Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
presne to jsem rikala aj ja, ze na nas vystrkuje zadek ![]()
jo jenze jak pisu, je to bolestivy a doost neprijemny, to me desi
vzdyt ja jedno dite mam a pohyby byly prijemny
Camila píše:
presne to jsem rikala aj ja, ze na nas vystrkuje zadek
jo jenze jak pisu, je to bolestivy a doost neprijemny, to me desivzdyt ja jedno dite mam a pohyby byly prijemny
cami bud v klidu ja to mela akorat pred hodnou,jako kdyby byl na storc a to byla sila myslella jsem ze se pos…nebo porodim anstetsi ani jedno,,
![]()
Cam, sice to trošku tlačí ale je mi to příjemný, aspon vím, e se krásně hýbe a tím víc když ho cítím sis ním povídám ![]()
Ahoj, já mám termín porodu až 22.4 kolem Velikonoc, ale jen jsem se chtěla zaptat, podstoupily jste všechny ten screening ve 12tt? Já na něm nebyla, ale minulý týden mi vzaly tripltest, mám si v pondělí zavolat na výsledky… a jak to tady tak čtu, prý vycházejí falešně. Tak lituju, že jsem pro klid duše nešla raději v tom 12tt na ten UTZ.
na screening jdu až v 21tt, což ja na začátku prosince. Do té doby se budu nervovat, jestli mi vyjde TT blbě… ![]()
Katka_LEE píše:
Ahoj, já mám termín porodu až 22.4 kolem Velikonoc, ale jen jsem se chtěla zaptat, podstoupily jste všechny ten screening ve 12tt? Já na něm nebyla, ale minulý týden mi vzaly tripltest, mám si v pondělí zavolat na výsledky… a jak to tady tak čtu, prý vycházejí falešně. Tak lituju, že jsem pro klid duše nešla raději v tom 12tt na ten UTZ.na screening jdu až v 21tt, což ja na začátku prosince. Do té doby se budu nervovat, jestli mi vyjde TT blbě…
Katko, já na tom screeningu taky nebyla, ale ty triple testy mi teď vyšly v pořádku, tak se neboj, určitě bude všechno v pořádku
.
Katko a Dendisko, NT jsem nestihla, tripply se tu v Nemecku nedelaji
Katko, taky toho lituju, ale co uz nadelam. Budu mit jen screening ve 20. tydnu, ale jak mi tu uz nekdo rekl, verim ze Nemci vi co delaji ![]()
Preju vsem pekny vikend!
tady u nas (Hamburg) prsi, je kolem 10 stupnu, tak si jedu zlepsit naladu do Brem do outletu. Cil jsou vanocni darky, tehu gate, neco do domacnosti a nejlip neco na prcka
jeste ze jedu autem ![]()
Haninac píše:
Katko a Dendisko, NT jsem nestihla, tripply se tu v Nemecku nedelajiKatko, taky toho lituju, ale co uz nadelam. Budu mit jen screening ve 20. tydnu, ale jak mi tu uz nekdo rekl, verim ze Nemci vi co delaji
Preju vsem pekny vikend!
tady u nas (Hamburg) prsi, je kolem 10 stupnu, tak si jedu zlepsit naladu do Brem do outletu. Cil jsou vanocni darky, tehu gate, neco do domacnosti a nejlip neco na prcka
jeste ze jedu autem
Ty se máš! jak já bych nakupovala…na Vánoce, na prcka… zatím nevím co to budeme mít, ale to by se dalo vyřešit uni barvou, ale mám zatím strach abych to nezakřikla a nechodila kupovat něco zbytečně dopředu.
Dendisko, díky za podporu, snad mi to vyjde také dobře.
Pá oběma ![]()
Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit.Jsem přežraná byli jsme na křtinách a nemůžu ani dýchat ![]()
Já byla ve 12tt a dopadl ukázkově tak mi dr.ani neposlal na triply, že je to zbytečný když mi tak dobře vyšel, takže za mě tak.. ![]()
Katka_LEE píše:Haninac píše:Ty se máš! jak já bych nakupovala…na Vánoce, na prcka… zatím nevím co to budeme mít, ale to by se dalo vyřešit uni barvou, ale mám zatím strach abych to nezakřikla a nechodila kupovat něco zbytečně dopředu.
Katko a Dendisko, NT jsem nestihla, tripply se tu v Nemecku nedelajiKatko, taky toho lituju, ale co uz nadelam. Budu mit jen screening ve 20. tydnu, ale jak mi tu uz nekdo rekl, verim ze Nemci vi co delaji
Preju vsem pekny vikend!
jeste ze jedu autem
Dendisko, díky za podporu, snad mi to vyjde také dobře.
Pá oběma
Drzim palce a dej pak vedet!
Taky nevim co to bude, snad mi to reknou toho 18.11. na velkym UZ, ale koupila jsem si vcera par zelenych a oranzovych mimioblecku. Tak na ne tady koukam jak jsou malinky - uz aby se ti prcci narodili ![]()
Ahoj, taky se držím, abych nevzala obchody útokem. Všude mají moc pěkné věcičky. Zatím jsem si koupila na malou jen dvoje šatičky na léto (raději větší velikost). A od kámošky mám pár kousků oblečků (bodýčka, šatičky, dupačky apod.). Ona měla termín porodu loni na přelomu března a dubna. Takže mi budou odpovídat oblečky s ročním obdobím
, což je fajn. Měla dvojčata, takže má plno parády v barvičkách modré, růžové i univerzální barvě. V pátek jdeme na velký ultrazvuk, tak si nechám potvrdit pohlaví mimča. Zatím mi byla řečena holčička. K tomu mám zároveň narozky, takže si pak o víkendu pojedu vybrat postýlku a výbavičku do ní.
Už se strašně těším. Jen doufám, že to nebude moc předčasné. ![]()
Já si taky donesla pár oblečků od kamarádky, no pár - byla toho spíš plná kabela, chtěla za to 600,– aby zas koupila něco na malou… má taky uni barvy, ale dala mi jedny rozkošný dupačky bílo-růžové s kočičkama, nad kterýma jsem se rozplývala, takže kdyby to byl kluk, myslím, že mu růžové kočičky vadit nebudou
taky koukám po netu a sepisuju, co mě kde zaujalo a co si kde koupím, ale nevím ty velikosti. Mám strcha, abych do toho prcka pak nasoukala. Když jsem dotáhla tu tašku od kamarádky, nad vším jsem se rozplývala, jak je to malý a rozkošný… No už se těším. ![]()
Ahoj holky,
kote, neboj, určitě bude vše v pohodě, a abych tě uklidnila tak já už mám postýlku i výbavičku do ní a všechny hadříky ![]()
Katko ono to bude jeste velky
nejmensi velikost je 56, je to podle cm, a mimco meri kolem 50, syn mel 46 takze o 10cm mu bylo vsechno veliky
Camila píše:
Katko ono to bude jeste velkynejmensi velikost je 56, je to podle cm, a mimco meri kolem 50, syn mel 46 takze o 10cm mu bylo vsechno veliky