TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13118
27.11.10 10:53

Uka co jsi si z nextu koupila, ten já žeru :-P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
27.11.10 12:24

Ahoj holky, já už mám kočárek dlouho, koupila jsem starší po jednom dítěti Takko zelenkavé barvy. Je naprosto v bezvadném stavu, jako nový a ještě v záruce. Paní mi k tomu dala i autosedačku. A za vše chtěla 4000 kč. Koupila jsem to přes aukro. Jsem naprosto spokojená. :-) Jinak malý dnes řádí nějak moc, ale to je dobře, protože dva dny jsem ho skoro necítila a tak jsem byla z toho trochu nervní. V pondělí jdem na UTZ, tak jsem zvědavá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
27.11.10 13:48

holky uz pecete??tady uz kazdej pece asi se taky do toho pustim,at me to vic utika,tesim se az budou vanoce a manza chvili doma,ted jsem se natahla na pet minut a deti malej zborily panelak,tak musim pocakt do vecera mala dnes vstavala v pul paty,to je des.tak uz mam oci az na veste.mimco se snad ma dobre,ale neni to zadnej fotbalista,obcas vecer,si zakope poradne a jinak aby se nereklo.ja asi taky veci ankoupim pres aukro me to tam vyhovuje.nebo mimiaukci tak jsem detem sehnala darky levnejs

• Citovat
  • Upravit
852
27.11.10 16:22
Haninac píše:
jo Dendi, kdyby te zajimal nejaky konkretni kocar (Cena apod.) nebo kdybych ti mohla neco pomoct nemecky vygooglovat, tak dej vedet :-)

Jééé, díky moc, Hani!!! Já jsem s němčinou úplně vyřízená, takže už jsem zaúkolovala kamaráda, aby mi zjistil nějaké obchody s kočárky kolem nás, ale ještě se k tomu asi nedostal, tak možná že na tvou nabídku časem dojde ;). Je to od tebe hezké, díky moc!

Jinak Veru, já koupila první věcičky včera přes mimibazar, ale ještě je nemám doma, tak jsem zvědavá 8-o . Nemám s tím serverem žádné zkušenosti.

Jani, to je hrozné, jak jsou ti lidé bezohlední, ještě takle před Vánoci, to v obchodech nákupní horečka graduje, je to o nervy. Prý svátky klidu a pohody :mrgreen:

Vermun, hodně štěstí na zítřejším utz, ať se vám prcek pěkně ukáže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
27.11.10 17:35
Dendiska píše:
Haninac píše:
jo Dendi, kdyby te zajimal nejaky konkretni kocar (Cena apod.) nebo kdybych ti mohla neco pomoct nemecky vygooglovat, tak dej vedet :-)

Jééé, díky moc, Hani!!! Já jsem s němčinou úplně vyřízená, takže už jsem zaúkolovala kamaráda, aby mi zjistil nějaké obchody s kočárky kolem nás, ale ještě se k tomu asi nedostal, tak možná že na tvou nabídku časem dojde ;). Je to od tebe hezké, díky moc!

Jinak Veru, já koupila první věcičky včera přes mimibazar, ale ještě je nemám doma, tak jsem zvědavá 8-o . Nemám s tím serverem žádné zkušenosti.

Jani, to je hrozné, jak jsou ti lidé bezohlední, ještě takle před Vánoci, to v obchodech nákupní horečka graduje, je to o nervy. Prý svátky klidu a pohody :mrgreen:

Vermun, hodně štěstí na zítřejším utz, ať se vám prcek pěkně ukáže!

AHOJ MIMIBAZAR JE SUPER JA KUPUJI I Z MIMIUAKCE A JE TO BEZVA ZADNY PROBLEM ZATIM HELE DENDI KDYJIS MELA NAPOSLEDY MS??JA REKLA DR 236 ALE URCO AZ 266

• Citovat
  • Upravit
852
27.11.10 18:05

Jani, já doktorce hlásila 24.6., ale je fakt, že to je spíš můj odhad, přesně to nevím :oops: . Já jsem na to strašný lajdák, nikdy jsem to moc nesledovala, takže já se řídím jedině termíny z ultrazvuku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
27.11.10 21:04

Ahojte berušky :mavam: nedočítám, naplkaly jste toho hodně za ty dva dny..
doufám, že je u věech vše v pořádky a mimátka se mají čile k světu :srdce:
Dendi, udělala jsi super tabulku, jen pro doplnění, TP mám 25.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.11.10 21:29
Koty píše:
Ahojte berušky :mavam: nedočítám, naplkaly jste toho hodně za ty dva dny..
doufám, že je u věech vše v pořádky a mimátka se mají čile k světu :srdce:
Dendi, udělala jsi super tabulku, jen pro doplnění, TP mám 25.3.

Ahoj Koty, doplním ti to tam, už jsem se po tobě sháněla :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
27.11.10 22:47

Ahojky holky,
nechcete dát fota vyaukrovaných a koupených věciček?Stačí odkaz :wink: Strašně ráda se v tom hrabu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.11.10 06:53

:mrgreen: tak právě před chvílí jsem vyaukčnila toto z ameriky i s poštovným za 550,–, tak mám děsnou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
28.11.10 09:31

Koty kraaasny :) tise zavidim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
28.11.10 09:59

krasny vecicky ja taky budu aukrovat,ale az budou penizky bylo ted moc vydani a ma nam prijit el.vyuctovani tak jsem zvedava,zrovna na vanoce,teda holky rano jsem zazila sok,malou jsem necitila celou noc a ani rano tak jsem ji poslouchala stetoskopem a srdicko nikde uz jsem plasila,ale jak jsem si sedla tak zacla se smrdlat zaplatpanbuh :-( :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1759
28.11.10 10:16

**HOLKY POMOOOOC 8-o **

předem vás všechny zdravím… včera jsem byla v divadle na Merry Poppins, krásná pohádka, dobře udělané… super. Mimčo kopalo jak o závod :mrgreen:
Vlastně poslední 4dny jsem ho cítila intenzivně.

Dneska v noci jsem se ale dusila. Asi v 03.00h jsem vylítla z postele, nemohla jsem popadnout dech, ale pak jsem znova usnula. Od té doby ale absolutně žádný pohyb v bříšku. A to už mě mimčo vždycky kopalo tak od 8.00h. Tak sedím na židli, to jsem ho vždycky cítila už u stolu u snídaně, ale ndeska pořád nic…

Nemohlo se něco stát, když jsem se dusila…jsem nervozní jak pes :nevim: :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
28.11.10 10:22

Kači, nepanikař, sice s tímto zkušenost nemám, ale poradím ti jednu věc. Zkus si lehnout a dloubej si do břicha, tak, aby jsi mimčo probrala. Mě to vždycky zabralo a pak mi to vrátilo kopancem.Občas to trvalo delší dobu, ale fakt se mi vždycky ohlásilo. Ale pokud i tak to nezabere, tak bych zajela k doktorovi. Držím palečky, pak dej vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
28.11.10 10:28

Ahoj Vermunko, já to teda jdu zkusit. CHjo, doufám, že to zabere :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie