Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Veru, tak to jdem do poradny stejně
Snad se nic nezměnilo a vše je ok. Velkej utz už ale mám za sebou ![]()
ja jdu na velkej UZ pristi tyden 18. a uz se taky tesim
druhej den za nama hlavne prijede tatinek, tak se mi zas bude lip spat ![]()
verunielka píše:
Jani, mě už je dobře, sem tam zapracují střeva ale jinak je mi fajn.Ted mám na snídani piškoty s čajem a na oběd brambor s vajíčkem.Já jdu 16týho do poradny a na velkej jdu 22týho.Ted se to tu s velkým utz rozjede
takto je fajne ja mam nervy v haji pokdu me rekne ze me vysla salmonela nebbo neco nevim,nekdo tvrdi ze nemusis na infekcni nekdo zas rika ze jo fakt mam strach-
![]()
Orly, tak brzo?To je nějaký divný, chodí se od 20-25tt většinou
A co ti řekli?
Jo, taky se mi zdálo, že je to brzy, ale co už nadělám. Právě byli špatný průtoky, ale podle mě to dělal moc brzy. Když jsem tam šla ještě o týden pozdějc kvůli tomu, už to bylo dobrý. Ale jinak prý mimi vypadá v pořádku. Kontroloval končetiny, srdce, obličejík a všechno co se v té době dělá.
Ahojte holčiny ![]()
Tak přidávám se k Orlynce na modrou stranu, na velkým UTZ nám řekli chlapečka
je zdravý, všechno je tak ja má, tak jsem neskutečně šťastná
teda ale musím říct, že ten velkej UTZ je strašně emotivní zážitek, dokonce mi tam ukápla slzička a pak jsem se ještě musela v autě vybrečet. No prostě nádhera ![]()
Copak vás to tady zachvátilo za průjmy?
no snad už budete všecky brzy OK ![]()
Koty, super, gratuluju k chlapečkovi
A fajn, že je vše v pořádku. Už víš, jak se bude jmenovat?
Koty, gratuluji k chlapečkovi
!!!
Já už jsem taky strašně zvědavá, tak snad ve čvrtek
.
Děkujuuu
no bude to buď Honzík nebo Davídek..a jaký jména máte vybraný vy? Tak už jsem konečně začala nakupovat nějaký drobnosti. Pořád jsem čekala, až budu mít potvrzený, že je vše OK a taky ať vím, jakou barvičku mám kupovat ![]()
Koty, taky gratuluju
ja jsem zvedava co mne reknou ve CT. Myslim, ze to bude taky kluk
My jmena jeste vybrany nemame, budeme to resit na Vanoce, az budeme spolu a budeme to moct poradne probrat ![]()
Dendiska píše:
Koty, gratuluji k chlapečkovi!!!
.
jee jdeme ve stejny den na velky UZ ![]()
ja jdu v 8:16 rano (asi objednavaji na co ctvrt hodiny
)
Haninac píše:Dendiska píše:jee jdeme ve stejny den na velky UZ
Koty, gratuluji k chlapečkovi!!!
.
ja jdu v 8:16 rano (asi objednavaji na co ctvrt hodiny)
Hani, já jdu až ve dvanáct, takže to budeš vědět dřív
. Původně jsem si myslela, že to bude holčička, ale teď, co mám pohyby, tak se přikláním spíš k tomu, že to bude chlapeček - pěkně do mě buší
. No vím, že podle toho se to nepozná, ale tak uvidíme . . . jsem napjatá a těším se
. Ale na manžela nemám, ten snad nedospí
.
Hehe, u nás to pohlaví taky víc prožíval manža..strašně to chtěl vědět už na prvním UTZ ![]()
tak ve čtvrtek na vás budu myslet ![]()