Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JANIIICKA píše:
ahojda holky dneska me stiha nejaky prujem,tak doufa ze to bude ok,ze jsem nechytla nakou salmonelu nebo podobne jeste to by me chybelo.snad bude lip![]()
Jéjej, doufám, že samlmonela to nebude. Tu jsem jednou měla a máš u toho strašný křeče v břiše. Pokud máš jen průjem a není ti vyloženě úplně zle, tak to máš spíš jen nějakou střevní chřipku a něbo jsi něco špatnýho snědla. ![]()
Dej si mátový čaj, může se i v těhotenství a pomáhá na žaludek
drž se!
Katka_LEE píše:JANIIICKA píše:Jéjej, doufám, že samlmonela to nebude. Tu jsem jednou měla a máš u toho strašný křeče v břiše. Pokud máš jen průjem a není ti vyloženě úplně zle, tak to máš spíš jen nějakou střevní chřipku a něbo jsi něco špatnýho snědla.
ahojda holky dneska me stiha nejaky prujem,tak doufa ze to bude ok,ze jsem nechytla nakou salmonelu nebo podobne jeste to by me chybelo.snad bude lip![]()
Dej si mátový čaj, může se i v těhotenství a pomáhá na žaludekdrž se!
ahojda ja krece nemam vcera jsem byla strasne nadmuta dala jsem si i ten na prdiky sab simolex a dnes toto zelenavy prujem ale nejak se blbe necitim,jen obcas ale spis me to tlaci jako zlucnik,ale ten nemam ale zlobi me furt snad to bude ok
Jani, třeba si jen něco špatnýho snědla.Určitě to brzo přejde, toho mátovýho čaje ne moc, taky by se v těhotenství neměl ![]()
verunielka píše:
Jani, třeba si jen něco špatnýho snědla.Určitě to brzo přejde, toho mátovýho čaje ne moc, taky by se v těhotenství neměl
ahoj,no doufam,porad se me vari jakoby streva ale beru hylak ten se pry muze,ale spis to bude opravdu ten zklucnik spise zlucovody,to mam stale a v tehu hure.snad bude lip neumim si predstavit dostat nakou infekci to bych se moc bala o mimiska ![]()
holky tak dneska me malej doslova zkopal
normalne citim jak se jenom prevaluje, ale pred chvili jsem dostala na jednom miste 3× poradnej kopanec. Az jsem si rikala jestli je to OK
clovek ho normalne neciti, pak prijde usmevna oblibena vecerni chvilka prevalovani a najednou buch buch buch ![]()
Haninac píše:
holky tak dneska me malej doslova zkopalnormalne citim jak se jenom prevaluje, ale pred chvili jsem dostala na jednom miste 3× poradnej kopanec. Az jsem si rikala jestli je to OK
clovek ho normalne neciti, pak prijde usmevna oblibena vecerni chvilka prevalovani a najednou buch buch buch
Jé, já už chi taky něco cítit ![]()
ahojda holky,dneska uz je me lepe,ale marna slava spise dietu jsme si dala zelnacku a polomaceny,to je na pest ja vim,ale chute me premoly a udelalo se me lip,kdybych nebyla tehu tak to asi nepreziju ale tehu me drzi,tak snad
![]()
JANIIICKA píše:
ahojda holky,dneska uz je me lepe,ale marna slava spise dietu jsme si dala zelnacku a polomaceny,to je na pest ja vim,ale chute me premoly a udelalo se me lip,kdybych nebyla tehu tak to asi nepreziju ale tehu me drzi,tak snad![]()
jé, zelňačku bych si dala.
Ted v těhu nemusím vůbec maso, ale polívek bych se ujedla. A nebo jenom samotného zelí nebo špenátu. To sí dám třeba 3 talíře po sobě. Bez masa a přílohy ![]()
U nás na dědině ted začínají zabíjačky a když jsem se na poslední z nich cpala už třetím talířem polívky s kroupama, všichni čučeli jak chleba z tašky. ![]()
tak mě napadlo, že bych si mohla dát k snídani kyselicu s bramborem a houbami ![]()
Tak hlavně že si už OK a že ti chutná ![]()
Katka_LEE píše:JANIIICKA píše:
ahojda holky,dneska uz je me lepe,ale marna slava spise dietu jsme si dala zelnacku a polomaceny,to je na pest ja vim,ale chute me premoly a udelalo se me lip,kdybych nebyla tehu tak to asi nepreziju ale tehu me drzi,tak snad![]()
jé, zelňačku bych si dala.
Tak hlavně že si už OK a že ti chutnáTed v těhu nemusím vůbec maso, ale polívek bych se ujedla. A nebo jenom samotného zelí nebo špenátu. To sí dám třeba 3 talíře po sobě. Bez masa a přílohy
U nás na dědině ted začínají zabíjačky a když jsem se na poslední z nich cpala už třetím talířem polívky s kroupama, všichni čučeli jak chleba z tašky.
tak mě napadlo, že bych si mohla dát k snídani kyselicu s bramborem a houbami
presne tak, hlavne ze je Janca uz OK a tu polivku ji taky zavidim
i kdyz nevim co bych si dala vic - jesti zelnacku nebo zabijacku ![]()
Ahoj holky,
ten víkend zas tak rychle utekl..
Janii snad už ti bude dobře
.
Cami mě se bříško taky jen boulí a někdy to bolí, někdy ne, taky už mám velký děti, tak je to asi tou míň pružnou dělohou, jak jsi psala. Kopanečky ještě žádné necítím, už taky chci
…
jj, vikend moc rychle utekl. Holky, mne se nechce pracovaaaat
no do peti to musim nejak prezit
Hony jato tu na emiminu projizdela co se tyce pohybu, hodne mamin u dalsich tehotenstvi bylo vnimavejsich, prave proto, ze to neni poprve, tak jsou na pohyby citlivejsi a vic „to“ citi. Obcas se ale vazne desim, jak se tam zas natahne ![]()
a k tomu jidlu: sama mam vyzkouseno, ze kdyz mi je blbe splacam paty pres devaty a je mi fajn
zelnacku jsem jedla minuly tyden a dnes ji chci varit znova,chlap mi breci po vyvaru, ale ten neni kysely, mnam ![]()
za tyden me ceka velky UTZ a pocitam dny jen proto, ze zas odejdu s barevnou foteckou a na 3D uz se podivam male do obliceje, siiilene se tesim
Holky, to 3D (někde jsem četla dokoce 4D…nevím v čem je rozdíl..) tak to se musíte objednat sami nebo se to dělá běžně u doktorky? ![]()
nejspis objednat. 3D a 4D je to same, jen 4D je jako v real case. ja mam ten v pondeli jako velky UTZ k vylouceni vyvojovych vad a dalsi tyden jsem se objednala na nej jinde kvuli tomu natoceni na DVD ze je to jinde levnejsi.
tzn: na prvni me objednal lekar, plati pojistovna, na zaznam jsem se objednala sama, cena 1000kc.
ahojda holky dneska me stiha nejaky prujem,tak doufa ze to bude ok,ze jsem nechytla nakou salmonelu nebo podobne jeste to by me chybelo.snad bude lip