Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hony nejsi magor
ja tomu rikam vnitrni psychicka obrana
tise zavidim holkam co krasnyho uz nakoupily, smejdim po obchodech a pokukuju, ale sama jsem nekoupila jeste ani bryndacek… taky se bojim a cekam a cekam… netusim kdy se rozhoupu, kdy me prejde ten strach, ze se neco semele a nechce se mi uverit (i kdyz bych strasne rada verila), ze to vsechno skonci dobre. Snad po tom 3D ultrazvuku? nevim.. nejradej bych vlitla do obchodu, skoupila vsechno co je maly a ruzovy, ale po mych dvou spatnych zkusenostech uz se proste bojim a myslim, ze je to prirozeny ![]()
Cami hezky jsi to napsala, přesně tak to taky cítím
. Prvně jsem si říkala po amnio, teď si říkám po UTZ, těžko říct, co si budu říkat za týden
. Ale raději nakoupit později s miminkem, vždyť obchody jsou plné zboží, no ne? ![]()
Hehe, ja nakupy taky porad odsouvala - az bude srdicko, pak od dalsi kontroly, pak zase od te dalsi, az me zlakaly ceny a akce
Prestala jsem si pripoustet ze by neco mohlo byt spatny, ted kdyz uz se prcet obcas zavrti tak ani tak nesilim do dalsi kontroly ![]()
Orlynko, ta zavinovacka je peknaaa
ulozim si odkaz a za ty penize si ji mozna az budu v CR taky koupim.
Veru, ta barva ten kocar krasne ozivuje. My budeme mit taky bud modry nebo cerveny. Stat se muze,ze se doktor sekne, takze taky neni jiste ze nam pohlavi sedne na barvu, ale je to jedno - hlavne ze tam mimcu bude teplnoucko a pohodlne
vypada dobre takze proc ne
jinak ale pokud se ti narodi kluk, tak bys se pak mela psychicky pripravit na to, ze se te kazdy bude ptat a to mate holcicku?
u nas v Cechach je to vsechno tak strasne zaskatulkovany…
Ahojte, ja taky nakupy strasne dlouho odsouvala, ale minuly tyden jsem se konecne odhodlala, ve vyprodeji meli nadherny bodycka, tak uz mam doma 4 ![]()
Vcera jsem citila neco zvlastniho, jako by se mi v brise udelala bublina a pak praskla, mohly by to byt prvni pohyby? Nikdy predtim jsem nic ntakoveho necitila, jo a pred vcerejskem takovy zvlastni cuknuti…
Holky, já jsem také pořád odsouvala nákupy a říkala si, co kdyby se něco ještě stalo nebo tak, ale nedá se to. Začala jsem průběžně nakupovat po velkém utz
Hlavně tedy po netu a z druhé ruky
Protože, jak jsme chodily po obchodech a viděli ty ceny, tak jsem si řekla, že některé věci jsou pěkné i použité, tak co už
Ale už mám toho dost. Mám objednané oblečení pro mimuša, které dorazí někdy během příštího týdne. Už mám i nějáké plíny, budu látkovat, takže ještě nějáké časem dokoupím, fusak do kočárku by mi měl také co nevidět přijít a teď se poohlížím už i po postýlce a povlečení. Pak už jen nějáký drobnosti. Plus ještě tu zavinovačku chci dokoupit, sadu do kočárku něco na přebalování, no je toho ještě dost ![]()
Holky, ohledně toho bání se něco nakupovat, že se může něco stát, to abyste šli kupovat až po úspěšném porodě, protože stát se může vždycky něco… Ale určitě bude všecko v pohodě
Tak začněte s těma nákupama, když jsou slevy ![]()
Hani, no já i chtěla modrý na kluka a tento na holku.Ted nemáme čas pro něj jet bo manžel pořád pracuje, tak možná příští týden.Ale ta paní se moc netvářila že prý ji vždycky někdo řekne že si ho vezme a pak nic, tak že kdyby se našel někdo jiný na prodej tak že by ho prodala.Tak uvidím, třeba ani nebude až si pro něj budu chtít jet.
Holky,, nebojte se tolik, to by jste museli být celé těhotenství ve stresu!Užívejte si to celé i s nákupama!Nemusíte tam hned naletět a vykoupit celý obchod, stačí třeba čepička.Já mám s prckem dohodu, že po každé kontrole mu něco koupím a on za to bude zdravej ![]()
eela píše:
Ahojte, ja taky nakupy strasne dlouho odsouvala, ale minuly tyden jsem se konecne odhodlala, ve vyprodeji meli nadherny bodycka, tak uz mam doma 4
Vcera jsem citila neco zvlastniho, jako by se mi v brise udelala bublina a pak praskla, mohly by to byt prvni pohyby? Nikdy predtim jsem nic ntakoveho necitila, jo a pred vcerejskem takovy zvlastni cuknuti…
Když jsi to předtím necítila tak to může být mimino.Mě třeba motýlci úplně přešli a měla jsem rovnou malé tukanečky.
Veru, super dohoda ![]()
Eelo - ja to mela taky tak
, ted obcas jeste jo, ale uz taky tuka
Orlynko - taky chci latkovat
uz mam objednany zavazovacky disana, do toho chci nejaky bambusky (+separacky) a pres to vlnacky - na leto na maly mimco by to melo byt super
a postupne kdyz se me to chytne, tak budu dokupovat pak i kalhotkovy
taky budu mit nejake veci z druhe ruky - hlavne z rodiny. Ono z toho mimco rychle vyroste a leckdy se to ani nestihne vynosit, tak co ![]()
Ahoj holky, co říkáte na ty látkové pleny bambusové? k tomu ty kalhotky a separační vložky… máte s tím nějakou zkušenost? odkaz zde http://www.batolatko.cz/…-plenky.html
Jo a taky tu mají pěkný kočárky, mám tu jeden vybranej. Myslím, že jsou dobré. POdle toho výsledku testů a ohlasů maminek.
a i na ty stránky jsou kladné ohlasy… však můžete brouzdat ![]()
tak u zubare dobry, prvne jsem se zeptala, zda by mi to umrtvila pri vrtani, dela mi to vzdycky a od te doby se zubaru nebojim
rekla ze ano, ze si mysli, ze pro mimco je mnohem horsi stres a bolest nez trocha lokalni anestezie, nastesti jsem mela zuby v poradku, byla i vtipna, zeptala se na termin a pry ze jestli chci prijit jeste v breznu, tak jsem ji ubezpecila, ze to tedy opravdu nechci ![]()
a jeste k te vybave, pred tydnem jsme dovezli pytel veci od svagrove, je toho strasne moc a nam bude stacit dokoupit par novych do porodnice, poradny a tak. tchyne uz taky koupila par novych veci, ted chce koupit jeste pleny, taky jdu do latkovych, je to fajn na kycle. takze spis mi chybi zaridit pokojicek, koupit kocarek, prebalovaci pult a takovy veci, stejne si myslim, ze bude spoustu casu po novem roce, vazne nechci nic uspechat, vy jste holky mlady a mate jeste stale moznost dite mit, ja uz ne, tak co pak s tim, aby mi to zbylo pro plac? ![]()
Katka_LEE píše:
Ahoj holky, co říkáte na ty látkové pleny bambusové? k tomu ty kalhotky a separační vložky… máte s tím nějakou zkušenost? odkaz zde http://www.batolatko.cz/…-plenky.html
Jo a taky tu mají pěkný kočárky, mám tu jeden vybranej. Myslím, že jsou dobré. POdle toho výsledku testů a ohlasů maminek.a i na ty stránky jsou kladné ohlasy… však můžete brouzdat
jo bambusky prej dobre sajou
taky nejaky chci. Ale je toho tolik, ze nevim co driv vybirat
ale rekla jsem si, ze latkovani nejdriv vyzkousim na necem ne moc drahym - viz ty zavazovacky a navic z nich pry strasne malo vytika miminci ridka stolice kdyz se to dobre zavaze
casem bych chtela zkusit dalsi latkovky i ty moderni kalhotkovy, kapsovy… budu mit nejaky obyc ctverce jeste po me a male sestrence, tak ty budu pouzivat na sklad a dovnitr bambusku se separackou a navrch chci vlnaky nebo teda nejaky PUL kalhotky…
Ja ty pliny zeru ![]()
Jo, taky už se dívám po plínečkách…jen jednorázky používat nechci.
Dneska jsem musela objednat toto http://www.tchibo.cz/…0021524.html Buď se s tím budu muchlat já, nebo příští rok mimčo ![]()