Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gratuluju Dendi a Hony k uspesnym kontrolam ![]()
a drzim palce Jance na zitra a Hony na stredu ![]()
tak tady je muj chlapecek 19+4tt. Jak jsem rikala, profil nam vyfotit nesel, nebyl na to natocenej a zase sebou pekne mrskal. Tak mi ho doktorka vyfotila aspon jak kouka na nas, abych neco pro pritele
(a ostatni
) mela.
Jeste potrebuje krapet dopect, ale pro me je kraaasnej uz ted
![]()
Hani, krásnej bobišek, a jak je hezky nalepenej na tu obrazovku ![]()
Mě držte taky palečky, jdu v pondělí na velkej utz ![]()
Teda Hani, to je přímo model, jak se krásně natočil pusinkou! ![]()
Ahoj holky,
Hani krásný miminek
.
Veru držím palečky i tobě na UTZ. Ať nám to všem dobře dopadne, já už se zas bojim
.
Ahoj holky
!
Hani, krásný chlapeček!!!
To mně doktor fotku neudělal, prý „už to nejde“
. Ale on není příliš sdílný, takže se budu muset počkat do úterka na 3D.
Veru, tak ať ultrazvuk dobře dopadne! Vám všem, holky!
Diky holky ![]()
Dendi, doktorka mne taky tvrdila, ze nebude ta fotka hezka (ve smyslu ze nejde udelat), ale udelala jsem na ni smutny oci a ona vi, ze jsem tady v Nemecku sama a ze bych chtela neco priteli ukazat a poslat, tak mi nakonec jednu udelala…
Veru drzim palce
Hony, ja mivam taky strach, ale hadam, ze toho uz se jen tak nezbavime - nejdriv strach v tehu, pak az se narodi tak o miminka, pak porostou a zacnou litat po venku, puberta, atd… asi uz bude porad neco ![]()
Hony, já mám taky před kařdou velkou kontrolou strach..ale pak to zaženu hezkýma myšlenkama ![]()
ahojda holky tak cekame dalsi treti holcicku Kristýnku,mela 426g a nesla vubec pani dr,zmerit atd,pak nakonec jsem tam musela natrikrat kvuli srdicku neslo pani dr.zkontrolovat porad se nam schovavala.je krasna ale nejde me sem dat ten obrazek nevim proc.termin mame kolem toho 2*4 ale pry to muze byt i drive.uvidime.tak moc drzim palecky vsem vám ostatnim.
![]()
holky jak mam sem dat foto z utz??porad me to pise ze nelze vkladat format img,coz jsem naskenovala a chtela vlozit.chce to naky format jpg::::
![]()
JPG je format fotky, IMG to tu asi nacitat neumi… otevri si ten IMG, dole klikni na ikonku otevrit v malovani a tam dej ulozit jako a vyber JPEG. Pokud jsi to naskenovala veliky a kvalitne, tak to bude i dost velke. Pripadne si to v tom malovani orez a uprav ![]()
verunielka píše:
Hony, já mám taky před kařdou velkou kontrolou strach..ale pak to zaženu hezkýma myšlenkama
Veru taky se snažím, ale ať už je středa a vím, že je mimi ok
.
Jak píše Hani, bát už se budem pořád, ale je to jiný strach, můžem spoustu věcí v žvotě našich dětí ovlivnit, ale v bříšku to moc nejde (nepočítám životosprávu). Tak hlavně, ať jsou v pořádku
.
Jani, moc gratuluju k holčičce
![]()
Jani, gratuluji ke Kristýnce ![]()
Já dneska večer po dlouhé době vyrážím do společnosti. Kámoška měla svátek, tak jdeme s holkama na véču, mňam! Jsem zvědavá, jak dlouho tam vydržím, podle mě jsem nejpozději v deset doma
. Jsem vždycky večer úplně mrtvá.
Tak se mějte hezky, holky! Ať máte pěkný víkend!
Jůů, také gratuluji k holčičce ![]()
My včera předevčírem jeli pro postýlku z druhé ruky, úplně super cena 450kc. Rozměr klasika a dvě vyndávací šprušle. Byla trochu opotřebovaná a okousaná, tak jsme ji přebrousili a přelakovali, dnes jsem to dělala ještě jednou a vypadá mnohem lépe
Teď do ní koupit ještě nějákou matraci, mám zálusk na polokokos a jak tak louskám diskuze, tak většinou kupují tuhle.
Hani, pěkná fotečka. My, jak byli na utz, taky se čoveče malej koukal přes monitor
Fotku jsem ale nechtěla, příště, jak pudu na kontrolu, nechám si opět nějákou udělat. Jdu 15.12 ![]()