Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
verunielka píše:¨
Camil, i mě když jsem řekla že mám takové divné tvrdnutí v podbřišku tak napsal PP.A řekl že se tam mimouš převrací
Jo, mě se tak kolem toho 16týho týdne ptal, zda cítím pohyby a když jsem mu řekla, že takové jené šimrání v podbřišku, zda to je ono, tak kývl, že jo a stejnak mi nechtěl teď věřit. Mám asi nějákého divného dr… Ale furt lepší, než jsem měla předtím, ta byla totál kráva a doteď bych asi pracovala na tři směny…
Elleník píše:úplně přesně jsi to vystihlaverunielka píše:¨
Camil, i mě když jsem řekla že mám takové divné tvrdnutí v podbřišku tak napsal PP.A řekl že se tam mimouš převrací
Mě se to taky stává, dost často (ráno v noci hlavně) najednou začne hrozný tlak a udělá se mi pod kůži malý melounNení to sice moc příjemný, ale myslím si, že je to buď zadeček nebo hlavička. Po chvíli to zmizí a pak dostávám většinou rány do podbříšku nebo do oblasti mezi pupíkem a st.k.
Tak si myslím, že je to normální, teda doufám ..
Tak holky, jedu do HK juknout na kočárky
v úterý jsem to nestihla, tak už se nemohu dočkat
A pak na cvičení ![]()
Krásné páteční odpoledne Vám přeji!!!
Holky, tak jsem se ještě chtěla zeptat… Taky Vám teď tluče srdce někdy rychleji, někdy pomaleji, ale spíš rychleji..
jakoby nějaký arytmie…???? začalo se mi před dvěma dny jakoby hůř dýchat ![]()
jj, tvoje srdicko ted pracuje 2× rychleji, je to normalni, presto pokud te to bude zlobit vic, mela bys jit na vysetreni a az bude mimco vetsi, bude ti i utlacovat plice, ja teda v minulem tehu nepostrehla zadnou zmenu, ale pokazde je to jine.
Cami díky za zprácu…budu klidnější.
na srdíčko jdu já a mimi 6.12 tak doufám, že bude vše OK ![]()
Já už mám taky objednaný kočárek, příští týden ho čekám, tendle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a tenhle sporták.Autosedačku budu mít vínovou.
Jj taky mi tak tluče srdíčko, že se musím kolikrát víc nadechnout.
Veru, ten sporťák je moc hezký. Mám ráda červené a vínocé barvy ![]()
veru krasny kocarek,ja to necham az po novem roce nechci nic uspechat,zakriknout prece jen je ejste brzy ![]()
Holky, já jsem ted zjistila, což mi předtím nedošlo
, že pokud jsem ted na nemocenské, tak se mi PPM bude počítat za posledních 12 měsíců před přejitím na PPM ale MINUS ty měsíce nemocenské…
je to tak? nevíte? ![]()
Káti, vůbec nevím jak to propočítávají..nějak to dopadne, stejně s tím nic neudělám.. ![]()
Jani, já už mám hadříky nakoupené od doby kdy jsem ještě nebyla těhu, kočárek ted, prostě to neřeším a nesnáším větu co kdyby náhodou!Prostě stane se stane se a nějakej kočárek s tím stejně nic neudělá!Takže at si každej nakupuje až uzná za vhodné!Ale já razím heslo:„vždy připraven“ ![]()
Veru, máš recht. S tím člověk stejně nic nenadělá, tak nač to řešit ![]()
Jooo dívala ses tady na místní bazárek oblečeníčka? Já to dneska shlídla a hned jsem si něco za dobrý kačky pořídila
a hrozně se mi líbí jeden modrý plyšový overálek s medvídkem…ale co kdyby to nakonec byla holka?
![]()
Káti, já si koupila kombinézku chlupatou růžovou a kdyžtak jsem si říkala že ji kdyžtak prodám kdyby se dr.sekl, ale ted mi holku potvrdili tak jsem si koupila další holčičí věci
No, já se tam nedívala, bo mám už všechno oblečení
Zbytek budu dokupovat až s prckem v náručí až budu vědět jak roste.
Díky za pochvalu kočárku.Mě se taky strašně líbí ![]()