TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
8.11.10 10:48
Katka_LEE píše:
Holky, to 3D (někde jsem četla dokoce 4D…nevím v čem je rozdíl..) tak to se musíte objednat sami nebo se to dělá běžně u doktorky? :think:

hadam objednat samy, ale spis by me zajimao do kteryho tydne se to dela? V Nemecku je to drahy a v Cechach uz bude asi pozde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.11.10 10:52

Jé, tak to se objednám. Já si budu za chvilku volat na výsledky Tripltestu, mám strach 8-o , ufff dousám, že bude vše OK, tak já se gynekoložky zeptám do kdy se na ten 3D dá jít a písnu to sem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
8.11.10 10:56
Katka_LEE píše:
Jé, tak to se objednám. Já si budu za chvilku volat na výsledky Tripltestu, mám strach 8-o , ufff dousám, že bude vše OK, tak já se gynekoložky zeptám do kdy se na ten 3D dá jít a písnu to sem. :-)

jeee diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 10:58

UTZ k vylouceni VVV 20-21 tyden, na Veveri v Brne je centrum prenatalni diagnostiky, vcetne natoceni 15minutoveho zaznamu na DVD a 1 barevne foto cena 1200kc. DVD se dela 18-24 tyden, takze ja jdu jinam na konci 21 tydne za 1000kc, miminko bude vyvinutejsi a hezci, ja v to pondeli jdu kvuli VVV a mam to zadarmo, fotecku si rada zaplatim a na DVD radej pozdeji, necham ji dozrat :lol:
takze mate holky jeste cas a stoji to za to, je to krasny a vypada to jinak nez bezny UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.11.10 11:04

Camilo, na to Veveří jdu na začátku prosince taky. On mi to DVD dá normálně, nebo si o něj musím říct a pak teda zaplatit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 11:06

musis si rict predem, ale nejlepe zavolat, ze to budes chtit k tomu, jinak na to nemusi mit cas a udela ti jen to vysetreni, i tak zaplatis 1200kc, proto jdu jinam. nechci platit za neco, co mi udelaji i tak a jinde je to levneji, konkretne sanatorium Helios.
tady je odkaz na fotecky jak to vypada, i ta ma z podpisu je 3D
 http://www.ultrazvuk-3d.cz/fotky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.11.10 11:11
Haninac píše:
Katka_LEE píše:
Holky, to 3D (někde jsem četla dokoce 4D…nevím v čem je rozdíl..) tak to se musíte objednat sami nebo se to dělá běžně u doktorky? :think:
hadam objednat samy, ale spis by me zajimao do kteryho tydne se to dela? V Nemecku je to drahy a v Cechach uz bude asi pozde :think:

Ahoj holky, já jdu na 3D za čtrnáct dní. Můj doktor doporučuje dokonce dobu mezi 22. a 26. týdnem, takže máte určitě čas ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.11.10 11:13

Jéééééééééé, já chci ten 4D UTZ :) Camčo, takže ty ses místo na veveří objednala na Helios… :think: ?
Mě totiž doktorka dala žádnaku přímo na to Veveří, tak nevím jestli nebude blbé, že bych šla jinam. A ještě jedna věc…mám v tom zmatek. Na to Veveří mám jít jako na velký UTZ screening pro vyloučení těch vad a u toho mi udělá ten 3D nebo 4D když se teda objednám, nebo je to zase něco jiného? :mrgreen:
Jo jinak jsem si ted volala na ty výsledky TT a jsme v POŘÁDKŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance:
Já měla nervy, nebyla jsem totiž na tom screeningu v 12tt. Ufff. A jinak s tím 3D a 4D je to tak, jak tu psala Camča. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.11.10 11:16

Katko moc gratuluju k dobrým výsledkům :potlesk: :kytka: .
Holky a jdete některá na ten velký utz srdíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 11:27

Katko gratulka :kytka:
s tim UTZ, na Veveri jdu take s zadankou, pokud bych chtela DVD zaplatim 1200, proto ho chtit nebudu, necham si udelat to vysetreni a na DVD jdu jinam a pozdeji za 1000kc. kdyby nekdo nemel zadanku, muze se objednat na Veveri za 1200kc, kde mu udelaj za ty penize vysetreni k vylouceni VVV (coz my mame s zadankou zadarmo) a k tomu to DVD. doufam, ze uz je to srozumitelny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
8.11.10 11:30

Kato, gratuluju!!

mezi 22 a 26? 26budu ten tyden jak jsou Vanoce a to se vracim domu z Nemecka… Treba to pujde i 27. Zkusim rict mame at tam zavola a objedna me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.11.10 11:34
Haninac píše:
Kato, gratuluju!!mezi 22 a 26? 26budu ten tyden jak jsou Vanoce a to se vracim domu z Nemecka… Treba to pujde i 27. Zkusim rict mame at tam zavola a objedna me

Hani, jde to určitě, ale pak je riziko, že je dítko větší a má míň prostoru v bříšku a 3D se nedá udělat tak dobře jako když je prcek menší…aspoň tak jsem to pochopila z toho Camčinýho odkazu viz. výše. Mrkni na ty stránky, jsou super a půjdu tam teda taky. Na Veveří si nechám udělat jen ty genetický vady bez DVD a pak si zajdu do Heliosu. asi se tam objednám už ted. :lol:
 http://www.sanatoriumhelios.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 11:35

Hani to uz se mi zda pozde, zkus kuknout na ty stranky co jsem davala odkaz, ideal je 20-22, pak jde vsechno hur videt a je spatny zaznam, protoze tam ma miminko malo mista a uz je namackane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.11.10 11:36

katko trefa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.11.10 11:38

Hani, na to 3d můžeš klidně i v 28tt, ale tam už je to risk, že ti dr. řekně, že se mu mimi nevleze do obrazu a videjko nenahraje. Teď se to stalo jedné holčině ve 26tt, tak dostala jen fotečky..ideál si myslím je kolem toho 24tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí