Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
veru popravde jsem tam vlezla diky tomu tvymu, doufam ze se nezlobis ![]()
jen ted koukam, ze mame stejne dni a ja mam TP 2.4 a ty 1.4, to jsem teda od tebe nekopirovala
Ahoj holky, moc díky za gratulace
.
Kotě já ty pohyby taky necítím, jen občas boule a to fakt málo často.
Koukám, jak jdou ty TP po sobě
, Veru prvního, Cami druhýho, já mám na třetího
.
no joo, snazila jsem se ![]()
ja mam zas brouka v hlave, ze se mimi vubec neobraci, ja citim jen ty kopanecky, nejen ja, i manzel, ale to ze se bouli znamena, kdyz se prevraci pri zmene polohy a to ja vubec nemam ![]()
cami krasna fotecka,tak uz vis co to bude je ty se mas ja porad nic az 19*11 skoda,ale je krasna i jmeno.my chceme bud kristýnku,nebo šimonka.porad se nak potim a na zadech se me dela blbe jako u kazdeho tehu,pohyby semtam ale zadny futbalista to neni.co hur ze me vcera trhaly osmicku tak mam po nalade ![]()
ja to vim uz 3 tydny, i ta fotecka je tri tydny stara, uz se tesim na ten DVD zaznam a od pondeli za tyden nov fotka 3D, ze to bude holcicka nam rekl pan doktor uz v 16tt a minuly patek se z plodovky potvrdila, on je fakt machr ![]()
Ahoj holky, já mám termín 4.4.
.
Cami hezký metřík a krásná holčička! A moje jmenovkyně ![]()
Janiii tak hlavně ať zuby nebolí..
Všechna jména co zazněla jsou hezká
, Denisku má moje sestra. Krystýnka i Šimon je hezký. My na kluka chceme Vojtíška a na holčínu se nemůžem domluvit, typy jsou Soňa, Káteřina, Barunka. S mužem bychom se i shodli, ale dcera je zásadně proti všemu, co se nám líbí a bojuje jak lvice
.
no my meli puvodne jmena Laďa a Lada. po tatinkovi
kdyz byla holcicka potvrzena, Ladu nam zacli vsichni rozmlouvat, ze je to zigulik, napadala nas spousta krasnych jmen, jenze tam nesmelo byt „r“ pac ma manzel pocit, ze rackuje, pritom to neni pravda
tak nam zbyla Deniska a to prijali misto Lady vsichni vcetne meho syna, ktery taky zigula nechtel ![]()
zubar me ceka 10. bojim bojim
Žigul to je fakt legrační
.
Už od včera jsem měla strašnou chuť na rýžovou kaši se skořicí, tak jsem jí právě talíř zbouchala
.
Někde jsem četla, že v těhu by se skořice neměla…
Jednou za čas to snad nevadí, co myslíte? ![]()
o skorici nic nevim
svarak se nesmi, ze roztahuje cevy, syrove maso vcetne tataraka, po nem slintam ja, a chlap mi doma tvrdi, ze se nesmi jatra a prka i kdyz jim jen jatrove knedlicky v polivce, pritom jatra maj kyselinu listovou
Tatarák bych si taky s chutí dala hmmmm.
O játrech zas nic nevím já, když jsou uvařený a nejí se každý den, tak proč by se nemohli? ![]()
Camila píše:
o skorici nic nevimsvarak se nesmi, ze roztahuje cevy, syrove maso vcetne tataraka, po nem slintam ja, a chlap mi doma tvrdi, ze se nesmi jatra a prka i kdyz jim jen jatrove knedlicky v polivce, pritom jatra maj kyselinu listovou
cami jatra nadbytek zpusobuji opravdu pry skodlivy vliv hlavne nadbytek zeleza a vitaminu a ted nevim jakyho ale dr,me to taky rikal,ze ale bych musela jist denne aspon dve tri majky pastiky coz jsem nikde nejedla a taky mam na to chute,me spis ted laka ovoce,hamburgery a podobny specilitky.