TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13118
15.11.10 11:26

Katko,, stačí kliknout na nějaký metřík který si vybereš u holek a ono se ti to ukáže, a bud tam můžeš dát datum poslední ms a nebo to který ti řekli na 12tt na screeningu-to je lepší.A nemáš náhodou nachlazenej močák, to pálení je divný totiž!Zkus si koupit Urinal a zobat jeden den, to v těhu můžeš.Řid se podle návodu.Mě to vždycky pomůže když mám pocit nachlazení, pokud je to na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
15.11.10 14:16

ke kybliku jeste - ja chci i vanicku :lol: nechci aby se pak ve vetsim prostoru bal, ale my jezdime hodne na chatu a tak, tak kyblik je dobre prevoznej a skladnej a taky kdyz nebude tatinek zrovna doma (2× tydne po praci sportuje a vraci se az kolem 20h), tak pro me bude manipulace s kyblikem jednodussi

mne taky obcas pichne v podbrisku - zvlast kdyz dyl sedim v praci a pak vstanu a jdu ke kopirce treba, to byva pak hodne citit - deloha ted rychle roste a prej je to tim (rikala doktorka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.11.10 14:41

ufff, tak jestli je to normální, pak se zbytečně strachuju. Mě vylekalo, že to bolí celkem hodně a to třeba i když sedím :nevim: . Tak už vydržím do 2.12 a budu jistější, že jsme OK. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.11.10 14:49

Tak jsem si zkoušela ten metřík a vyšlo mi 17+3 tt, ale dle Mudr. jsem 17+4 tt. Je to možné :roll: :think: ?ten jeden den asi nehraje roli, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.11.10 14:58
Katka_LEE píše:
Tak jsem si zkoušela ten metřík a vyšlo mi 17+3 tt, ale dle Mudr. jsem 17+4 tt. Je to možné :roll: :think: ?ten jeden den asi nehraje roli, že?

Mně to vychází taky asi o dva dny jinak ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.11.10 15:57

Holky, já jsem jelito, já žádnej metřík nevidím nikde :nevim:
Jináč jsem se trošku dneska vyděsila. Šla jsem s psinama ven a tak vám mě chytlo venku, jak to říct slušně? :lol: No prostě chtělo se mi na velkou :-P Šíleně mě začalo bolet břicho, křeče, jak blázen, musela jsem se na chvilku zastavit, aby to přešlo. Ale zrovna jsem byla se psama ve městě, takže jsem musela ještě chvilku udržet, no a jak byla možnost, hupsla jsem na kraj lesa a tam to ze mě vypadlo :mrgreen: No, ale něco jiného mi dělá starosti. Pak jsem došla asi po víc jak hodině domů, šla jsem na záchod a na kalhotkách jsem objevila krev. Sice jen takové špinění, ale celé těhotenství jsem neměla nic, tak jsem se trošku vyděsila, proč mám krev :-o Snad to nic nebude :roll: Zítra jdu odpoledne k dr, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.11.10 16:36

Nemáš to špinění teď v období, kdy bys normálně měla měsíčky? :nevim: mě se to taky stávalo, ale bylo to v tom období, takže Mudr. řekla, že je to OK.
Holky, tak vám teda nevím…to břicho mě bolí pořád stejně. Ať sedím nebo jdu nebo ležím…nějak se mě ta nervozita zmocňuje čím dál víc :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.11.10 16:37

Orlynko, ještě pokud nevidíš metříky, klikni nahoře na stránce nad číslováním stránek „zobrazit podpisy“ a u holek ti naběhnou. Já si ten mětřík dělala, ale napodařil se mi vložit do podpisu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
15.11.10 17:09

Orlynko a to zašpinění bylo jednorázové? Pokud už dál nešpiníš, myslím, že je to OK. Mohla Ti tam prasknout jen nějaká cévka, jak se mimi roztahuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
15.11.10 17:24

ahojky, tak dnesni velky UTZ v poradku, mam jednu fotecku, nahravku nechm na pozdeji, dr doporucila 26. tyden, ze je vse krasne videt.
tak a ted jedem nakryt fenu :-D , mame yorka, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.11.10 17:41

Veru, dala jsem si ten metřík do podpisu, ale nezobrazuje se mi…asi dělám něco špatně ne? kterej z těch 3 mořností jsi dala kopírovat do podpisu? :nevim: :think:
A jak jste tam napsali ten svůj vlastní text?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
15.11.10 17:42
orlynka píše:
Holky, já jsem jelito, já žádnej metřík nevidím nikde :nevim:
Jináč jsem se trošku dneska vyděsila. Šla jsem s psinama ven a tak vám mě chytlo venku, jak to říct slušně? :lol: No prostě chtělo se mi na velkou :-P Šíleně mě začalo bolet břicho, křeče, jak blázen, musela jsem se na chvilku zastavit, aby to přešlo. Ale zrovna jsem byla se psama ve městě, takže jsem musela ještě chvilku udržet, no a jak byla možnost, hupsla jsem na kraj lesa a tam to ze mě vypadlo :mrgreen: No, ale něco jiného mi dělá starosti. Pak jsem došla asi po víc jak hodině domů, šla jsem na záchod a na kalhotkách jsem objevila krev. Sice jen takové špinění, ale celé těhotenství jsem neměla nic, tak jsem se trošku vyděsila, proč mám krev :-o Snad to nic nebude :roll: Zítra jdu odpoledne k dr, tak uvidím.

orlynko ja mela taky takhle nahnano a nebylo to krvaceni z porodnich cest,ale z hemeroidu to muzes myt pokud je mas to neni nic nenormalniho,jinak nemela jsi treba ehm ten pohlavni styk predtim rano nebo tak to byva taky :oops: :roll: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1759
15.11.10 17:42

Holky, tak pardon, už mi tan naběhl…já sem zmatkář :oops: :oops: :oops:
a dívám se, že ten text je automatický, mění se zřejmě podle týdnů.....chjo, dnesak perlím teda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
15.11.10 17:53

Těch metříků na netu teda moc není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.11.10 18:01

Jani, o hemeroidech nic nevím a pohlavní styk jsem také neměla :lol: Ale zatím už nic, tak asi to nic nebude :-P
Už jsem asi přišla na ten metřík, ale fakt tam není moc velký výběr :-? Na těch anglických stránkách je lepší, ale zas nevím, co se tam udává za datumy :nevim:
Hmm, akorát to nechápu, to už jsem v 8. měsíci? :lol:

Příspěvek upraven 15.11.10 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí