Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kote, já tak taky cítím miminko, jakože někde kousek tvrdýho ![]()
Já vstávám v devět, a to se mi taky občas nechce, si nedokážu představit až budu vstávat k miminu ![]()
Veru, to je takovej zvláštní pocit, viď?
jsem z toho vždycky úplně na větvi a každý den čekám, kdy to zase ucítím..
Koty, ty už jsi celkem dál než já, tak třeba pak už budu mít malilinké kopanečky.Je to zvláštní pocit to jo…vždycky večer čekám, kdy to začne.Ale třeba včera nic až jsem šla nějak kolem druhé hodiny ráno na záchod tak až pak, asi jsem tím vzbudila mimino ![]()
Semo, pisu diplomku
odpoledne se odmenim a jdu nakupovat
a pak kino. Ale mam jako cil na tento vikend jednu kapitolu, tak musim. At mam co nejdriv klid
jdeme na Eat pray love. Nevim jak to nazvali cesky jestli doslovnym prekladem nebo nejakou zkomoleninou zase… A hura vyrazim do mesta ![]()
Ahojky holky,
ráno jsem objevila vaší diskuzi a teď jsem konečně dočetla
Tak jestli neva, přidala bych se. Mám termí 7.4. a jsem z Prahy, teda teď už Praha-východ. ![]()
Ahoj Jase, jasně že se můžeš přidat!!V kolikátým jsi a přestěhovala ses s manželem(přítelem)do nového?Co by jsi chtěla holku bo kluka?To je otázek že ![]()
Veru já jsem dneska 17+2, jsem hrozná, odpočítávám každý den a přijde mi, že to vůbec neutíká. No, s přítelem jsme trošku rekonstruovali a teď už jsme rok a půl přestěhovaný.
Jasé a nechceš si udělat metřík, at se můžem postupně koukat a ne se tě pořád ptát?Si to totiž nezapamatuju v kolikátým jsi..My taky rekonstruujeme, ale ještě to nemáme zdaleka hotový, nevím jestli se to stihne do porodu
Nechceš poslat nějaké fotky jak to máte spraveny a zařízený pro inspiraci?
Ahoj Jase, vitam te mezi nama ![]()
tak kino bylo docela fajn, zitra zase musim pohnout s diplomkou.
Zkousela jsem si v CAA tehotensky rifle (chodim s knoflikem na gumicce a do prace to neni koser
) a zadny mi pekne nesedly
jeste zkusim v tydnu HMko a pak nevim kam. V akci jsem si koupila jedno tehu tricko za 9e a jednu moc peknou tehotenskou kosili jen za 7e, to mi bylo uplne lito tam nechat
pak mam jedny normal rifle hodne bokovy a pres ne nosim tehu pasy pres bricho (taktez v akci koupene
, jsem sla ve spravnem obdobi nakupovat
), ale ty tehu rifle by to chtelo, at to mam s cim stridat ![]()
holky nosite uz tehotenske obleceni?
Ahojky, já mám taky termín 7/4 - podle UTZ i menstruace
tak to je faine…
Hani, jj, nosím.Mám jedny těhu rifle na ven a jedny na doma a jelikož jsou ty těhu rifle i s pásem tak nosím pořád svoje trika, oni jsou i delší, tak mi zakrijou skoro celý břicho.
moc gratuluju cami