Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, já už mám kočárek dlouho, koupila jsem starší po jednom dítěti Takko zelenkavé barvy. Je naprosto v bezvadném stavu, jako nový a ještě v záruce. Paní mi k tomu dala i autosedačku. A za vše chtěla 4000 kč. Koupila jsem to přes aukro. Jsem naprosto spokojená.
Jinak malý dnes řádí nějak moc, ale to je dobře, protože dva dny jsem ho skoro necítila a tak jsem byla z toho trochu nervní. V pondělí jdem na UTZ, tak jsem zvědavá. ![]()
holky uz pecete??tady uz kazdej pece asi se taky do toho pustim,at me to vic utika,tesim se az budou vanoce a manza chvili doma,ted jsem se natahla na pet minut a deti malej zborily panelak,tak musim pocakt do vecera mala dnes vstavala v pul paty,to je des.tak uz mam oci az na veste.mimco se snad ma dobre,ale neni to zadnej fotbalista,obcas vecer,si zakope poradne a jinak aby se nereklo.ja asi taky veci ankoupim pres aukro me to tam vyhovuje.nebo mimiaukci tak jsem detem sehnala darky levnejs
Haninac píše:
jo Dendi, kdyby te zajimal nejaky konkretni kocar (Cena apod.) nebo kdybych ti mohla neco pomoct nemecky vygooglovat, tak dej vedet
Jééé, díky moc, Hani!!! Já jsem s němčinou úplně vyřízená, takže už jsem zaúkolovala kamaráda, aby mi zjistil nějaké obchody s kočárky kolem nás, ale ještě se k tomu asi nedostal, tak možná že na tvou nabídku časem dojde
. Je to od tebe hezké, díky moc!
Jinak Veru, já koupila první věcičky včera přes mimibazar, ale ještě je nemám doma, tak jsem zvědavá
. Nemám s tím serverem žádné zkušenosti.
Jani, to je hrozné, jak jsou ti lidé bezohlední, ještě takle před Vánoci, to v obchodech nákupní horečka graduje, je to o nervy. Prý svátky klidu a pohody ![]()
Vermun, hodně štěstí na zítřejším utz, ať se vám prcek pěkně ukáže!
Dendiska píše:Haninac píše:
jo Dendi, kdyby te zajimal nejaky konkretni kocar (Cena apod.) nebo kdybych ti mohla neco pomoct nemecky vygooglovat, tak dej vedetJééé, díky moc, Hani!!! Já jsem s němčinou úplně vyřízená, takže už jsem zaúkolovala kamaráda, aby mi zjistil nějaké obchody s kočárky kolem nás, ale ještě se k tomu asi nedostal, tak možná že na tvou nabídku časem dojde
. Je to od tebe hezké, díky moc!
Jinak Veru, já koupila první věcičky včera přes mimibazar, ale ještě je nemám doma, tak jsem zvědavá
. Nemám s tím serverem žádné zkušenosti.
Jani, to je hrozné, jak jsou ti lidé bezohlední, ještě takle před Vánoci, to v obchodech nákupní horečka graduje, je to o nervy. Prý svátky klidu a pohody
Vermun, hodně štěstí na zítřejším utz, ať se vám prcek pěkně ukáže!
AHOJ MIMIBAZAR JE SUPER JA KUPUJI I Z MIMIUAKCE A JE TO BEZVA ZADNY PROBLEM ZATIM HELE DENDI KDYJIS MELA NAPOSLEDY MS??JA REKLA DR 236 ALE URCO AZ 266
Jani, já doktorce hlásila 24.6., ale je fakt, že to je spíš můj odhad, přesně to nevím
. Já jsem na to strašný lajdák, nikdy jsem to moc nesledovala, takže já se řídím jedině termíny z ultrazvuku
.
Ahojte berušky
nedočítám, naplkaly jste toho hodně za ty dva dny..
doufám, že je u věech vše v pořádky a mimátka se mají čile k světu ![]()
Dendi, udělala jsi super tabulku, jen pro doplnění, TP mám 25.3.
Koty píše:
Ahojte beruškynedočítám, naplkaly jste toho hodně za ty dva dny..
doufám, že je u věech vše v pořádky a mimátka se mají čile k světu
Dendi, udělala jsi super tabulku, jen pro doplnění, TP mám 25.3.
Ahoj Koty, doplním ti to tam, už jsem se po tobě sháněla
.
Ahojky holky,
nechcete dát fota vyaukrovaných a koupených věciček?Stačí odkaz
Strašně ráda se v tom hrabu ![]()
tak právě před chvílí jsem vyaukčnila toto z ameriky i s poštovným za 550,–, tak mám děsnou radost ![]()
krasny vecicky ja taky budu aukrovat,ale az budou penizky bylo ted moc vydani a ma nam prijit el.vyuctovani tak jsem zvedava,zrovna na vanoce,teda holky rano jsem zazila sok,malou jsem necitila celou noc a ani rano tak jsem ji poslouchala stetoskopem a srdicko nikde uz jsem plasila,ale jak jsem si sedla tak zacla se smrdlat zaplatpanbuh
![]()
**HOLKY POMOOOOC
**
předem vás všechny zdravím… včera jsem byla v divadle na Merry Poppins, krásná pohádka, dobře udělané… super. Mimčo kopalo jak o závod ![]()
Vlastně poslední 4dny jsem ho cítila intenzivně.
Dneska v noci jsem se ale dusila. Asi v 03.00h jsem vylítla z postele, nemohla jsem popadnout dech, ale pak jsem znova usnula. Od té doby ale absolutně žádný pohyb v bříšku. A to už mě mimčo vždycky kopalo tak od 8.00h. Tak sedím na židli, to jsem ho vždycky cítila už u stolu u snídaně, ale ndeska pořád nic…
Nemohlo se něco stát, když jsem se dusila…jsem nervozní jak pes
![]()
Kači, nepanikař, sice s tímto zkušenost nemám, ale poradím ti jednu věc. Zkus si lehnout a dloubej si do břicha, tak, aby jsi mimčo probrala. Mě to vždycky zabralo a pak mi to vrátilo kopancem.Občas to trvalo delší dobu, ale fakt se mi vždycky ohlásilo. Ale pokud i tak to nezabere, tak bych zajela k doktorovi. Držím palečky, pak dej vědět, jak to dopadlo.
Ahoj Vermunko, já to teda jdu zkusit. CHjo, doufám, že to zabere ![]()