Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hony zkousis volat?
delaj nam tim akorat zbytecny nervy. me v patek rekli, ze to na netu uz je, pritom se mi ukazovalo ze ne, pani v laboratori na to pritom koukala ze stejneho prohlizece a manzelovi se to vedle v pokoji take ukazalo, jen ja na to klikala jak blbec a nic. Taky to bude dobry, drzim pesticky ![]()
Příspěvek upraven 02.11.10 v 10:14
Cami volám, volala jsem v pátek, včera, mám zas volat dneska… Pani na telefonu je hodná, milá, ale co je to platný…
No musím vydržet, ale ty víš nejlíp, jaký to je, viď.. ![]()
ani mi nemluv
ja uz bych na to nesla, za ty nervy to nestoji, uz bych se opravdu spolehla jen na ty ostatni testiky vcetne velkeho UZ, ten me stejne ceka i tak.
Tak tak… Ten utz se aspoň dozvíme hned
. Písnu, jak budu něco vědět. Díky
. Jdu chvíli ven, třeba mi příroda pomůže
.
sla jsi na to o 3 dny pozdeji jak ja, dnes by to byt mohlo, ale jak rikala me ta pani, kazdemu se ty chromozomky mnozi jinak a do toho byl svatek, snad se brzy dockas a prestanou te tak osklive napinat, dej hned vedet ju?
Ahojte holky, tak mam prave za sebou kontrolu u doktora, jsem 17+3. Uprosila jsem doktora, jestli by se nekouknul, co by to tak mohlo byt. Rikal, ze varlatka sestupuji dolu az kolem 20. tydne, ale ze je tam nevidi, tak pry se priklani k holcicce. je to supr, protoze pritel vsude rozhlasuje, ze to bude kluk.
Elo, předběžně gratuluji k holčičce, že přítel všude rozhlašuje že čekáte chlapečka, to je celkem blbý ![]()
Ahoj holky, já mám termín porodu 10.4.2011, ještě netuším pohlaví, ale snad za 14 dní už to budeme vědět ![]()
verunielka píše:
Elo, předběžně gratuluji k holčičce, že přítel všude rozhlašuje že čekáte chlapečka, to je celkem blbý
Ivep, zdravím.Já se taky snad za dva týdny dozvím pohlaví.Povíš nám o sobě něco?
Elo, tak když to ví co dělal
Pak bude muset všem říkat opak jestli mu to dr.nepotvrdí
My taky říkáme že asi holka, ale s větší razancí dodáváme to ASI! ![]()
Tak já už mám navařeno, dnes pečené kuře s bramborem a zeleninovou polívkou a jako kompot dýně ![]()
Ahoj holky, ja doufam, ze za 14 dni taky budu vedet co to je
mam pocity spis na kluka a mluvim o nem jako o klukovi, chudak jestli je to holcicka
No fakt jsem zvedava. Chvili jsem vahala, jstli si to nechat rict, protoze pritel chce prekvapeni, ale necham si to rict a povim to jen mame a my rodine. Kocarek dovezem od mamy az po porodu (ona nam ho kupuje a bude bud modry nebo cerveny asi) a hadriky si nakoupim a taky necham u mamy. Vyperu je tam a vyzehlim a ona je pak doveze az se vratim z porodnice
Doma budu mit jen zaklad v neutralu a veci na cestu z porodnice. To jsou plany co?
abysme ani jeden neprisli o to svoje. No uvidime jestli pritel do porodu nevymekne
Povleceni, mantinely a zbytek vybaveni budeme mit v neutralnich barvach.
Jinak vcera vecer jsem se zasekla na nemeckem ebay a musim nakupovat dokud jsem tady
to bude mor ![]()
Veru, zavidim ti obed
my chodime v praci do jedne jidelny, je tam na vyber ze tri jidel a furt ryba a testoviny
a ke vsemu maji svoje Soßy
takovej obalenej smazenej rizek s ryzi, zalitej omackou, to je moc i na moje tehuchute ![]()
Hani obcas mam ale pocit, ze ti chlapi jsou zvedavejsi jak my
pokud si to nechas rict a on to bude vedet, ze vis, 100% to z tebe vytahne a rad, zvedavost mu neda ![]()
ja u prvniho ditete vedela od pocatku, ze je to chlapec, asi zapracovala materska intuice, kdyz mi byl na UZ potvrzen, brala jsem to jako samozrejmost. a ted jsem vubec nevedela, bylo to takovy zvlastni, hledala jsem napovedu podle priznaku, ale porad ve me panovala totalni nevedomost
jedine, v cem se to tehotenstvi lisilo bylo, ze jsem zacla jist feferonky po sedmickach, ja je nikdy nejedla a manzelovi kdosi rek: jak ji feferonky, to bude chcanda. no, a je ![]()
Ahojky, tak jsem po ko a stále newíme, co to je
malý si šmrdlilo ručičkama obličej, a pak si zívlo. Asi se tam už nudí nebo co
jinak příští týden jedu na velkej UTZ, tak snad se mimi nebude stydět a předvede se v plné parádě ![]()
Jinak Veru, založila jsem novou diskuzi Přerov prvotěhulky, tak se kdyžtak přidej, pokud budeš chtít ![]()
ted jsem zi povolila videt podpisy a koukam na ty vase metriky, nikde ale v nastaveni nevidim, kde se to vytvari? ja chci takyyy ![]()