TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
25.11.10 11:07

Ahoj holky :mavam: ,

u nás je krásně nasněženo, je to hned veselejší, než ty mlhy :lol: .

Eeli držím palečky, bude to dobrý :palec: .
Janii neměla jsi to lehké, neumím si představit přijít o mimi školu a rodinu v 17letech. Smekám před váma,že jste to s chlapem ustáli :kytka: .
Hani je to v Německu super zařízený, mě tady brali krevní obraz jen na začátku a pak už nic :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.11.10 11:10

Taky jdu s mužem..... on ty UTZ moc neprožívá, k porodu půjde taky poprvé (na to, že má už dvě děti :mrgreen: ), tak jsem zvědavá jak to zvládne, chlapák :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
25.11.10 11:28

ahoj devcata,
teda Jani, to uz neni jak z romanu, spis ze spatneho filmu. Aspon diky svym spatnym zkusenostem jsi urcite bezva maminka, verim tomu podle toho co pises. :kytka:
U me nic noveho, pred par dny dopadl velky UTZ i kontrola vyborne, 3D jsem preobjednala az na 9.12 by byla slecna jeste krasnejsi, s polohou pri foceni jsem nikdy problem nemela, uz ted se rada predvadi :-)
takze do dalsi kontroly novinky nebudou, vcera jsem zacala i ja uz smejdit po obchodech a nakupovat, co se tyce prsou, ty se mi zdvojnasobily tyden po oplodneni, podle toho jsem hlavne poznala, ze se zadarilo a od te doby velikosti i vzhledove stejny. Jo a pribrala jsem 5kg, prvne kilo dolu, pred mesicem 4 nahoru a pri posledni kontrole jen kilecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.11.10 11:30
JANIIICKA píše:
no holciny jako z romanu,ale ten roman sic dobre skoncil,ale ma i horsi stranky,jsem adoptovana,ma biologicka matka me nechala v porodnici,a druhyho brasku taky tomu by bylo pry tak 20let,chci ho najit pres postu pro tebe,ona me nezajima,zila s alkoholikem,byla v bohnicich,coz pry za to nemohla ale tak si prece nenecham dite kort kdyz doma uz mela pet holek,a jednoho brachu jen o rok starsiho.muzu vam rict koukat na zenskou ktera vam vzala pravo se k nekomu pritulit,a dala napospas kojenaku,je hodne tezky a myslim ze kdybych tenkrat nebyla tehu tak ji dam asi i pesti. :pocitac: mluvila o detech,jak nakejch panenkach,tak sem te tam nechala a dnes muzu byt rada ze si me nasi vzaly a nezkocila jsem nekde v decaku,nebo u ni s fetakem.brr proto o to vic lasky musim dat tem mym prdolkam.mam slzy v ocich spatne se me o tom mluvi,ale je to zivot.ale ta nejvetsi rana meho zivota byla sebevrazda tatinka,nasla jsem ho nikomu nepreji videt,to jsem zorvna cekala druhou adelku,cely tehu nervy,vys,tlak,ale asi ji poslal za sebe a za to mu moc dekuji.a ted uz tu rvu jak maly jarda,jak bychmu ty holky chtela ukazat,pohladit ho mel hrozny bolesti,a neunesl to.verim ze se na nas tatko koukas a davas na nas pozor. :cry: :cry: :cry: :cry: :srdce: :andel:

Janii ach jo, tys to opravdu neměla lehké :hug: . Jsi statečná holka a o to větší máš teď rodinu :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.11.10 11:44

Cami tak i tobě gratulace k dobrým výsledkům :kytka: .

I já mám prsa od začátku o dvě čísla větší. Stašně mě to bolelo, ale poslední dva týdny ta bolest přešla. Tak hurá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
25.11.10 11:56

ja chci taky vetsi prsa :mrgreen: pritel se na to od zacatku tesi jak porostou (a to neco mam, nejsem plocha)a zatim nic moc - jenom ja to poznam, ze mam trochu plnejsi podprdu :-D tak treba na konci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.11.10 12:12
Haninac píše:
ja chci taky vetsi prsa :mrgreen: pritel se na to od zacatku tesi jak porostou (a to neco mam, nejsem plocha)a zatim nic moc - jenom ja to poznam, ze mam trochu plnejsi podprdu :-D tak treba na konci… :lol:

jeje, ten můj říkal, že ještě chvilku a už se jich začne bát :mrgreen:
já mám teda velký normálně, ted ještě větší a navíc mi začaly tíhou klesat :mrgreen: a dvorce mám 2× takový a černý jak bota :mrgreen: takže není na co se těšít. :zed: a v noci se mi nalily bradavky tak že jsem si na ně nemohla ani šáhnout jak bolely. Přítel zná prsa teď jen z TV, nesnesu na nich žádnej hmat, jak jsou citlivá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
25.11.10 12:12

Haninac no to se neboj :lol:
po porodu nebudes vedet kam s nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.11.10 12:30

Ahoj holky :mavam: !

Jani, to je smutný příběh, ale jak píšou holky, o to lepší jsi ty maminka, tvým holčičkám jistě láska nechybí. Budu ti fandit, abys brášku našla!

K tomu poprsí . . . Já na tom, Káti, budu asi podobně jako ty, s tou velikostí. Taky jsem nebyla úplně plochá, ale co jsem těhotná, už jsem si musela dvakrát koupit nové prádlo, pořád to roste :oops: . Jsem ještě ke všemu hodně drobná, o to monstróznějí to působí :mrgreen: . Teď už mi aspoň vyrostlo břicho, tak to není tak vidět, ale manžel se mi ze začátku taky smál, teď už jen zírá :lol: .

Jinak všechno nejlepší k svátku, Katko :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.11.10 12:37
Camila píše:

nestraš :cert: já nevím kam s nima už ted :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
25.11.10 13:21

me prsa boli hrozne,uz jsem jak mlikarna ted a obe holky jsem kojila dva roky takze je mam pekne povysly zadna krasa a to treti me je tuplem dodela jak se rika,pak budu muset asi na to prisiti ne na plastiku ale abych je mela trcohu foremny,a brisko tez mam po obou povisly takze abdominoplastika jedine pry,me uz zadny hubnuti na to nepomuze spise naopak,takze mam na co setrit co?? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
25.11.10 13:22
Katka_LEE píše:
Camila píše:
nestraš :cert: já nevím kam s nima už ted :mrgreen: :mrgreen:

vsechno nejlepsi,ja na tebe kocko uplne zapomela to jsem teda :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1759
25.11.10 13:31

JANIII děkuji za přáníčko :oops: :wink:

no já jsem taky zvědavá co mi z těch prsou zbyde po kojení.....

ale momentálně mě to netrápí…mlsám bombošku co jsem ráno dostala od muže :wink: a pak tu mám nachystané 2kila pomerančů, co jsem taky dostala…prej nějaký vitamíny pro prcka. Tak na nás taťka myslí, ale prvně tu čokoládu…mňam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.11.10 13:41

Kátí i já přeju vše nej :kytka: .

Janí taky mám prsa po dvou dětech teď opravdu obří :-o . Moje ségra teď byla na operaci s vytahaným břichem po dvou dětech, tak se teď raduje z hezkého bříška :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.11.10 13:53

Holky a co cvičení hned po porodu? nemůže to zabrat?
No já jsem měla vždycky 50kg i s postelí, v pase jsem byla vždycky štíhlá, ale problémy jsem měla se zadkem…at jsem chodila do svičení 4× za týden, nic nezabralo, prostě takovou pitomou figuru jsem mohla mít jen já :mrgreen:
Pak jsem začala bydlet s přítelem a oni jsou od mala zvyklí snídat buchtu s kakaem. Tak jsem na to nejprce čučela jak z jara, u nás k snídani byl třeba čertvej chleba z domácí pomazánkou a čaj…ale tady to bylo jinak. Od té doby již 3 roky obden peču a tímpádem si prostě člověk dá, když teda peče a za rok jsem se vyhoupla na 65kg! :pocitac:
prostě mazec. Nemohla jsem se vejít do oblečení… kde byla ta štíhlá holka z minulýho roku. Ono 15kg je fakt dost. Tak jsem si řekla, že po porodu přejdem na jinou sravu, nebudu mít na pečení čas a já chci být zase taková jak předtím…pomooooc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí