TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1759
24.11.10 10:58

neee :mrgreen: to stačí klí´do podle termínů :mrgreen:

Tak jsem se chtěla zeptat.....chodíte některá na FB? nebo dáváte fotky mimí jen sem? že by sme si pak mohli skouknout fotky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.11.10 10:59

Já dávám fotky jen sem.
Tabulkka super, a taky bych ji nechala podle termínu, aspon víme kdo je na řadě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 11:06

Já ten FB moc neprožívám :mrgreen: . Nevím, jestli by 150 mých přátel zajímaly fotky z ultrazvuku :lol: , tak radši sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
24.11.10 11:09

Cauky, super tabulka, my mame termin 9.4., zitra nasa ceka velky ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 11:11
Dendiska píše:
Já ten FB moc neprožívám :mrgreen: . Nevím, jestli by 150 mých přátel zajímaly fotky z ultrazvuku :lol: , tak radši sem.

Máš recht :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 11:12
eela píše:
Cauky, super tabulka, my mame termin 9.4., zitra nasa ceka velky ultrazvuk.

Já teda počkám, jestli budou vzneseny nějaké námitky a až mi Koty taky doplní termín, a večer to zaktualizuju ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.11.10 11:19

Já FB taky moc nepoužívám, občas to zapnu když si chci s někým pokecat, používám to jako icq, ale na fotky a psaní blbin na zed mě neužije.To mám raději zaplé icq.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 11:22

Holky, vy jste taky na neschopnece? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.11.10 11:34

Káti, jj, už od začátku.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.11.10 11:35

Katko, já jsem nezaměstnaná :oops: . V září jsem dodělala školu, už těhotná, takže teď mě samozřejmě nikde nechtěji. Tady na Mostecku je to s prací i tak složité, a ještě když jsi těhotná :mrgreen: . . . bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.11.10 11:46

No já měla práci bezvadnou… pak nám ale rušili firmu, tak jsme si museli najít něco novýho, ale já nastupovala už jako těhotná, což jsem v tý době nevěděla. :nevim:
pak mi bylo zle, šla jsem k mudr. ta mi řekla, že jsem v 5tt a ještě jsem chodila do práce. Pak mi ale musela na 14dní napsat neschopenku, a šefík se to tímládem domákl a řekl, že mě po těch 14dnech propostí. že by mě stejně musel poslat po vánocích na mateřskou, tak prej nebude čekat. vyhodil mě ve zkušební době :cry: což úrý může…
ale zase to má svý výhody: čloevěk si vklidu vše zařídí. v práci jsem byla od rána do večera a bylo ta náročný, takže jsem ráda, že takhle mám čas na mimi a na sebe :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.11.10 11:49

Káti, jo no, ale někdy je toho času až moc bych řekla :mrgreen: Už at je malá na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 12:40

juuuu, Dendisko, jsi sikula :palec:

ja uz jsem po obede, dala jsem si Nudelauflauf, coz jsou zapecene testoviny s hooodne zeleninou v docela dobre omacce a jako deser makoveho sneka :-D

Katko, chut na cokoladu mivam taky :-D nechala jsem si privezt od pritele z Cech Lazensky oplatky od Opavie jakoze ceskou sladkost pro kolegyni v praci k narozeninam a samozrejme neprezily prvni noc u me :mrgreen: takze dostala typicky nemeckou bombosku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 12:42
Katka_LEE píše:
Holky, vy jste taky na neschopnece? :roll:

ja pisu z prace :-) praxe v Nemecku pro ty co nevi… A nemuzu se dockat na Vanoce doooom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.10 12:44
Dendiska píše:
Katko, já jsem nezaměstnaná :oops: . V září jsem dodělala školu, už těhotná, takže teď mě samozřejmě nikde nechtěji. Tady na Mostecku je to s prací i tak složité, a ještě když jsi těhotná :mrgreen: . . . bez šance.

jo Dendi - ja dodelavam vysku v cervnu - bude to maso :lol: aspon ale tu praxi delam… ale radsi bych byla doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí