TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JANIIICKA
7.11.10 13:13

ahojda holky dneska me stiha nejaky prujem,tak doufa ze to bude ok,ze jsem nechytla nakou salmonelu nebo podobne jeste to by me chybelo.snad bude lip :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
1759
7.11.10 13:23
JANIIICKA píše:
ahojda holky dneska me stiha nejaky prujem,tak doufa ze to bude ok,ze jsem nechytla nakou salmonelu nebo podobne jeste to by me chybelo.snad bude lip :cry: :cry:

Jéjej, doufám, že samlmonela to nebude. Tu jsem jednou měla a máš u toho strašný křeče v břiše. Pokud máš jen průjem a není ti vyloženě úplně zle, tak to máš spíš jen nějakou střevní chřipku a něbo jsi něco špatnýho snědla. :poblion:
Dej si mátový čaj, může se i v těhotenství a pomáhá na žaludek :palec: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
7.11.10 14:32
Katka_LEE píše:
JANIIICKA píše:
ahojda holky dneska me stiha nejaky prujem,tak doufa ze to bude ok,ze jsem nechytla nakou salmonelu nebo podobne jeste to by me chybelo.snad bude lip :cry: :cry:
Jéjej, doufám, že samlmonela to nebude. Tu jsem jednou měla a máš u toho strašný křeče v břiše. Pokud máš jen průjem a není ti vyloženě úplně zle, tak to máš spíš jen nějakou střevní chřipku a něbo jsi něco špatnýho snědla. :poblion:
Dej si mátový čaj, může se i v těhotenství a pomáhá na žaludek :palec: drž se!

ahojda ja krece nemam vcera jsem byla strasne nadmuta dala jsem si i ten na prdiky sab simolex a dnes toto zelenavy prujem ale nejak se blbe necitim,jen obcas ale spis me to tlaci jako zlucnik,ale ten nemam ale zlobi me furt snad to bude ok

• Citovat
  • Upravit
13118
7.11.10 15:05

Jani, třeba si jen něco špatnýho snědla.Určitě to brzo přejde, toho mátovýho čaje ne moc, taky by se v těhotenství neměl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
7.11.10 17:29
:cry:
verunielka píše:
Jani, třeba si jen něco špatnýho snědla.Určitě to brzo přejde, toho mátovýho čaje ne moc, taky by se v těhotenství neměl :wink:

ahoj,no doufam,porad se me vari jakoby streva ale beru hylak ten se pry muze,ale spis to bude opravdu ten zklucnik spise zlucovody,to mam stale a v tehu hure.snad bude lip neumim si predstavit dostat nakou infekci to bych se moc bala o mimiska :-(

• Citovat
  • Upravit
5570
7.11.10 22:55

holky tak dneska me malej doslova zkopal 8-o normalne citim jak se jenom prevaluje, ale pred chvili jsem dostala na jednom miste 3× poradnej kopanec. Az jsem si rikala jestli je to OK :-D clovek ho normalne neciti, pak prijde usmevna oblibena vecerni chvilka prevalovani a najednou buch buch buch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
7.11.10 23:08
Haninac píše:
holky tak dneska me malej doslova zkopal 8-o normalne citim jak se jenom prevaluje, ale pred chvili jsem dostala na jednom miste 3× poradnej kopanec. Az jsem si rikala jestli je to OK :-D clovek ho normalne neciti, pak prijde usmevna oblibena vecerni chvilka prevalovani a najednou buch buch buch :lol:

Jé, já už chi taky něco cítit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
8.11.10 08:23

ahojda holky,dneska uz je me lepe,ale marna slava spise dietu jsme si dala zelnacku a polomaceny,to je na pest ja vim,ale chute me premoly a udelalo se me lip,kdybych nebyla tehu tak to asi nepreziju ale tehu me drzi,tak snad :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1759
8.11.10 09:03
JANIIICKA píše:
ahojda holky,dneska uz je me lepe,ale marna slava spise dietu jsme si dala zelnacku a polomaceny,to je na pest ja vim,ale chute me premoly a udelalo se me lip,kdybych nebyla tehu tak to asi nepreziju ale tehu me drzi,tak snad :lol: :lol:

jé, zelňačku bych si dala. :-D Ted v těhu nemusím vůbec maso, ale polívek bych se ujedla. A nebo jenom samotného zelí nebo špenátu. To sí dám třeba 3 talíře po sobě. Bez masa a přílohy :mrgreen:
U nás na dědině ted začínají zabíjačky a když jsem se na poslední z nich cpala už třetím talířem polívky s kroupama, všichni čučeli jak chleba z tašky. 8-o
tak mě napadlo, že bych si mohla dát k snídani kyselicu s bramborem a houbami :wink:

Tak hlavně že si už OK a že ti chutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
8.11.10 10:06
Katka_LEE píše:
JANIIICKA píše:
ahojda holky,dneska uz je me lepe,ale marna slava spise dietu jsme si dala zelnacku a polomaceny,to je na pest ja vim,ale chute me premoly a udelalo se me lip,kdybych nebyla tehu tak to asi nepreziju ale tehu me drzi,tak snad :lol: :lol:

jé, zelňačku bych si dala. :-D Ted v těhu nemusím vůbec maso, ale polívek bych se ujedla. A nebo jenom samotného zelí nebo špenátu. To sí dám třeba 3 talíře po sobě. Bez masa a přílohy :mrgreen:
U nás na dědině ted začínají zabíjačky a když jsem se na poslední z nich cpala už třetím talířem polívky s kroupama, všichni čučeli jak chleba z tašky. 8-o
tak mě napadlo, že bych si mohla dát k snídani kyselicu s bramborem a houbami :wink:

Tak hlavně že si už OK a že ti chutná :palec:

presne tak, hlavne ze je Janca uz OK a tu polivku ji taky zavidim :-) i kdyz nevim co bych si dala vic - jesti zelnacku nebo zabijacku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.11.10 10:08

Ahoj holky,
ten víkend zas tak rychle utekl..
Janii snad už ti bude dobře :-D .
Cami mě se bříško taky jen boulí a někdy to bolí, někdy ne, taky už mám velký děti, tak je to asi tou míň pružnou dělohou, jak jsi psala. Kopanečky ještě žádné necítím, už taky chci :-P …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
8.11.10 10:27

jj, vikend moc rychle utekl. Holky, mne se nechce pracovaaaat :lol: no do peti to musim nejak prezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 10:27

Hony jato tu na emiminu projizdela co se tyce pohybu, hodne mamin u dalsich tehotenstvi bylo vnimavejsich, prave proto, ze to neni poprve, tak jsou na pohyby citlivejsi a vic „to“ citi. Obcas se ale vazne desim, jak se tam zas natahne :lol:
a k tomu jidlu: sama mam vyzkouseno, ze kdyz mi je blbe splacam paty pres devaty a je mi fajn :-) zelnacku jsem jedla minuly tyden a dnes ji chci varit znova,chlap mi breci po vyvaru, ale ten neni kysely, mnam :huban:
za tyden me ceka velky UTZ a pocitam dny jen proto, ze zas odejdu s barevnou foteckou a na 3D uz se podivam male do obliceje, siiilene se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.11.10 10:40

Holky, to 3D (někde jsem četla dokoce 4D…nevím v čem je rozdíl..) tak to se musíte objednat sami nebo se to dělá běžně u doktorky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 10:46

nejspis objednat. 3D a 4D je to same, jen 4D je jako v real case. ja mam ten v pondeli jako velky UTZ k vylouceni vyvojovych vad a dalsi tyden jsem se objednala na nej jinde kvuli tomu natoceni na DVD ze je to jinde levnejsi.
tzn: na prvni me objednal lekar, plati pojistovna, na zaznam jsem se objednala sama, cena 1000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí