha to vite ze jsem ji dala slov a bylo me jedno kdo tam je a kdo ne,rvala se snakou o blby orisky na cukrovi a pul kramu zmrzaci,nastesti jsem mela dve mikiny a bundu ale jak jsem se lekla me stacilo,slo to na bok ne primo ale stejne,fakt me to vytocilo.jinak jsem koukala na aukru maji pekny vceicky a ne drahy co se týce obleceni tak uz taky neco objednam a bude,mat epravdu kdyz se neco ma stat tak se stane
![]()
Dobre rano holky,
dneska jenom v rychlosti - prijedou za mnou holky z vysky na navstevu a za chvilku pro ne jedu ![]()
Dendi, Veru, na kocarky jsem nekoukala. Priznam se, ze jsou pro me zatim spanelska vesnice, nejak jsem je vubec neresila kdyz mi mama rekla, ze mi pomuze vybrat a nejakej koupi. Ale asi by stalo za to se kouknout. Ono ale taky jde o to, ze jak pojedu dom, tak bude plny auto mych kramu a na kocar tam nebude misto ![]()
Jani, spravny pristup
na aukro jsem taky koukala - ty Next hadriky jsou nadherny. Az budu Cechach, tak si mozna neco taky vyaukruju ![]()
jo Dendi, kdyby te zajimal nejaky konkretni kocar (Cena apod.) nebo kdybych ti mohla neco pomoct nemecky vygooglovat, tak dej vedet ![]()
jj je to tak ja jsem taky pro to co nejdrive ale babicky me to furt rozmlouvaj tak vaham no jsem takoveh straspytel a hypochondr no