TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3042
26.11.10 11:09
verunielka píše:
Camil, i mě když jsem řekla že mám takové divné tvrdnutí v podbřišku tak napsal PP.A řekl že se tam mimouš převrací :-)
¨
Mě se to taky stává, dost často (ráno v noci hlavně) najednou začne hrozný tlak a udělá se mi pod kůži malý meloun :-D Není to sice moc příjemný, ale myslím si, že je to buď zadeček nebo hlavička. Po chvíli to zmizí a pak dostávám většinou rány do podbříšku nebo do oblasti mezi pupíkem a st.k. :-D Tak si myslím, že je to normální, teda doufám .. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.11.10 11:16

Jo, mě se tak kolem toho 16týho týdne ptal, zda cítím pohyby a když jsem mu řekla, že takové jené šimrání v podbřišku, zda to je ono, tak kývl, že jo a stejnak mi nechtěl teď věřit. Mám asi nějákého divného dr… Ale furt lepší, než jsem měla předtím, ta byla totál kráva a doteď bych asi pracovala na tři směny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 11:23
Elleník píše:
verunielka píše:
Camil, i mě když jsem řekla že mám takové divné tvrdnutí v podbřišku tak napsal PP.A řekl že se tam mimouš převrací :-)
¨
Mě se to taky stává, dost často (ráno v noci hlavně) najednou začne hrozný tlak a udělá se mi pod kůži malý meloun :-D Není to sice moc příjemný, ale myslím si, že je to buď zadeček nebo hlavička. Po chvíli to zmizí a pak dostávám většinou rány do podbříšku nebo do oblasti mezi pupíkem a st.k. :-D Tak si myslím, že je to normální, teda doufám .. :-)
úplně přesně jsi to vystihla :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
26.11.10 11:32

Tak holky, jedu do HK juknout na kočárky :-) v úterý jsem to nestihla, tak už se nemohu dočkat :lol: A pak na cvičení :-)
Krásné páteční odpoledne Vám přeji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
26.11.10 11:42

Tak pak dej echo, co se ti líbilo nejvíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
26.11.10 11:51

Holky, tak jsem se ještě chtěla zeptat… Taky Vám teď tluče srdce někdy rychleji, někdy pomaleji, ale spíš rychleji.. :roll: jakoby nějaký arytmie…???? začalo se mi před dvěma dny jakoby hůř dýchat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
26.11.10 12:02

jj, tvoje srdicko ted pracuje 2× rychleji, je to normalni, presto pokud te to bude zlobit vic, mela bys jit na vysetreni a az bude mimco vetsi, bude ti i utlacovat plice, ja teda v minulem tehu nepostrehla zadnou zmenu, ale pokazde je to jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
26.11.10 12:09

Cami díky za zprácu…budu klidnější. :wink: na srdíčko jdu já a mimi 6.12 tak doufám, že bude vše OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 12:49

Já už mám taky objednaný kočárek, příští týden ho čekám, tendle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a tenhle sporták.Autosedačku budu mít vínovou.
Jj taky mi tak tluče srdíčko, že se musím kolikrát víc nadechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
26.11.10 12:52

Veru, ten sporťák je moc hezký. Mám ráda červené a vínocé barvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
26.11.10 14:53

veru krasny kocarek,ja to necham az po novem roce nechci nic uspechat,zakriknout prece jen je ejste brzy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1759
26.11.10 16:27

Holky, já jsem ted zjistila, což mi předtím nedošlo :zed: , že pokud jsem ted na nemocenské, tak se mi PPM bude počítat za posledních 12 měsíců před přejitím na PPM ale MINUS ty měsíce nemocenské… :think: je to tak? nevíte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 16:51

Káti, vůbec nevím jak to propočítávají..nějak to dopadne, stejně s tím nic neudělám.. :nevim:
Jani, já už mám hadříky nakoupené od doby kdy jsem ještě nebyla těhu, kočárek ted, prostě to neřeším a nesnáším větu co kdyby náhodou!Prostě stane se stane se a nějakej kočárek s tím stejně nic neudělá!Takže at si každej nakupuje až uzná za vhodné!Ale já razím heslo:„vždy připraven“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
26.11.10 17:05

Veru, máš recht. S tím člověk stejně nic nenadělá, tak nač to řešit :wink:
Jooo dívala ses tady na místní bazárek oblečeníčka? Já to dneska shlídla a hned jsem si něco za dobrý kačky pořídila :palec: a hrozně se mi líbí jeden modrý plyšový overálek s medvídkem…ale co kdyby to nakonec byla holka? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
26.11.10 17:19

Káti, já si koupila kombinézku chlupatou růžovou a kdyžtak jsem si říkala že ji kdyžtak prodám kdyby se dr.sekl, ale ted mi holku potvrdili tak jsem si koupila další holčičí věci :-D No, já se tam nedívala, bo mám už všechno oblečení :lol: Zbytek budu dokupovat až s prckem v náručí až budu vědět jak roste.
Díky za pochvalu kočárku.Mě se taky strašně líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky