Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, určit dám vědět!!¨
Jani, jsem nervózní, ale já uzobávám pořád něco
Ted mu zrovna vysvětluju, že jestli zítra bude vše ok, tak mu zas něco malého koupím ![]()
Ahoj děvčata,
jaký jste měly víkend
?
Veru, tak zítra velký ultrazvuk, držím palce! Jsem zvědavá, jestli se rozrosteme o další holčičku
.
Zdarec po vikendu!
tak nam tatinek odjel, ale nechal nam tu eurace na nakupy dalsich detskych vecicek
to mame hodnyho tatku ![]()
super vikend. Jeste 28noci do posledniho pracovniho dne a 30do odjezdu domu ![]()
Veru, tak co? jsem zvedava jestli to bude ta holcicka? A copak jsi prckovi koupila za odmenu? ![]()
Ahojky
,
Veru myslím ny tebe, držím palečky
.
Janii manža má pravdu
, s vložkama je to boj…
, ale o oblečení, šminky a vřelou náruč nebude nouze
.
Hani tak to máte hodnýho taťku, tak nakupujte a on vám ten měsíc uteče jak voda
.
Já jdu na utz ve středu, už mám taky nerva, asi převezmu taktiku Verči a začnu malýmu slibovat, že mu taky něco koupím
.
VERU TEZ DRZIM PALECKY,HOLKY TO NAM TO LETI CO??JA JESTE NICMOC NENAKUPUJU,VSE JSEM PO HOLKACH ROZDALA TAK SHANIM CO SE DA.ALE KOCAREK KOUPIM ASI Z ESHOPU KOCARKY RUZOVY PANTER TA MAJI PEKNY I ZA 3999KC,JERRY,JA HO MELA A SPOKOJENA,TATKA CHCE TROJKOLKU ALE NA TU ASI NEBUDE,UZ NAM NEDAJ ANI TO PORODNY.A ADELKA JDE ZROVNA V BREZNU POPRVE DO SKOLKY TAK BUDE VYDANI AZ AZ
![]()
Janii letí to, někdy mám pocit, že hrozně rychle, někdy už bych to všechno chtěla mít za sebou.(bolí mě kyčel, nevím jak to přežiju až do dubna
)
Já pořád ještě nenakupuju, mám neustále pocit, že je to brzo a nechci nic zakřiknout. Tak třeba po utz se už odhodlám, ale nevim nevim
, asi to nechám až po vánocích.
Holky kolik kg jste zatím nabraly? Já 3kila. Nevím, jestli to není málo? ![]()
Hony, já taky moc nepřibírám. Mám nahoře asi dvě kila. Doufám, že do příští poradny 2.12. se mi to trošku hne, protože už by mi asi sestra nadávala. Jak se tam vážím vždycky poránu, tak mám samozřejmě ještě míň, takže podle záznamů v těhu knížce se mi váha ještě nehnula
.
Deni tak je to asi normální, prostě víc přiberem až později
. Aby jsme z toho pak nebyly nešťastný kuličky
. (Ale i tak jsem ráda, že nejsem sama
)
leti to,ale nejvice se bojim porodnice,mam z nemocnice potvrzeny deprese a klaustrofobie.mela jsem spatny zkusenosti pri prvnim porodu,a od te doby bych nejradeji podepsala revers a klido odesla i s naclim slepakem.u obou porodech jsem mela ty poporodni deprese a muzu rict nic bezva tak doufam ze se to nebude opakovat,mneumim si predstavit tak lezet jentak 4dny brrr
![]()
Janii tak to ti nezávidím
, já naštěstí nemám strach ani z porodnice ani z doktorů. Poprodní depky jsem taky neměla, ale musí to být hnus. Tak když to doktoři ví, měli by k tobě mít zvláštní přístup, ne?
Ahoj holky, jsem se chtěla zeptat..budete taky nakupovat ty různý potřeby po porodu, jako jsou ty chrániče bradavek, prsní mastičky, atd atd? Včera jsem si ze zvědavosti dělala základní seznam toho, co bude člověk potřebovat pouze pro sebe..jako aspoň 2 kojící podprsenky, jednorázovky, poporodní vložky atd atd a dostala jsem se až na 3000,–Kč
a to si myslím, že jsem hledala na netu téměř nejlevnější věci. ![]()
Jo a ještě dotaz: četla jsem, že není dorbý spát moc na zádech a tím napínat břicho…ale tím, že mě bolí kyčle, moc na boku nevydrřím. Ale v noci, když se převaluju z jednoho boku na druhý, mě v břichu tak neskutečně zabolí…stalo se to taky některé?
nebo je zas u mě něco špatně ![]()
Ještě posílám odkazy na stránky, kde jsem našla moc pěkný věci:
www.hracky-vybavicky.cz
www.miminkaabatolata.mimishop.cz tady mají moc pěkný věci z Anglie a nezdá se mi to drahý ![]()
www.mamitati.cz
www.nunynek.cz
www.ebutik.cz - tady mám vybranou soupravu na postýlku ![]()
www.batolatko.cz
kdyby jste měly tipy na nějaký dobrý stránky, tak sem s nima… ![]()
Katka_LEE píše:
Ahoj holky, jsem se chtěla zeptat..budete taky nakupovat ty různý potřeby po porodu, jako jsou ty chrániče bradavek, prsní mastičky, atd atd? Včera jsem si ze zvědavosti dělala základní seznam toho, co bude člověk potřebovat pouze pro sebe..jako aspoň 2 kojící podprsenky, jednorázovky, poporodní vložky atd atd a dostala jsem se až na 3000,–Kč![]()
a to si myslím, že jsem hledala na netu téměř nejlevnější věci.
Jo a ještě dotaz: četla jsem, že není dorbý spát moc na zádech a tím napínat břicho…ale tím, že mě bolí kyčle, moc na boku nevydrřím. Ale v noci, když se převaluju z jednoho boku na druhý, mě v břichu tak neskutečně zabolí…stalo se to taky některé?nebo je zas u mě něco špatně
ahojda kati to same stim briskem mam i ja je to bolest,a vim od ceho streva nas tlaci nadymani.to u me je jasne
![]()