TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
11.11.10 10:25

Veru, tak to jdem do poradny stejně :lol: Snad se nic nezměnilo a vše je ok. Velkej utz už ale mám za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
11.11.10 11:56

ja jdu na velkej UZ pristi tyden 18. a uz se taky tesim
druhej den za nama hlavne prijede tatinek, tak se mi zas bude lip spat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
11.11.10 14:12
verunielka píše:
Jani, mě už je dobře, sem tam zapracují střeva ale jinak je mi fajn.Ted mám na snídani piškoty s čajem a na oběd brambor s vajíčkem.Já jdu 16týho do poradny a na velkej jdu 22týho.Ted se to tu s velkým utz rozjede :wink:

takto je fajne ja mam nervy v haji pokdu me rekne ze me vysla salmonela nebbo neco nevim,nekdo tvrdi ze nemusis na infekcni nekdo zas rika ze jo fakt mam strach- :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13118
11.11.10 17:46

Orlynko, jaktože už máš velkej utz za sebou?Nějak brzo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
11.11.10 20:38

Veru,já byla na velkým utz v 18tém týdnu, tuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
11.11.10 21:19

Orly, tak brzo?To je nějaký divný, chodí se od 20-25tt většinou :think: A co ti řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
11.11.10 22:06

Jo, taky se mi zdálo, že je to brzy, ale co už nadělám. Právě byli špatný průtoky, ale podle mě to dělal moc brzy. Když jsem tam šla ještě o týden pozdějc kvůli tomu, už to bylo dobrý. Ale jinak prý mimi vypadá v pořádku. Kontroloval končetiny, srdce, obličejík a všechno co se v té době dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.11.10 10:28

Ahojte holčiny :mavam:
Tak přidávám se k Orlynce na modrou stranu, na velkým UTZ nám řekli chlapečka :srdce: je zdravý, všechno je tak ja má, tak jsem neskutečně šťastná :andel: teda ale musím říct, že ten velkej UTZ je strašně emotivní zážitek, dokonce mi tam ukápla slzička a pak jsem se ještě musela v autě vybrečet. No prostě nádhera :srdce:
Copak vás to tady zachvátilo za průjmy? 8-o no snad už budete všecky brzy OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
12.11.10 10:31

Koty, super, gratuluju k chlapečkovi :palec: A fajn, že je vše v pořádku. Už víš, jak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.11.10 10:40

Koty, gratuluji k chlapečkovi :kytka: !!! :potlesk: Já už jsem taky strašně zvědavá, tak snad ve čvrtek ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.11.10 10:52

Děkujuuu :mrgreen: no bude to buď Honzík nebo Davídek..a jaký jména máte vybraný vy? Tak už jsem konečně začala nakupovat nějaký drobnosti. Pořád jsem čekala, až budu mít potvrzený, že je vše OK a taky ať vím, jakou barvičku mám kupovat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
12.11.10 11:01

Koty, taky gratuluju
ja jsem zvedava co mne reknou ve CT. Myslim, ze to bude taky kluk :-) My jmena jeste vybrany nemame, budeme to resit na Vanoce, az budeme spolu a budeme to moct poradne probrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
12.11.10 11:03
Dendiska píše:
Koty, gratuluji k chlapečkovi :kytka: !!! :potlesk: Já už jsem taky strašně zvědavá, tak snad ve čvrtek ;).

jee jdeme ve stejny den na velky UZ :-)
ja jdu v 8:16 rano (asi objednavaji na co ctvrt hodiny :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.11.10 11:12
Haninac píše:
Dendiska píše:
Koty, gratuluji k chlapečkovi :kytka: !!! :potlesk: Já už jsem taky strašně zvědavá, tak snad ve čvrtek ;).
jee jdeme ve stejny den na velky UZ :-)
ja jdu v 8:16 rano (asi objednavaji na co ctvrt hodiny :lol: )

Hani, já jdu až ve dvanáct, takže to budeš vědět dřív ;). Původně jsem si myslela, že to bude holčička, ale teď, co mám pohyby, tak se přikláním spíš k tomu, že to bude chlapeček - pěkně do mě buší :lol: . No vím, že podle toho se to nepozná, ale tak uvidíme . . . jsem napjatá a těším se :srdce: . Ale na manžela nemám, ten snad nedospí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.11.10 11:36

Hehe, u nás to pohlaví taky víc prožíval manža..strašně to chtěl vědět už na prvním UTZ :lol:
tak ve čtvrtek na vás budu myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky