Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katka_LEE píše:
Holky, to 3D (někde jsem četla dokoce 4D…nevím v čem je rozdíl..) tak to se musíte objednat sami nebo se to dělá běžně u doktorky?
hadam objednat samy, ale spis by me zajimao do kteryho tydne se to dela? V Nemecku je to drahy a v Cechach uz bude asi pozde ![]()
Jé, tak to se objednám. Já si budu za chvilku volat na výsledky Tripltestu, mám strach
, ufff dousám, že bude vše OK, tak já se gynekoložky zeptám do kdy se na ten 3D dá jít a písnu to sem. ![]()
Katka_LEE píše:
Jé, tak to se objednám. Já si budu za chvilku volat na výsledky Tripltestu, mám strach, ufff dousám, že bude vše OK, tak já se gynekoložky zeptám do kdy se na ten 3D dá jít a písnu to sem.
jeee diky ![]()
UTZ k vylouceni VVV 20-21 tyden, na Veveri v Brne je centrum prenatalni diagnostiky, vcetne natoceni 15minutoveho zaznamu na DVD a 1 barevne foto cena 1200kc. DVD se dela 18-24 tyden, takze ja jdu jinam na konci 21 tydne za 1000kc, miminko bude vyvinutejsi a hezci, ja v to pondeli jdu kvuli VVV a mam to zadarmo, fotecku si rada zaplatim a na DVD radej pozdeji, necham ji dozrat ![]()
takze mate holky jeste cas a stoji to za to, je to krasny a vypada to jinak nez bezny UTZ
Camilo, na to Veveří jdu na začátku prosince taky. On mi to DVD dá normálně, nebo si o něj musím říct a pak teda zaplatit? ![]()
musis si rict predem, ale nejlepe zavolat, ze to budes chtit k tomu, jinak na to nemusi mit cas a udela ti jen to vysetreni, i tak zaplatis 1200kc, proto jdu jinam. nechci platit za neco, co mi udelaji i tak a jinde je to levneji, konkretne sanatorium Helios.
tady je odkaz na fotecky jak to vypada, i ta ma z podpisu je 3D
http://www.ultrazvuk-3d.cz/fotky/
Haninac píše:Katka_LEE píše:hadam objednat samy, ale spis by me zajimao do kteryho tydne se to dela? V Nemecku je to drahy a v Cechach uz bude asi pozde
Holky, to 3D (někde jsem četla dokoce 4D…nevím v čem je rozdíl..) tak to se musíte objednat sami nebo se to dělá běžně u doktorky?
Ahoj holky, já jdu na 3D za čtrnáct dní. Můj doktor doporučuje dokonce dobu mezi 22. a 26. týdnem, takže máte určitě čas
.
Jéééééééééé, já chci ten 4D UTZ
Camčo, takže ty ses místo na veveří objednala na Helios…
?
Mě totiž doktorka dala žádnaku přímo na to Veveří, tak nevím jestli nebude blbé, že bych šla jinam. A ještě jedna věc…mám v tom zmatek. Na to Veveří mám jít jako na velký UTZ screening pro vyloučení těch vad a u toho mi udělá ten 3D nebo 4D když se teda objednám, nebo je to zase něco jiného? ![]()
Jo jinak jsem si ted volala na ty výsledky TT a jsme v POŘÁDKŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!!!!!!
![]()
Já měla nervy, nebyla jsem totiž na tom screeningu v 12tt. Ufff. A jinak s tím 3D a 4D je to tak, jak tu psala Camča. ![]()
Katko moc gratuluju k dobrým výsledkům
.
Holky a jdete některá na ten velký utz srdíčka?
Katko gratulka ![]()
s tim UTZ, na Veveri jdu take s zadankou, pokud bych chtela DVD zaplatim 1200, proto ho chtit nebudu, necham si udelat to vysetreni a na DVD jdu jinam a pozdeji za 1000kc. kdyby nekdo nemel zadanku, muze se objednat na Veveri za 1200kc, kde mu udelaj za ty penize vysetreni k vylouceni VVV (coz my mame s zadankou zadarmo) a k tomu to DVD. doufam, ze uz je to srozumitelny ![]()
Kato, gratuluju!!
mezi 22 a 26? 26budu ten tyden jak jsou Vanoce a to se vracim domu z Nemecka… Treba to pujde i 27. Zkusim rict mame at tam zavola a objedna me
Haninac píše:
Kato, gratuluju!!mezi 22 a 26? 26budu ten tyden jak jsou Vanoce a to se vracim domu z Nemecka… Treba to pujde i 27. Zkusim rict mame at tam zavola a objedna me
Hani, jde to určitě, ale pak je riziko, že je dítko větší a má míň prostoru v bříšku a 3D se nedá udělat tak dobře jako když je prcek menší…aspoň tak jsem to pochopila z toho Camčinýho odkazu viz. výše. Mrkni na ty stránky, jsou super a půjdu tam teda taky. Na Veveří si nechám udělat jen ty genetický vady bez DVD a pak si zajdu do Heliosu. asi se tam objednám už ted. ![]()
http://www.sanatoriumhelios.cz/index.php?…
Hani to uz se mi zda pozde, zkus kuknout na ty stranky co jsem davala odkaz, ideal je 20-22, pak jde vsechno hur videt a je spatny zaznam, protoze tam ma miminko malo mista a uz je namackane.
Hani, na to 3d můžeš klidně i v 28tt, ale tam už je to risk, že ti dr. řekně, že se mu mimi nevleze do obrazu a videjko nenahraje. Teď se to stalo jedné holčině ve 26tt, tak dostala jen fotečky..ideál si myslím je kolem toho 24tt ![]()