TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1759
22.11.10 17:55

Super, mrknu na to :wink: :wink: :wink:
já se koukám na ty stránky miminkaabatolatka a nemůžu se vynadívat. Koupila bych snad všechno. a těch nádherných fusaků do autosedačky..... :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
22.11.10 18:03

Jooo, taky mě baví nakupování :dance: My máme fusak od Emitexu trojkombinaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
22.11.10 18:43
Katka_LEE píše:
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…ity-xl-14920co říkáš na tento? zaujalo mě, že si můžeš sama vybrat kombinaci barev! to je úžasné! hned bych věděla :dance:
ale nemám zkušenosti s těmi velikostmi. Abych se vešla do auta, výtahu apod. Jaký ty máš zkušenosti?

kati ten chci taky ale i ten jerry je peknej stoji neco okolo 3999kc ja ho mela u druhy holky a super :mavam: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1759
22.11.10 18:54

Ten se mi taky moc líbí…ten JERRY, ale zase ten druhý je i s autosedačkou… :think:
Jo, prosím tě, když si koupíš tady tu autosedačku, jak se to připevnuje v autě? Stačí jen pásama, nebo tam jakože musí ještě být nějaký adaptéry? :think:
v okolí zatím nemám nikoho u koho bych si to mohla prohlídnout :mrgreen:
máme starší Octavii a některý auta už mají zabudovanýho něco na ty sedačky, ale naše neeeee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
22.11.10 19:38
Katka_LEE píše:
Ten se mi taky moc líbí…ten JERRY, ale zase ten druhý je i s autosedačkou… :think:
Jo, prosím tě, když si koupíš tady tu autosedačku, jak se to připevnuje v autě? Stačí jen pásama, nebo tam jakože musí ještě být nějaký adaptéry? :think:
v okolí zatím nemám nikoho u koho bych si to mohla prohlídnout :mrgreen:
máme starší Octavii a některý auta už mají zabudovanýho něco na ty sedačky, ale naše neeeee :zed:

TAK MY MAME TAKY STARSI OCTAVII A NEBOJ VEJDOU SE NAM TAM TRI DETI,JSME HLOUPY DALY JSME PRYC KOMBIKY A TED BY SE SIK,TO TAM NORMALNE DAS PASAMA,A JE TO TO CHLAP BUDE VEDET NE? :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1759
22.11.10 19:48

No ten můj už má starší děcka, takže ještě nikdy sedačku neinstaloval..... :mrgreen: klukovi je 14 a za něj to teprve začínalo být povinné, takže už to ani nestihly vyzkoušet :mrgreen: ale jinak snad bude tak šikovnej, že na to příjde. Kdyžtak se nad tím zamyslím i já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.11.10 20:10

Ahoj holky, omlouvám se ale dřív to nešlo :-)
Tak my jsme zdraví :dance: A je to holka :dance: :srdce: Posílám fotečku z utz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.11.10 20:14

Veru, to je dobrý zpráva :dance: už jsem si říkala, co s tebou je :wink: tak gratuluji! Já už chci taky na UTZ, vědět, že je vše OK. ale mzsím si ještě 10dní počkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.11.10 20:19

Holky, jak jste na tom s pitím alkoholu? Slyšela jsem, že malá trocha neškodí a že dokonce malé pivo a nebo deci červeného je zdravé. Abych se přiznala, pivo si občas dám k obědu a asi 1× do týdne i sklenku červeného…jelikož jsem vinař :oops:
co vy? totálně abstinujete?
Moje kamarádka když čekala obě holky, každý den pila půl malé štamprličky slivovice a obě holky jsou zdravý a krásný jako lusk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.11.10 20:46

Káti, já bych řekla, že to moc řešíš, deci neuškodí a sklenice piva je na trávení.. :-) Ale já si dám občas nějak na to nemám moc chut, ale na co se těším tak na vánoční punč, jedem do Vídně tak si tamdám kopu ovoce :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
22.11.10 20:59

Veru, gratulace! :kytka:

priznam se, taky si dam obcas sklenicku vina - ted teda spis tak jednu za mesic, kdyz prijede pritel a obcas si od nekoho cucnu piva. Myslim, ze v malem mnozstvi neuskodi :lol:

ja taky zacinam psat seznamy co je treba nakoupit. Zatim teda na mimco, porodnici budu resit az po Novem roce. Snazim se byt soudna a sepisovat jen fakt potrebne veci (hlavne vse mimo hadriky, ty nakupuju jen v akcich,hodne budeme mit od znamych) chci se podivat tady v nemecku co je tu jeste levnejsi nez odjedu do Cech, tak uvidim kolik utratim :-)

Hlavne chci nastudovat nemecke latkovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.11.10 21:01

Hani a jkaý máš seznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.11.10 21:03

Asi jo, asi to moc řeším :mrgreen:
našla jsem něco o látkových plenkách. Je to zajímavé, přečti si to
 http://moderni-latkove-pleny.cz/…lanek-8.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
22.11.10 21:09

nasla jsem na netu par seznamu vybavicky pro mimco, dala do kupy, promazala a postupne doplnuju :-)
skrtam si co uz mame at vim co je treba jeste koupit - chci si z Nemecka dovezt napr. rucniky s kapuci, prebalovaci podlozku (omyvatelnou), nejakou decku, rychlozavinovacku, atd. maji tady vsude eshopech porad slevy, tak se daji vybirat pekne veci za fakt dobrej peniz.
Prave ze jak je toho moc, tak se musim hlidat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
22.11.10 21:11
Katka_LEE píše:
Asi jo, asi to moc řeším :mrgreen:
našla jsem něco o látkových plenkách. Je to zajímavé, přečti si to
http://moderni-latkove-pleny.cz/…lanek-8.html

ja jsem do latkovek blazen :-D muzu je studovat hodiny a hodiny
taky se s nima musim krotit. Jsem zvedava jak dopadne a z ceho se bude skladat moje zakladni vybava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí