Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
verunielka píše:
Tak jsem byla dnes cvičit na balóny a ted jsem se nadlábla.Nejdřív jsem snědla klobásku s rohlíkem, pak paštiku s rohlíkem a dvě mandarinky.No, to je hnus
Veru ty jsi sportovec
Ja budu rada, kdyz po navratu do Cech budu chodit plavat ![]()
Ja si zas nejdriv davam k veceri slany rohliky se salamem, syrem, zeleninou a k ni patri i kysany zeli (nejak ho ted miluju
) a pak to zavrsim lzickou nutely, protoze bez ty taky nemuzu byt ![]()
Hani, nejsem sporotvec, jen jak jsem doma na neschopence tak nemám tolik pohybu jakobych byla v práci, tak aspon takhle se trošku hýbu.A cvičení i vyplavuje endorfiny tak se cítím líp.
Holky, me to ranni vstavani likviduje
a to jsem vstavala o ctvrt na osum. Kruhy pod ocima mam jak vrata, hruza :-/ Ja chci spaaaat. Taky jste takove unavene ted? Ja bych spala skoro porad, nejvic rano kdyz je jeste tma
Jeste ze uz je zitra vikend
Ahojte všickni, tak jsem teď dočítala příspěvky, aby mi nic neuniklo ![]()
Holky co čekáte na výsledky mocmoc držím pěsti, ale určitě bude vše OK! ![]()
Jinak já nějak kopance necítím, snad jen párkrát, spíš se mi mimi vždycky někde vyboulí. To mám vždycky břicho šišatý a na tom místě tvrdý, tak ho vždycky hladím a říkám si, že to třeba cítí na zádičkách a ví, že je to maminka ![]()
ahojda holky triply ok,poradna taky jen jsem zhubla kilo tak snad to bude ok.jinak stale nevime co to bude
Ahoj holky, všechny zdravím.
Závidím vám pohyby, já je cítím úplně vyjímečně. Spíš se mi taky občas jen vyboulí bříško na některé straně, jinak nic…
Camil jak výsledky, už něco víš? Držím palečky.
Janiii gratuluju k dobrým výsledkům triplů
.
Hony píše:
Ahoj holky, všechny zdravím.
Závidím vám pohyby, já je cítím úplně vyjímečně. Spíš se mi taky občas jen vyboulí bříško na některé straně, jinak nic…
Camil jak výsledky, už něco víš? Držím palečky.
Janiii gratuluju k dobrým výsledkům triplů.
dekuji hony,taky mam radost,ja citim pohyby taky jen sem tam zadny zazrak a to cekam treti a rikaj cim vic tehu tim drive citis,ale neni to pravda ja vzdy tak kolem az 20tt aby to pohyby poradny byly jinak to neberu nijak nez zarazeny prdiky.
![]()
a ted me zacly holky stihat chute,to je neco,taky ujizdim na nutelle,mandarinkach,jelitku s pecenym bramborem,krenovym maslickem,pomerancich a jinych specilaitach a co hur i hamburger me doslova laka a vzdy kdyz najdu fast food tak jsem tam.neni to ted zrovna na chlubeni ale chute a odolat jsou horsi.
![]()
Janiii taky čekám třetí a nic
. Ale dík za uklidnění
, taky si tak říkám , že do toho 20tt je čas.
.
karyotyp:46,XX
Závěr: normální ženský karyotyp
Běžnými cytogenetickými metodami neprokazujeme chromozomální chybu.
![]()
uff.. ta rana musela jit slyset snad i ve Vidni ![]()