Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to víš že se budem podporovat
, můj plán je obdobný, ale školu dělám dálkově, takže mám do toho ještě klasický semestr. Ale mám už téma i firmu, takže chci co nejdříve udělat teoretickou část a praktickou můžu začít nejdřív na začátku února. Dřív totiž nebudu mít všechna data, chci dělat daň z příjmů PO a její optimalizaci.
Vermun píše:
No to víš že se budem podporovat, můj plán je obdobný, ale školu dělám dálkově, takže mám do toho ještě klasický semestr. Ale mám už téma i firmu, takže chci co nejdříve udělat teoretickou část a praktickou můžu začít nejdřív na začátku února. Dřív totiž nebudu mít všechna data, chci dělat daň z příjmů PO a její optimalizaci.
ja jsem mela podobne tema na bakalarku ![]()
monitor dechu asi taky kupovat nebudu. Sice jsou chvilky kdy mi to vrta hlavou… ale pokud se mimco narodi zdrave tak ne.
Katka_LEE píše:
Juj, to jsou tvoji hafani? nádhera
mamka má jorkšíra Bony,společně s mým bratrem ještě německýho ohaře Berryho, jeho přítelkyně má maďarskýho ohaře Alfa a taky německýho ohaře Andrého a my s přítelem máme ovčáka Báru a amerického bandoga sidynuno a pak nějaký ty slepice, ale ty pojmenovaný nemáme
a tři pašíky
jo a ještě míváme 3 ovce během léta, na vypasení velké zahrady a dva roky jsme mívali srnce.
mrkni se na fotky. Hlavně jak se naše Bára snažila příjmout srnečky za štěňátka
http://prackarr.rajce.idnes.cz/my_animals/
juuu to je dobrej zverinec
taky mam rada zviratka
ale spis ty doma - pavouci, hadi, apod. Ted uz mam jen pavouky a ti pujdou taky pryc
Tak hady můžu, ale pavouky teda ne. Brrrrrr…já mám šílenou arachnofobii. Vidím pavouka a šílím. ![]()
a ještě horší když projdu pavučinou. Tuto fobii mám od mala, kdy mě můj táta vzal asi v 1,5roce k dědovi na čuníky a já ve chlívku viděla ty pavučiny a konečná. tátu tenkrát málem odvezli na přidušení. Stopy po mých nehtách měl na krku ještě asi týden
![]()
Jéé, Kači, nádherní psiska a ten koloušek nemá chybu
A jinak jo, obě jsou moje
Akorát narozdíl od Tebe bydlíme v bytě a psiskama to nekončí co máme doma
Holt jsem zvířecí maniak už odmala ![]()
Hani, pavouciii- fůůůj
Já mám také šílenou arachnofobii. Když je pavouk takový mrňavý, nevadí mi, ale jakmile potkám nějáké hrubšího nebo většího, či nohatého, tak to je síla ![]()
Teď jsem přišla z pošty, samo nemám žádnej balíček, páč tam maj bordel
Ono to byl ten balíček ze včera ty flísáčky. Včera to tam hodil ten, co to vozí a dnes nám to hodila do schránky pošťačka, to se neumí mezi sebou domluvit??? ![]()
Jinak, holky, teď jsem četla o velikosti čípku, jedna psala, že musí do nemocnice, páč už je i otevřená a jedna tam psala, že měla 2,5cm a ukecala to na doma, že prý jen ležela, aby se to zpravilo. A teď koukám do těhu průkazky a minule jsem měla 2,5cm a teď, jak jsem byla naposled, tak jen 2cm. Jak to máte vy? Respektive, mám se něčeho obávat?
Je fakt, že se chovám jako bych ani nebyla těhu. Normálně chodím každej den s psiskama minimalně na hoďku a půl ven, uklízím doma, vyčesávám psi, takže se vlastně vůbec nehlídám, ani mě to nenapadlo a dr nic neříkal, tak teď jsem z toho paf ![]()
holky ja mela ten monitor a porad ataky hvizdal kdyz nemel jsou to jen nervy,pak jsem si dala uplne postylku vedle sebe,a clovek pomalu taly nespi,jen koji a koji,takze jsem slysela kazdej tuk
Ahoj Dendisko moc pěkná tabulka potvrzuji že čekáme kluka Adámka
Hezké těhulkování přeji
Ahoj holky,
tak nám dnes velký utz dopadl dobře
. Mám velkou radost. Mimíšek zíval, bylo to krásně vidět i doktorka se smála.
Deni super tabulka, díky
.
Co se týká čípku, taky mám 2,5cm a gyndr nic neříkala, že by bylo něco špatně. I já normálně chodím se psama na dlouhé procházky.
I nám dopadl velký ultrazvuk dobře akorát moc záběrů jsme nepořídili Adámek na nás vyplázl jazyk a otočil se zády ![]()
Ahoj, tak mě chytla mlsná a nechtělo se mi do obchodu. Udělala jsem si v troubě pudinkové šneky. No některé jsem připálila, ale jinak mňam mňam. No jo, malá se pěkně vrtěla při pečení. Jako kdyby to tušila.
Španělskou deku jsem si chtěla taky koupit, možná do ni ještě půjdu, ale asi až po Vánocích. Chtěla bych tu, co se z ní dá pomoci zipu a druků udělat pytel. Zatím jsme si pod stromeček vybrali takovou fialovo růžovou. Plánujem neutrální kočár - Inglesina Magnum Cremino kolekce 2011, takže aby každý hned poznal, že to bude holka. Je moc pěkná.
Pořád se rozmýšlím, jestli jít nebo nejít na 3D a 4D ultrazvuk. Docela mě zaujala ta nabídka Sanatoria Helios v Brně. Tak uvidím, ještě máme čas. Třeba si uděláme radost pod stromeček. Mám jednu fotku, ale ráda bych měla i nožičku a ručičku. Pak bych si udělala kolekci fotek do rámečku na stěnu. ![]()
Pořád přemýšlím nad lehátkem pro malou. Líbí se mi lehátko BooBoo Puppis. Cena je docela dobrá, jen ty barvy jsou nic moc. Kupujete si někdo lehátko pro mimčo? Viděla jsem to u kámošky a švagrové. Docela se jim to osvědčilo, hlavně po krmení, potom při příkrmech a na odložení mimča třeba v kuchyni, kde je zima na zemi.
Katka_LEE píše:
Hony
tak to máme radost, že jste oba OK
Díky Kátí
.
Siino gratulace k dobrým výsledkům
. Ani já nemám fotečky, mám jednu a tam si malej schovává običej do ruk
, dala bych ju sem, ale já to neumím
. Zkusím poprosit muže.
Kotě lehátko mám půjčené. Měla jsem ho půjčené na syna před lety a bylo to fajn ![]()
Tak super, že vám holky dopadl dobře utz ![]()
Já jdu 15tého, tak pak hodím zase nějáké foto ![]()
Tak ten monitor, je každýho věc a názor.Ale já mám kámošku které se sepl a kdyby s malým nezacloumala tak by ji asi umřel bo jako novorozeně se zapoměl nadechnout.Prej se to občas těm malinkým miminkům stává.Takže za mě, i kdyby to pípalo když by nemuselo tak radši at, jen at vím, že miminko je v klidu a spinká.Zas tolik to nestojí.Za zdraví miminka mi to stojí!