Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hony píše:
Jééé, tak už tam je![]()
, no perlim
.
krasa hony sikovna mas metrik jak vysitej
![]()
Díky Janii
. ![]()
Holky někdo tady psal,že má problémy se zádama, taky jsem ještě před těhulkováním trpěla na bloknuty kříž (špatně se pohnu a pak se týden nehnu
) Za poslední týden mě strašně začala bolet pravá kyčel (vlastně celá půlka zadku), myslím, že to souvisí s těma zádama
, nemáte někdo nějakou babskou radu, která by ulevila?
Ahoj holky,
Hony, s tou kyčlí měla jedna holka z diskuze taky problémy a pak musela jít k ortopedovi, ale nechci strašit ![]()
Já byla dnes v poradně, tak jsem ok,ale mimino bylo špatně otočený tak nevím ještě, tak uvidím snad v pondělí na velkým! ![]()
Ahojky, já dnes byla na kontrole. Tak mimi je v pořádku, proběhlo měření hlavičky, trupu a končetin. A prďola by měl mít 470g.
A dnes mi přišly další objednané věci- zavinovačka, přebalovací podložka dečka a polštářek do polštářku a povlečení na peřinky. Tak mám opět radost. Zítra jedem pro postýlku, ale budem ji muset asi trošku přebrousit a přeláknout, jelikož je opotřebovaná, tak ještě pak objednáme matraci a pro mimuša toho máme prozatím ažaž
Teďkom poslední dobou tu furt zvoní pošťák, oni musí být z nás už na nervy ![]()
Ahoj holky, u mě teda dnesak taky pošťák zvonil 3×
a ještě jsem si v IKEA udělala strašnou radost jednou nástěnnou policí, už visí
jsem šťastná jak blecha.
kdyby mě aspoň tak nebolelo v tom podbřišku
z toho jsem nervózní.
Jinak všem co dnes absolvovali vyšetření, gratuluji k dobrým výsledkům ![]()
verunielka píše:
Káti dík.Tak s tím podbřiškem bych se možná už zeptala dr.
To je fakt, Katko, za to nic nedáš a aspoň z toho nebudeš nervózní, budeš mít jistotu, že je vše v pořádku.
holky to je dobře, že poradny dopadly ok
.
Katko i já bych se zeptala na tu bolest mudry, holky mají pravdu
.
Kači, když jsem byla kolem 16tého týdne, také jsem měla obavy. Často mě píchalo v podbřišku. Tak jsem se na to ptala dr a on řekl, že to je v pořádku, že děloha roste, všecko se rozšiřuje, takže bych tak nepanikařila ![]()
Ale, až budeš na kontrole, optej se, abys měla 100% jistotu ![]()
Holky díky za rady a podporu, zítra jí zavolám. Sice jsem tam minulej týden byla, a říkala, že je děloha taková ztvrdlá, ale injekcí to mělo povolit a zatím to není asi úplně v pořádku, takže pro klid duše jí raději cinknu. ![]()
Jinak dneska zabíjíme čuníka, takže vás dnes opouštím a jdu krájet sádýlko
papá
Ahoj holky,
u nás je dnes pošmourno ![]()
V telce tolik hezkých ppohádek a nám nejde tv ![]()
Tak jdu aspon na netu dokoukávat včerejší ordinaci ![]()
Káti, vy dnes zabíjíte?My to máme taky v plánu,ale já to nemám ráda, mě to smrdí a ani mi to ten den nechutná, když vidím to pověšený prasátko.. ![]()
Jezis holky vy se mate… zabijacka - mnam
ja bych si tak dala tlacenku a jelito…
nase babicka uz zabijacky nedela, uz jsou s dedem stari, ale bylo to vzdycky fajn.
Já, kdybych viděla to prase, jak to zabíjejí, ani bych to nejedla
Ale, když je po všem a přišla bych k hotovému- mňáááám!
Závidím, taky bych si dala nějáká domácí jelita nebo něco ![]()
Zdravím vás, holky, a přeji pěkný sváteční den
!!!
Hani, tak zítra nás společně čeká ten velký ultrazvuk, co? Už se nemůžu dočkat až uvidím miminko
. A třeba se i dozvíme pohlaví! Tak na tebe budu myslet, hlavně ať máme všechno v pořádku, což platí i pro ostatní!
Mějte se holky, jdu vařit
.