Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre rano, hlasim se zase po vikendu, to bylo bezva
stravili jsme ho s mladym jenom spolu, pred chvikou odjel zase do Cech
Boze at uz jsou Vanoce.
Já taky strávila víkend fajn.Dnes se chystám na plavání, tak uvidím, jestli mě to tam bude bavit tak budu chodit pravidelně.Nestojí to moc, 60kč na hodku.Co bych pro svoje tělo a miminko neudělala ![]()
az se prave o Vanocich vratim domu, taky budu chodit plavat
mame bazen v Brne na Kravaku za rohem, tak tam pak budem chodit i s prckem ![]()
Ahoj holky,
taky všechny zdravím po víkendu
.
I u mě víkend v poho.
Na vánoce už se taky těším, uteče to jak voda.
Veru dej vědět, jak na plavání
.
Hony, doufam, ze to utece - na Vanoce totiz jedu z Deutschlandu konecne DOMU
musime s mladym dozaridit bydleni (zatim dela doma stavebni upravy), dovest postylku a tak
tesim se na to
Ahojte, holky zvracíte některá? Já od začátku těhu až doteď. Vždycky si říkám, že už to bylo určitě naposledy a ono prd
ještě jsem nepřibrala ani fň ![]()
ja nezvracim nastesti vubec
jenom se mi dela nevolno kdyz musim ve vlaku nebo v buse stat
snad te to brzo prejde
Haninac zas je lepší přijet až po stavebních úpravách
. O to víc si tak pak s přítelem všechno užijete
.
Koty já nezvracím, dělá se mi zle, když stojim na místě a někdy se mi šlajfne jídlo v puse, ale když si na to dám pozor, tak dobrý. Mám ale kamarádku, ta zvrací min.2×denně od začátku těhu a už je v nějakém 25tt, je to prostě individuální. Držím palečky, ať to přejde.
Určo vám podám info jaké to tam bylo.Doufám, že se vlezu do vršek plavek ![]()
Holky, děkuju za podporu, už jsem z toho občas fakt zoufalá. Co já bych dala aspoň za nevolnosti bez zvracení. Já teda nezvracím každý den, ale tak ve dvou až třídenních intervalech mě to vždycky složí tak na dva dny a to pomalu nejsem schopná ani vstát
No taky mám jednu kamarádku a ta zvracela celé těhu až do konce, tak tohle mě snad nečeká..
ahojda holky ja nezvracim je me celkem nak fajn,jen zuby me zacly brat jako dasne a tak to je taky super kdyz vam porad krvaci dasne.uz se tesim ve stredu do poradny dam vedet co a jak paaa janiiicka-tohle je muj druhy nick
![]()
Jani, mne taky krvaci dasne skoro pri kazdym cisteni, je to opruz… ![]()
Semo vitej mezi nas ![]()
Šemo, ahojky, jen se přidej!Kolik ti je?A co těhotenství jak prožíváš?
Holky, nechcete poslat fotky bříšek jak vám hezky rostou?
Tak jsem byla na tom plavání a úplně super, chvilku jsme plavali, pak jsme cvičili s takovýma pěnovýma tyčkama a nakonec jsme si vlezli na chvilku do wirlpoolu, fakt úžasný!!Jen doporučuju, skvěle mi to protáhlo celý tělo!Příště určitě zas!!! ![]()