Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak tady posílám ukázat naší Míšenku. Fotečka je z pátku 12.11.2010. ![]()
A tady posílám naší druhou ultrazvukovou fotečku. Nahrávku mám DVD kvalitě a nějak mi to sem nejde dát. ![]()
jee kote to je krasa
ja chci takyyyy
uz se nemuzu dockat ctvrtka na velkej UZ
dneska jsem si udelala opet radost - koupila jsem si Tummy Tub
Tak uz mame mimco v cem koupat ![]()
Jéééééé ahoj holky…
to je krása ten kýblíček. Taky sem ho chtěla, ale nakonec jsem dostala vaničku
a do naší prastaré postýlky taky koupím novou matraci. Je ta kokosová dobrá? ![]()
Jinak super fotky! Já se zítra budu objednávat na přesný termín, tak už se taky moc těším. Hezkou neděli… ![]()
Kati, já budu mít taky vaničku.Zdá se mi to lepší, aspon si může mimčo pokopat nožkama ![]()
Kotě nádherné fotečky, taky už se nemůžu dočkat 3D
jinak kyblík na koupání mám doma, ale stejně si koupím i vaničku, pač mi to tak nějak příjde praktičtější, když u koupání budu mít obě ruce volné ![]()
taky se pridavam kote nadhera fotecky,tak se nam to tu pomalu rozrusta,ultrazvukama a foteckama moc se tesim az se budu mocuí taky pochlubit
![]()
Kote, jéé pěkné fotečky prcka ![]()
Já budu mít také vaničku, kbelík mi moc praktický nepřijde
Si říkám, jak to vlastně funguje a jak je to s oplachováním mimča, když se tam hodí mimčo, tak mám pocit, že už mi tam nevlezou ruce ![]()
orlynka píše:
Kote, jéé pěkné fotečky prcka
Já budu mít také vaničku, kbelík mi moc praktický nepřijdeSi říkám, jak to vlastně funguje a jak je to s oplachováním mimča, když se tam hodí mimčo, tak mám pocit, že už mi tam nevlezou ruce
orlynko,udelej si taky metrik at vime,jeme porad blby se ptat kdo je jaky týden a tak,ja jdu na utz velky 19*11 takze se nemuzu dockat.
![]()
Ahoj holky, já se dneska objednávala na různá vyšetření a UTZ, teda to byl telefonickej maraton
všechno se mi krylo se vším, sestřičky už se smály, že s náma těhotnýma je to horší, to jsou pořád samé vyšetření a prohlídky
2.12 jdu na srdíčko, s mým i mimóškovým, doufám, že budeme OK, 6.12 dopoledne jdu na 4D UTZ na Helios v Brně a tentýž den odpoledne na UTZ screening pro vyloučení vad, takže budu mít 2v1, tak doufám, že nám potom odpoledne nenajdou nějaké neplechy, když už budu z toho 4D tak natěšená
![]()
a 7.12 jdu opět na trhání osmičky
na první pokus se to nepovedlo
![]()
Takže pak se pochlubím jak s fotečkama, tak smojí vlastní nateklou chlebárnou
![]()
Jinak - taky vás občas pobolívá břicho? jako když v podbřišku? já s tím byla minulý týden na vyšetření, prý to má za následek málo hořčíku, ale asi mi ještě nezabral. A v noci, když se otočím z jednoho boku na druhý, tak mám bolesti taky. A ráno se v leže na zádech nemůžu ani protáhnout. co to může být? ![]()
Přeji pěkný den
![]()
Ahoj maminky ![]()
Kotě, gratuluji k Mišce
. Máte krásné fotečky, to už se taky těším!
Katka, mě teď břicho taky občas pobolívá a přesně tak, jak píšeš. Byla jsem minulé pondělí u doktorky, která zjistila, že jsem trochu nastydla na močák, takže to asi bylo i k tomu, ale taky mi předepsala magnesium. A taky říkala, že prý je to v tomto období normální, protože se hodně zvětšuje objem plodové vody. Proto prý taky cítím tlak, atd. Asi na tom něco bude, protože za poslední týden mi konečně trošku vyrostlo bříško
.
Katko, to netuším, ale může to být ten hořčík.Nechceš si udlat metřík?Vůbec netuším kolik jsi tt.. ![]()
Holky, dnes jsem 17+4 tt.
tak snad to bude tím, že se to roztahuje. Páč mě to před chvílí i trochu začalo pálit v tom podbřišku. nechci se stresovat, protože mi minulý týden řekla, že krom hořčíku a tvrdší dělohy (což způsobil nedostatek hořčíku) jsme v pořádku. Ale jak to bolí, tak mě to znervózňuje ![]()
2.12 jdu na kontrolu, tak snad do té doby nebudu stresovat.
Veru, jak se dělá ten metřík? Mě to číslo řekla na gyndě, ale ráda bych věděla, jak se to počítá, když to do Mudr. nevím. Musím ted na hoďku pryč, tak se tady pak ukážu. Zatím se mějte pohádkově… ![]()
(jééééé, já se těším na Vánoce, miluju pohádky
) ![]()
holky me boli tak zada dole ze se ohnu a uz se mam co delat narovnat,zas muj ischias fakt bezva,vcera manzel me simral na pupiku a mimco se vrnelo pekne,jinak je liny.alevcera me tak nakoplo,ze jsem nevedela co asi uz ho nebavilo sedet u toho pocitace,ja ted bastim susenku mila,a tribit.a asi me zacinaji stihat chute na maso zapeceny na smetance mnam…to bude nakej dinosaur nebo nevim,u obou holek to byly jiny.ja vsechny veci rozdala tak mam prd,ale jak budu vedet co to je taky zacnu pokupovat,