Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
to je dobře, že vám všem dopadly kontroly dobře
.
SIINO, už jsem ti tam Adámka napsala, pak to sem hodím.
Jinak k tomu monitoru . . . Já už jsem si ho koupila (je to zatím jediná věc
), ale ještě ho nemám doma. Brala jsem ho přes kámošku od její známé a ještě jsme se od té doby neviděly. Jsem zvědavá jaký bude. Není to totiž ta dečka, ale takový klips, co se připne miminku třeba na plínku, takže prý to falešně nehouká, protože nehrozí, že by se mimčo posunulo mimo. Tak uvidím . . .
verunielka píše:
Tak ten monitor, je každýho věc a názor.Ale já mám kámošku které se sepl a kdyby s malým nezacloumala tak by ji asi umřel bo jako novorozeně se zapoměl nadechnout.Prej se to občas těm malinkým miminkům stává.Takže za mě, i kdyby to pípalo když by nemuselo tak radši at, jen at vím, že miminko je v klidu a spinká.Zas tolik to nestojí.Za zdraví miminka mi to stojí!
to jsou prave ty pripady o kterych ctu a pak vaham… no mam jeste 4 a kousek mesice na rozmyslenou
Holky co jste byly na kontrole gratuluju k dobrym vysledkum !
ahojda krasne mrazivoucke rano,vcera v te poradne jsem vazila jen o kil vic takze jsme jeste moc nepribrala ale dr.ani ssestra nic nerikaly tak se snad o vanocich podari neco nabrat,i kdyz ja teda vubec nepotrebuji,ale aby se nereklo
![]()
Ahoj holky,
jo no, dnes je tam pěkná kosa.Na střechách námraza ale zas vypadá že bude sluníčko, mohlo by i kdyby mělo mrznout, poslední dny byli nějaký smutný ![]()
Já jedu dnes za kámoškou a budu pohrabávat hadýrky po její malé a po malé její kámošky,tak jsem zvědavá co vyberu, ale žádný blbosti, jen nějakých pár věcí bo už toho mám hodně, ale tipycky holčičích moc ne.
Ahojky,
jooo kosa je poradna i v Hamburgu. Uz dva dny tu poletoval vzduchem snih ![]()
Dneska jsem si vyzvedla v lekarne zelezo. Prisel mi az domu od doktorky recept s dopisem, ze pro poslednim krevnim obrazu mi vysel nedostatek zeleza. Docela me prekvapil pristup zdejsich lekaru
Recept az do domu
to jsem jeste nezazila
Haninac píše:
Ahojky,jooo kosa je poradna i v Hamburgu. Uz dva dny tu poletoval vzduchem snih
Dneska jsem si vyzvedla v lekarne zelezo. Prisel mi az domu od doktorky recept s dopisem, ze pro poslednim krevnim obrazu mi vysel nedostatek zeleza. Docela me prekvapil pristup zdejsich lekaruRecept az do domu
to jsem jeste nezazila
no to je super recept a z do domu ale muj dr ho taky posila kdyz si o nej reknes po tel,vcera byl nakej s prominutim nadrbanej,rekl me ze pri te mykoze nemame myt sex,at poslu manzela si hrat do kouppelny a pak se me ptal zda nechodim doma naha,ze at vetram jsem cucela jako blazen
![]()
holky jak vcera psala kata,ze byla na potratu,tak ja otehotnela me bylo taky 17let pres prasky,dr me tvrdil ze nemuzu byt tehu at pockam na ms,ale ja porad spinila,tak jsem tam sla a dr,rika jste tehotna opravdu co budeta delat,nasi me malem ukamenovaly,co hur byla jsem na zemedelce a tam tehotny byt nemohly tak jsem prerusila,a oni me stejne pak napsaly vyhazovat,nakonec jsem ve tretim mesici potratila stejne,byl to sok prvni a hned tohle,skolu pryc,mimco pryc,doma na nic,pritele vystipaly nasi,tak jsem za nim utekla z domu byl to boj,pak jsem presla na jinou skolu,bydlela u nej a vydrzelo nam to doted.kdyz nad tim premyslim treba to zrovna byl ten kluk,ale kdo vi,,,
![]()
JANIIICKA píše:Haninac píše:no to je super recept a z do domu ale muj dr ho taky posila kdyz si o nej reknes po tel,vcera byl nakej s prominutim nadrbanej,rekl me ze pri te mykoze nemame myt sex,at poslu manzela si hrat do kouppelny a pak se me ptal zda nechodim doma naha,ze at vetram jsem cucela jako blazen
Ahojky,jooo kosa je poradna i v Hamburgu. Uz dva dny tu poletoval vzduchem snih
Dneska jsem si vyzvedla v lekarne zelezo. Prisel mi az domu od doktorky recept s dopisem, ze pro poslednim krevnim obrazu mi vysel nedostatek zeleza. Docela me prekvapil pristup zdejsich lekaruRecept az do domu
to jsem jeste nezazila
![]()
![]()
![]()
aha - no ja jsem praveze nevolala, o nicem nevedela a najednou dopis ve schrance - rikam si co se deje, ze by nejakej ucet? a on tam vzkaz, ze mi bylo bohuzel namereno malo zeleza, at si skocim do lekarny a polykam jednu tabletku denne ![]()
No to mas s doktorem vesely ![]()
Jinak zivotni pribehy jsou kapitola sama pro sebe, ten tvuj je fakt jak z romanu. Je pekny, ze jste to s pritelem (ted uz manzelem?) vsechno ustali a jste porad spolu ![]()
Ahoj holky
teda vy jste se od včera rozepsali ![]()
JANIII
to máš teda taky příběh, opravdu jak z románu…no lehký jsi to neměla ![]()
Jinak se chci zeptat, co dělají vaše prsa? Resp. mě se v noci strašně nalili bradavky, děsně pálili, byly obrovský a tvrdý, úplně jsem se zalekla
ale teď ráno je to už dobrý. prsa mám teda úplně hnědý, jak černoška
máte to taky tak některá? ![]()
Co se týče počasí, u nás je nádherně slabě nasněženo, všude bílo, prostě nádhera ![]()
Dneska jdeme přítelové dceři na prodlouženou, tak jsem zvědavá, co čeho se ještě nasoukám. Těotenský společenský kalhoty mám, ale halenku..... tu budu dlouho vybírat do čeho ty svoje prsiska a půpík narvu ![]()
Jak jste tady psali s tím monitorem, tak teda váhám zda ho koupit nebo ne..... ![]()
přeji všem pohodový den
Ahojda, u me prsa vypadaji skoro stejne jako pred tehu, akorat minuly tyden me bolely, kdyz jsem si sundala podprsenku, ale tento tyden zase nic, trosku se zvetsily, ale okoli to nepozna, to vidim jen ja, jo a taky mi ustupuji do stran.
Dneska odpol. me ceka velky ultrazvuk, jeste vcera jsem byla v pohode, ale ted jsem cim dal vic nervoznejsi…
To já budu taky nervózní
jdu až 6.12 ale nejradši bych tam šla už zítra, abych věděla, že jsme OK. ![]()
Tak držím palce ať vám to dopře dopadne ![]()
Diky, diky, na jednu stranu mam hrozny strach a na druhou stranu se hrozne tesim, ze mrnouse zase uvidime a ze ho konecne uvidi i pritel, jsem zvedava, jak bude reagovat. Taky doufam, uze se nam potvrdi holcicka
no holciny jako z romanu,ale ten roman sic dobre skoncil,ale ma i horsi stranky,jsem adoptovana,ma biologicka matka me nechala v porodnici,a druhyho brasku taky tomu by bylo pry tak 20let,chci ho najit pres postu pro tebe,ona me nezajima,zila s alkoholikem,byla v bohnicich,coz pry za to nemohla ale tak si prece nenecham dite kort kdyz doma uz mela pet holek,a jednoho brachu jen o rok starsiho.muzu vam rict koukat na zenskou ktera vam vzala pravo se k nekomu pritulit,a dala napospas kojenaku,je hodne tezky a myslim ze kdybych tenkrat nebyla tehu tak ji dam asi i pesti.
mluvila o detech,jak nakejch panenkach,tak sem te tam nechala a dnes muzu byt rada ze si me nasi vzaly a nezkocila jsem nekde v decaku,nebo u ni s fetakem.brr proto o to vic lasky musim dat tem mym prdolkam.mam slzy v ocich spatne se me o tom mluvi,ale je to zivot.ale ta nejvetsi rana meho zivota byla sebevrazda tatinka,nasla jsem ho nikomu nepreji videt,to jsem zorvna cekala druhou adelku,cely tehu nervy,vys,tlak,ale asi ji poslal za sebe a za to mu moc dekuji.a ted uz tu rvu jak maly jarda,jak bychmu ty holky chtela ukazat,pohladit ho mel hrozny bolesti,a neunesl to.verim ze se na nas tatko koukas a davas na nas pozor.
![]()