Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
neee
to stačí klí´do podle termínů ![]()
Tak jsem se chtěla zeptat.....chodíte některá na FB? nebo dáváte fotky mimí jen sem? že by sme si pak mohli skouknout fotky. ![]()
Já dávám fotky jen sem.
Tabulkka super, a taky bych ji nechala podle termínu, aspon víme kdo je na řadě ![]()
Já ten FB moc neprožívám
. Nevím, jestli by 150 mých přátel zajímaly fotky z ultrazvuku
, tak radši sem.
Cauky, super tabulka, my mame termin 9.4., zitra nasa ceka velky ultrazvuk.
Dendiska píše:
Já ten FB moc neprožívám. Nevím, jestli by 150 mých přátel zajímaly fotky z ultrazvuku
, tak radši sem.
Máš recht ![]()
eela píše:
Cauky, super tabulka, my mame termin 9.4., zitra nasa ceka velky ultrazvuk.
Já teda počkám, jestli budou vzneseny nějaké námitky a až mi Koty taky doplní termín, a večer to zaktualizuju
.
Já FB taky moc nepoužívám, občas to zapnu když si chci s někým pokecat, používám to jako icq, ale na fotky a psaní blbin na zed mě neužije.To mám raději zaplé icq.
Katko, já jsem nezaměstnaná
. V září jsem dodělala školu, už těhotná, takže teď mě samozřejmě nikde nechtěji. Tady na Mostecku je to s prací i tak složité, a ještě když jsi těhotná
. . . bez šance.
No já měla práci bezvadnou… pak nám ale rušili firmu, tak jsme si museli najít něco novýho, ale já nastupovala už jako těhotná, což jsem v tý době nevěděla. ![]()
pak mi bylo zle, šla jsem k mudr. ta mi řekla, že jsem v 5tt a ještě jsem chodila do práce. Pak mi ale musela na 14dní napsat neschopenku, a šefík se to tímládem domákl a řekl, že mě po těch 14dnech propostí. že by mě stejně musel poslat po vánocích na mateřskou, tak prej nebude čekat. vyhodil mě ve zkušební době
což úrý může…
ale zase to má svý výhody: čloevěk si vklidu vše zařídí. v práci jsem byla od rána do večera a bylo ta náročný, takže jsem ráda, že takhle mám čas na mimi a na sebe
![]()
Káti, jo no, ale někdy je toho času až moc bych řekla
Už at je malá na světě ![]()
juuuu, Dendisko, jsi sikula ![]()
ja uz jsem po obede, dala jsem si Nudelauflauf, coz jsou zapecene testoviny s hooodne zeleninou v docela dobre omacce a jako deser makoveho sneka ![]()
Katko, chut na cokoladu mivam taky
nechala jsem si privezt od pritele z Cech Lazensky oplatky od Opavie jakoze ceskou sladkost pro kolegyni v praci k narozeninam a samozrejme neprezily prvni noc u me
takze dostala typicky nemeckou bombosku ![]()
Katka_LEE píše:
Holky, vy jste taky na neschopnece?
ja pisu z prace
praxe v Nemecku pro ty co nevi… A nemuzu se dockat na Vanoce doooom ![]()
Dendiska píše:
Katko, já jsem nezaměstnaná. V září jsem dodělala školu, už těhotná, takže teď mě samozřejmě nikde nechtěji. Tady na Mostecku je to s prací i tak složité, a ještě když jsi těhotná
. . . bez šance.
jo Dendi - ja dodelavam vysku v cervnu - bude to maso
aspon ale tu praxi delam… ale radsi bych byla doma ![]()