Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kačko, taky přeji vše nej ke svátku. Já mám prsa zvětšené tak od 10. týdne, zvětšily se mi o dvě velikosti. A okolí si toho všimlo ihned. ![]()
Holky děkuji za přáníčka. ![]()
Tak si jdu oloupat ten pomeranč teda...... dnesak jsem jich dostala 2kg.
mnam......
Kátí mě třeba cvičení na břicho po porodu pomohlo, pěkně se stáhlo a po dvou dětech celou dobu jsem měla 54kg plus minus 2kg, ale třeba ségře nepomohlo ani cvičení ani diety. V podstatě byla štíhlá, ale vysela jí obrovská kůže na břiše, bez tuku, jen kůže.. To asi záleží na pružnosti kůže, jestli se pak stáhne nebo ne
.
Katka_LEE píše:
Holky děkuji za přáníčka.Tak si jdu oloupat ten pomeranč teda...... dnesak jsem jich dostala 2kg.
mnam......
ja taky pomeranciky muzu,tak to bude kati asi ta holka ne??
![]()
Hony píše:
Kátí mě třeba cvičení na břicho po porodu pomohlo, pěkně se stáhlo a po dvou dětech celou dobu jsem měla 54kg plus minus 2kg, ale třeba ségře nepomohlo ani cvičení ani diety. V podstatě byla štíhlá, ale vysela jí obrovská kůže na břiše, bez tuku, jen kůže.. To asi záleží na pružnosti kůže, jestli se pak stáhne nebo ne.
to mam ja a hruza je to jak vak na klokana,fakt v pase stihla a dole povysly neco hnus jako opravdu asi na to pujdu mam sice strie ale ten kus speku me tam opravdu depta. ![]()
Janiii, myslíš?
![]()
mám je ráda odjakživa
no když to bude holka, mě to nevadí přítel se teda těší na kluka, ale tchýně by chtěla holku… ona totiž už má 5 vnuků a jen jednu holku, naši Hanu.
![]()
Tak jsem pracně vybrala oblečení na dnešní prodlouženou…
kalhoty dobrý, sváteční bílé tílko s flitrama jsem také oblíkla, horší to bylo s podprsenkou, do tílka jít bez ní nemůžu
ale nakonec jsem jednu bílou objevila a dokonce mě ani neškrtila na prsách..... ![]()
takže hurá do vany, natočit vlasy a oblíkat. Holky tak se mějte, dneska se loučím.
![]()
Ahojte, utlrazvuk mame uspesne za sebou, doktorka byla takova nemluvna, takze ani nevim,kolik merime a vazime, jsme ale o trochu mensi, puvodne jsme byli dneska 20+4, ted podle ultrazvuku jsme 19+6. Viktorka je vporadku, ale vyrostl ji pindik
, takze ted se tesime na Ondraska
EElo, gartuluji ke zdravemu pindikovi ![]()
Holky ja byla vzdycky taky prdelata, sirsi stehna… Pak jsem zmenila pritele, ktery byl uplne jiny nez byvaly a konecne zila jak mi vyhovovalo - chodime na prochazky, tury, plavat,kolo, sauna, castejsi sex
a najednou segra povida - teeeda, ty jsi stihla, slusi ti to ![]()
zatim ted pribiram jen na prcka - do bricha, priklanim se k tomu, ze to je tim jak litam do prace a po praci, uvidime co bude o a po Vanocich, asi budu lenivejsi ![]()
Katka_LEE píše:
Tak jsem pracně vybrala oblečení na dnešní prodlouženou…kalhoty dobrý, sváteční bílé tílko s flitrama jsem také oblíkla, horší to bylo s podprsenkou, do tílka jít bez ní nemůžu
ale nakonec jsem jednu bílou objevila a dokonce mě ani neškrtila na prsách.....
takže hurá do vany, natočit vlasy a oblíkat. Holky tak se mějte, dneska se loučím.![]()
uzij si to ![]()
Eelo, gratuluji k dobrému výsledku. Já byla dnes taky na velkém ultrazvuku (jsem 20+3) a máme všechno jak má být, pohlaví zatím není pořád jisté (ale doktoři předpokládají na 80% holku), mrňous tam dělá děsný cirkus a nechce se ukázat . A to jsem tam musela ještě běhat po schodech jako cvok, protože se nalepil na stěnu a nemohli mu změřit aortu a když do něj doktorka šťouchla, tak kopal nohoma nebo boxoval, ale odmítal se odlepit, takže tím během jsem ho pak setřásla a už ho doměřili bez problémů
.
Holky gratuluju k dobrým výsledkům
.
Přeměna Viktorky na Ondráška mě rozesmála
.
Haninac píše:
EElo, gartuluji ke zdravemu pindikoviHolky ja byla vzdycky taky prdelata, sirsi stehna… Pak jsem zmenila pritele, ktery byl uplne jiny nez byvaly a konecne zila jak mi vyhovovalo - chodime na prochazky, tury, plavat,kolo, sauna, castejsi sex
a najednou segra povida - teeeda, ty jsi stihla, slusi ti to
zatim ted pribiram jen na prcka - do bricha, priklanim se k tomu, ze to je tim jak litam do prace a po praci, uvidime co bude o a po Vanocich, asi budu lenivejsi
Hani souhlasím s tebou, záleží jakého má člověk vedle sebe partnera, já jsem vedle akčního člověka taky víc akční
.
Eli, gratuluju k chlapečkovi, mě řekli na velkém holku, takk snad jí nenaroste nic ![]()
Ahoj holky, gratuluji ke skvělým výsledkům!
eeli, už jsem ti v tabulce změnila Viktorku na Ondráška
.
verunielka píše:
Eli, gratuluju k chlapečkovi, mě řekli na velkém holku, takk snad jí nenaroste nic
Veru, já doufám v to samé
. Už začnu nakupovat a ty neutrální věci mě tolik nebaví, tak by pak byl kluk celý sladce růžový
.