TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
21.10.10 21:47

Já budu mít první záznam na genetickém UZ, jen nevím, zda to nebudu mít náhodou obyčejně, protože to 3D je dost drahý a když jsem se dr ptala, kolik to bude stát, tak řekl, že nic, pokud si donesu vlastní dvd 8-o Což se mi nechce věřit, že by udělal záznam v 3D zadarmo :nevim: Tak spíše počítám s tím, že to bude asi normální záznam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
21.10.10 21:50

Ahoj, taky si chceme nechat udělat záznam na CD nebo DVD. Jen nevím, jestli na to bude při vyšetření čas a jestli se nebudem muset obědnat na jindy. Ale mohl by to pan doktor udělat pro mě. Ani nevím, jak se mi to povedlo, ale zrovna mě naplánovali ultrazvuk ve 20.tt na moje 28 narozeniny. :-) Tak budu mít aspoň ten nejkrásnější dárek. Uvidím svoji holčičku. :-) Budu sebou brát manžela a asi ségru nebo mamku, abych se podělila o radost. Jen doufám, že bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
21.10.10 23:19

ufff, konecne jsem se dostala do postele, dneska ze me byl tatka smoula :-) kamaradka pekla priteli dort k narozeninam a rika mu smoulo, tak jsem modelovala z marcipanu smoulu a nejaky okoli pac ona neni zrucna :-) snad se bude libit

jinak se tu asik cely vikend neobjevim, protoze za nami do Nemecka prijede zitra tatinek, tak se budeme venovat jenom sobe :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
21.10.10 23:22

Orlynko, Camilo, mate moc pekne fotky :srdce:

nam se dneska podarila jen tato, pak uz se teda doktorka moc nesnazila fotit, ale kontrolovat. Jsem rada, ze tu ty ultrazvuky dela pri kazde poradne… tak priste treba vyjde i lip. Ale je zase pekne videt pater a lebka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
21.10.10 23:33

jinak Orlynko, potesila jsi me ze je to mimis kdo tam tak plave :-D holky, vy tu vsechny umite cloveku zlepsit naladu :hug:

Jmena chceme s pritelem resit spolu a to o Vanocich. Libi se mi Anežka nebo Agátka, z kluku Jakub a Matěj ale jeste jsem nemela v ruce kalendar, tak se to muze rychle zmenit :-D

rozpocet radsi nedelam. Kocar nam koupi mama trojkombinaci. Ma vyhlidly tyto: http://www.kocarky.cz/…lalom-r.html
http://www.kocarky.cz/…er-qtro.html o Vanocich je nastuduju :-) postylku mame po sestrenici a je v ni i nova matrace, to stejny oblecky, zavinovacky… tady v nemecku si chci koupit prebalovaci podlozku - v TKMaxxu za 10e (u nas kolem 400-500) a kyblik a dalsi potreby, mrknu co je tu jeste levnejsi… uvidim. S tou praci se to nakupovani zatim blbe kombinuje jeste kdyz po meste daleko dojizdim… Ale vikendy to jisti :palec:

co si myslite o kybliku? kyblik nebo vanicku? Ja bych nejradsi oboji :oops: , aby se pak jednou ve vane nebal… a latkovky nebo papirovy pleny? me latkovky uuuplne uchvatily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
22.10.10 08:07

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
22.10.10 08:39

holky tak stale cekam na vysledky tripltestu ale stale nejsou to me trefi snad.ja na kocarky jeste nekoukala ale asi nejakou hezci trojkolku,mela jsem vzdy ty tezky skladacky a to bylo o zdechnuti.jinak je me celkem fajn,obcas se me zatoci hlava ale to bude tlakem beru leky na nej.docela me ted trapi nejaky vytok asi mykoza jako kazde tehu,tak sem to prelecila candibene a jenamazolem a vypada to dobre.zda se me ze do toho dubna je jeste streka a pres celou zimu to nosit me desi.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2254
22.10.10 08:57

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
22.10.10 09:04

na plodovku ja bych nesla fakt.mam gyndare co posila vsechny mamci do gennetu na spec.utztakz verim jim asi bych to nevydrezela jeste cekat vysledky plodovky treba 14dni.me staci tohle.a jakto camilo ze te tam uz nikdo nedostane hruza jo plodovka??

• Citovat
  • Upravit
2254
22.10.10 09:28

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
22.10.10 10:03

Haninac:
kyblík moc neuznávám, přijde mi, že tam má mimčo strašně málo místa. A taky prcek docela rychle roste. Já si budu pořizovat vaničku. A to především proto, že si nechci rujnovat záda u vany. Takže si dám vaničku na židli a trošku prckovi přitopím. Docela se na to těším. Já mám schované pleny po sourozencích. Bohužél jsme měli všichni moc citlivou pokožku a papírové pleny jsme nesnášeli. Takže jsem projistotu připravena i na tuto variantu. Pleny maj jen jednu nevýhodu, musí se prát a žehlit. :-( Ale zase se prý děcko rychleji naučí na nočník. Oni ty látkové pleny víc studí a překáží, takže si dítě rádo pak sedne na hrnec. Tak se ucidí. Ráda bych látkové pleny používala doma a papírové, když se někam pojede.

Camila:
Dík za info ohledne toho CD. Já jdu na ultrazvuk až skoro nakonci 21.tt. A krom toho mě to vychází na narozky, tak budu mít aspoň krásný dárek.
V minulém těhu jsem přišla o chlapečka. Psala jsem to už dříve. Od začátku těhu (říjen 2009) jsem cítila, že je něco v nepořádku. Ale jako prvorodička jsem to nedovedla tak dobře pochopit. Asi na konci 10.tt jsem začla prudce krvácet z ničeho nic. Jela jsem do nemocnice a tam mi zjistili hematom. Pobyla jsem v Bohunicích 10 dnů. Doktoři naznali, že je vše OK a pustili mě dom. Bohužéljse,m byla unavená a zmatená a nějak jsem vypustila NT+ ve 12.tt (ani mi to nikdo neporadil). Taky zroovna byli Vánoce. No a na další kontrolu jsem se dostala v 15.tt na tripltesty. Už v této době doktorka zjistila, že mimčo nějak neroste, jak by mělo, hlavička oproti tělíčku byla o 14 dnů. Ale nevěnovala tomu pozornost, prý se to stává. No a triply vyšli šíleně. Tak jsem běžela na genetiku a pak plodovku a ultrazvuk. Plodovka vyšla skvěle. Žádný problém. Ale ultrazvuk před 20. tt vyšel blbě. Dr. Vlašín našel tu nějtěžší rozštěpovou vadu močové trubice chlapečkovi a samozdřejmě nepoměr těla a hlavy. Řekl nám, že asi nefunguje placenta, jak má a že se to bude jen zhoršovat. Prognóza byla ten rozštěp (sice operovatelné cca 8 operací do 18 let, ale v sexu pro chlapce prakticky nepoužitelné) a to horší, buď by do porodu nevydržel a umřel pro špatnou výživu a nebo by to přežil, ale byl by silně retardovaný. Takže jsme se po domluvě s dvěma nezávislými doktory dohodli na ukončení. Taky vzhledem k věku, měli jsme docela dobré prognózy znovu otěhotnět a mít zdravé dítě. Takže jsem ve 20.tt podstoupila v Bohunicích porod - únor 2010. Žal byl hrozný, ale dá se to vydržet. Hlavně mě držela naděje na krásné miminko. No a cca po půl roce červen 2010, kdy byli všechny testy od všech doktorů vpořádku, tak jsme to zkusili znovu a čekáme zatím zdravou holčičku. Moc jsem si přála tentokrát holku. A manžel taky. Jsme tak nějak klidnější, holky jsou odolnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.10.10 17:21

Kote moc mě mrzí, co vás potkalo, já přišla o mimi už ve 13tt taky vvv, vím jak moc to v srdci bolí. Teď jsem v 17tt, čekáme na výsledky amnia a jak psala Camila, strach je velikej. Říkám si ale, že už máme toho smolíka vybraného a vš musí dobře dopadnout. Pohlaví nevíme, zatím se miminek uspěšně kryje :lol: .
Tak zatím nenakupuju, nesháním jen pokorně čekám a doufám :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.10.10 17:33

Holky, nestrašte pořád, vyjde to, určitě, o ničem jiném ani nepřemýšlím.Raduju se z každého probuzeného rána kdy vím že miminko je v břšku a má se tam skvěle!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.10.10 17:41

:palec: máš pravdu :lol: , musím se na to takhle koukat.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.10.10 23:46

Tak jsem zdárně dojela domů, byli jsme na zapíječce jak se manželové tetě ted narodil chlapeček, ale já už jsem byla unavená tak jsem jela a manžel tam zůstal.Řekla jsem mu že když nebudu spát tak pro něj zajedu, jinak bude muset pěšky, no holt, když nechtěl jet se mnou :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí