Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Káti, jak zkouším tak zkouším a píše mi to že tvoje heslo neexistuje..
holky, jak se jmenuje ta skuppina, nebo ta dikuze? hodte mi sem odkaz… ![]()
PRO TY CO JIM TO NEJDE a my je tam samozrejme mezi sebou moc chceme ![]()
nahore - modra lista - kliknete na Skupiny
pote zvolte zalozku Uzavrene skupiny
najedte doooolu na těhulky a maminky cca DUBEN 2011
kliknete na vstoupit a pockejte az vas Verunielka odsouhlasi… to je vse a zitra nejpozdeji jste zase s nami ![]()
Haninac píše:
PRO TY CO JIM TO NEJDE a my je tam samozrejme mezi sebou moc chcemenahore - modra lista - kliknete na Skupiny
kliknete na vstoupit a pockejte az vas Verunielka odsouhlasi… to je vse a zitra nejpozdeji jste zase s nami
ja to tam nemam holky jak se dostat za vami?? ![]()
JANIIICKA píše:Haninac píše:ja to tam nemam holky jak se dostat za vami??
PRO TY CO JIM TO NEJDE a my je tam samozrejme mezi sebou moc chcemenahore - modra lista - kliknete na Skupiny
kliknete na vstoupit a pockejte az vas Verunielka odsouhlasi… to je vse a zitra nejpozdeji jste zase s nami
Jani - muj postup musi fungovat na vsechny - nahore mas pod obrazkem mimina v levym hornim rohu modrou vodorovnou listu - tam klikni na ty Skupiny a dal jed podle myho navodu a musi to klapnout ![]()
Jani, musí to nějak jít
. To dáme dohromady.
Takže pozvánka ti nepřišla? Když klikneš na „Můj profil“, měla by se ti zobrazit po pravé straně, ale bacha, lehko ji přehlédneš.
A nebo jak píše Hani . . . Nahoře je taková modrá lišta a v ní zleva „Diskuse“, „Poradny“,„Skupiny“ - tam to najdeš. A dál už jak napsala Hanka. Zkus to a dej vědět.
tak ani pod skupinama jsem vas nenasla, ale v profilu uz pozvanka byla ![]()
Camila píše:
tak ani pod skupinama jsem vas nenasla, ale v profilu uz pozvanka byla
Super! Ale s tou skupinou je to divné . . .
Ahoj holky, včera jsem musela opustit PC, příťula tady něco dělal do práce......
Tak skupinu jsem našla, ale zatím do ní vstoupit nemůžu.
tak doufám, že mě Veru potvrdí co nejdřív.
![]()
Dneska zase sněží…jupíííííííí ![]()
a zítra si udělám radost já sama sobě k Vánocům
, ted jsem kupovala pořád jen na prcka, tak si zítra jdu pro nový mobil, jelikož mě ten můj starý zlobí ![]()
Ahoj holky, včera jsem musela opustit PC, příťula tady něco dělal do práce......
Tak skupinu jsem našla, ale zatím do ní vstoupit nemůžu.
![]()
Dneska zase sněží…jupíííííííí ![]()
a zítra si udělám radost já sama sobě k Vánocům
, ted jsem kupovala pořád jen na prcka, tak si zítra jdu pro nový mobil, jelikož mě ten můj starý zlobí ![]()
Katka_LEE píše:
Tak skupinu jsem našla, ale zatím do ní vstoupit nemůžu.![]()
![]()
Dneska zase sněží…jupíííííííí
a zítra si udělám radost já sama sobě k Vánocům, ted jsem kupovala pořád jen na prcka, tak si zítra jdu pro nový mobil, jelikož mě ten můj starý zlobí
veru tam dneska jeste nebyla, snad co nejdriv prijde ![]()
ty jsi tu sama samotinka
![]()
hura snezi??? ja uz chci leeeto ![]()
jaky mobil jsi si vybrala? ja zjistuju ze ty moderni hracky na me zacinaji byt krapet slozite… ted jak me uz nezajima kazda funkce, tak vypadavam z obrazu ![]()
holky me to nejde no kliknu na to a nejde to tak nevim delam to presne podle navodu ![]()