TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
10.11.10 15:39

Tak to je super, že chce tolik mamin látkovat :palec: Je to lepší než ty papíráky a také, jak jsem koukala na ty nádherné látkové plínky, fakt super, úplně mě to chytlo :lol:
Katko, je tam jedna diskuze o plenkách, spousta toho je o těch látkových, holky Ti tam určitě poradí. Já mám taky svoji radilku :lol: Sama bych nevěděla, kde co koupit, v jakém množství a tak, takže jsem ráda, že mi má kdo poradit :-) A ten plyšák je super :palec: Já hračky a blbůstky nechám na příští rok až :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
10.11.10 16:04

Tak to já látkovat nechci, ale obdivuju maminky co do toho jdou!Jste jedničky! :palec:
Camil, super, že to u dr. dopadlo bezbolestně a já teda v březnu ještě jdu, bo chodím každýho půl roku a pak když se prcek narodí tak se mi nebude chtít řešit ještě zubaře!Takže já jdu ještě v březnu.
Holky, mě se dnes poo obědě udělalo špatně, asi mi to nesedlo.Měla jsem šílený křeče, jednu dobu už jsem si myslela že pojedu na pohotovost, pak jsem zvracela, a zároven měla průjem.Fakt skvělý, křeče převládali, pak už jsem chodila „jen“ s průjmem a ted ležím s čajem a piškotama a už je to jakž takž dobrý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.11.10 16:12

Veru, tak hlavně že je ti už líp :wink:
Já mám po včerejšku bolesti v podbřišku, pořád řeším jestli počkat do zítřka, nebo volat na gyndu…doufám, že jsme v pohodě. Tím, že ještě necítím vůbec žádný pohyby, tak nevím jestli je mimo spokojený nebo ne. Ale dneska už je to každopádně lepší než včera. Ale možná je to tím, že jsem měla včera brigádu a celej den seděla za stolem u PC. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
10.11.10 16:47

Káti ze sezení mě taky bolí podbřišek.Já sice pohyby cítím ale jak můžu vědět že sebou hýbe protože je ok nebo ko :-D Už je mi do smíchu tak už to bude určitě v pohodě.Ted jím piškoty a ted nastane dieta.Je fakt že poslední 2 dny jsem jedla samé tučnéé jídla a asi mi to žaludek už nechtěl.
Docela dobrá stránka to batolátko ale objednávat nic nebudu nemám penízky.A hlavně čekám na pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.11.10 17:01

Taky čekám co budeme mít…pořád doufám, že to bude kluk, přítel si ho taky přeje… sic už jednoho má :mrgreen: ale kluk bude mít věčně odřený kolena a tak bude tchýně zašívat o sto šest :mrgreen:
Tyjo, s tím tučným.....já když si vzpomenu na naši rodinnou zabíjačku před 14ti dny, tak je mi ještě teď zle. Já jím všechno. prostě na co mám chuť. A jednou za 14dní si dám i skleničku červenýho, nebo skleničku piva. :wink: jediný co nepozřu, je ryba. ty nejím celkově ani mimo těhotenství, kromě kapra na Vánoce, toho si dám i dva kusy. A rybí polívku, tu mi musí mamak vařit v 10l hrnci, tu zase miluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
10.11.10 17:22

Veru to co Ty jsem prožívala asi ve 14-15 týdnu. Nějak jsem onemocněla, lítala na velkou a dokonce chytla horečku. Nemohla jsem ani jíst, tak jsem aspoň něco málo do sebe nacpala, aby mímo něco mělo, ale nešlo to. Druhý den jsem už naštěstí byla bez horečky, ale stále jsem se musela přemlouvat k jídlu, no a do týdne jsem už byla úplně fit :palec: To si přesně pamatuju, protože den před onemocněním jsme chtěli jet s chlapem a s mojima psinama na hřiby a mě bylo pak tak zle, byla jsem nasraná, jak tur, že jsme nakonec nejeli, ale vynahradili jsme si to další víkend, kdy už jsem byla fit :-P
Já mám dobrou zprávu!!! Konečně dorazily peníze na účet, teda ne všecky, ještě mi dluží za jeden měsíc :nevim: Myslela jsem, že to příjde najednou. Ale aspoň něco. Už jsem si objednala tu zavinovačku s mašlí, k tomu polštářek a peřinku, dvoudílné povlečení v akci a podložku na přebalování :lol: Sakryš a zas 1000 v prdeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
10.11.10 17:43

Katí, mi měli právě na oběd zabíjačkovou polívku.A ta mi asi nesedla.
Orlynko, nám je to celkem jedno, je to první takže je to fuk, možná bych chtěla víc holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.11.10 17:48

A co tato zavinovačka…já hodně beru věci i odtud z Fleru
 http://www.fler.cz/…slou-1062303

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.11.10 17:49

Tato je taky úžasná…ale ta cena :roll:
http://www.fler.cz/…a-uni-889671

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
10.11.10 17:54

Katí, tak ani jedna není můj styl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.11.10 17:56

Njn, to je jasný, každej má jinej vkus. :wink: to jsou všechno vesměs ruční práce a originály… ráda tam kupuju květináče a keramiku všeobecně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
10.11.10 18:09

Můj bohužel taky ne, ale pokud se Ti nějáká líbí, proč nekoupit, dyť Ty budeš hlavně mít mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
11.11.10 07:52

ahoj tehulky jakpak je.me je celkem uz lepe i prujem pominul tak jen cekat na ty vysledky uvidime snad uz zitra,snazim se jist dietne jinak me to taky ani nejde.v patek 19*11 jedu na utz konecne uvidim co budeme myt.doufam…ze zas nebude myt nohy pres sebe :-)

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
11.11.10 09:56
verunielka píše:
Tak to já látkovat nechci, ale obdivuju maminky co do toho jdou!Jste jedničky! :palec:
Camil, super, že to u dr. dopadlo bezbolestně a já teda v březnu ještě jdu, bo chodím každýho půl roku a pak když se prcek narodí tak se mi nebude chtít řešit ještě zubaře!Takže já jdu ještě v březnu.
Holky, mě se dnes poo obědě udělalo špatně, asi mi to nesedlo.Měla jsem šílený křeče, jednu dobu už jsem si myslela že pojedu na pohotovost, pak jsem zvracela, a zároven měla průjem.Fakt skvělý, křeče převládali, pak už jsem chodila „jen“ s průjmem a ted ležím s čajem a piškotama a už je to jakž takž dobrý :roll:

veru tak uz ty taky???to jsou asi naky virosi ja byla na vyterech pro sychr a vysledky budu myt az zitra ach ju a ajk je tobe??

• Citovat
  • Upravit
13118
11.11.10 10:10

Jani, mě už je dobře, sem tam zapracují střeva ale jinak je mi fajn.Ted mám na snídani piškoty s čajem a na oběd brambor s vajíčkem.Já jdu 16týho do poradny a na velkej jdu 22týho.Ted se to tu s velkým utz rozjede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí