Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vermun, taky gratuluju k holčičce
Ale nidky nevíš, jak mi říkala ta dr.na velkým utz, 100%to budete maminko vědět až porodíte
Takže snad je to fakt ta holka ![]()
orlynka píše:
Kači, zapoměla jsem napsat, že mě na bolení krku pomáhal zábal normálně s alpou. Navalila jsem si na kapesníčky alpu, jednou na noc a jednou ráno a za dva dny jsem mohla běhat spartakiádu
S tou alpou máš recht, já ale včera na šátek nalila slivovici
tos měla cítit ten odér v noci. Lihovar hadra ![]()
Ahoj Veru, to máš sice pravdu, ale já doufám, že se paní doktorka nespletla.
Ale tak, stejně mám neutrální věci a pár modrých, takže by se nic nestalo. Největší radost z toho má moje mamka, už se moc těší na své první vnouče a navíc kdyby to ta slečna byla..
Ahoj, no mě slivovice na kapesníku, který je v kvalitním sáčku a celé ovázané šátkem velice pomáhá. Hodně toho využívám. Jinak jsem moc ráda, že mimčo dneska kope o 106. ![]()
Holky, tak mě napadlo, že kdo chce, mohl by sem nahodit svou fotku, popřípadě i s polovicí ![]()
Vždycky si za nickem někoho představuju, ale pak je slutečnost třeba úplně jiná
. My se teda myslím, zřejmě asi nepotkáme, každá jsme do jinud, téměř, ale tak mě to jen tak napadlo. Přidávam naši.
Foto z Paříže říjen 2007, u zámku ve Versailles.
Přítel je o téměř 11 let starší
, ale mě to nevadí ![]()
Jo holky, už vám vystoupl pupík víc dopředu? myslím tím pupík jako pupík, ne břicho ![]()
Já měla vždycky pupík - důlek jako kráter a dneska jsem si všimla, že už ho mám téměř s kůží břicha. ![]()
A nemáte některá piercing v pupíku?
Já ho mám asi 10 let a tak ho chci ted vytáhnout, ale ted nevím, jestli mi to tím napínáním nepraskne
to jsem kopyto, člověk před 10ti lety nemyslel na to, že taky bude někdy tehotnej ![]()
Ahoj holky, tak s fotkou to bude horší. No snad by se tu našla jedna ze svatby 10.10.2008. Více fotek jsem dala do fotoalba.
Ve fotoalbu mám i zatím vyfocenou výbavičku. O víkendu přifotím další kousky a přidám.
Dobre rano holky ![]()
teeeda vam to slusi na tech fotkach… Kote - pekne saty.. Ja ted po ruce zadnou nemam, snad vecer doma neco najdu v komplu. Neudelame si taky uzavrenou diskuzi? Tam bych vyvesila foto s lepsim pocitem ![]()
Dneska jsem jela ve vlaku s echt muslimkou - byla cela zahalena cernem, akorat oci ji koukaly z obdelniku . Sel z ni uplne strach. Clovek si pomalu hned asociuje teroristu ![]()
Tak tady přidávám taky jednu fotečku, je to docela čerstvé 7. 8. 2010.
A vlastně tam už je i mimís, 3 dny před svatbou jsem se dověděla, že čekáme miminko.
Krásný šaty Kotě..... líbí se mi když jsou na nich vyšitý vzory jinou barvou ![]()
Jinak Dobré ráno všem..... ![]()
s uzavřením souhlasím, pokud chcete.....
všechny vypadáte na fotkách krásně…já se chci taky vdávat
(
)
Jdu ted dělat výzdobu na vánoční strom před barák, tak doufám, že to sama zvládnu bez úhony ![]()
U nás na Vysočině je sněhu… včera padal celej den a dneska je -8 st. takže se musím navalit jak cibule, když jsem chabrus. Tak zatím pá
Ahoj holky,
já už výzdobu mám a s uzavřením taky souhalsím! ![]()