Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
Veru fotečky bych ukázala moc ráda,ale mám je v jiném pc, než ze kterého chodím na net a upřímně řečeno, do otevřené diskuze se mi moc fotky umisťovat nechce ![]()
Jinak těhu kalhoty už taky nosím a je to neuvěřitelná úleva
Taky jsem myslela, že je pořídím někde v CaA nebo HM, ale nějak se nezadařilo, tak jsem šla do specializovaného obchodu pro těhule. Přiznávám, že to jsou moje nejdražší kalhoty, co jsem si kdy pořídila, ale nelituju. A že bych si kupovala specielně těhu trička, to ne, jen aby to bylo delší přes bříško ![]()
ahojda holky jak se mate me opet chytaji chute uz se tesim na velky utz ve 20tt to urcite ukapne i slzicka.uvidime manza by chtel kluka pry je mu to jedno ale vidim cim dal vic ze by si ho pral,tak snad to vyjde.
Jase, ja si tricka taky kupovat neplanovala, ale byly moc hezky a ve sleve za ty prachy mi to fakt bylo lito tam nechat
zvlast ta kosile - peknej strih, tyrkysove zelenomodra, prouzkovana a jak mi padla
7ecek jsem obetovala ![]()
Hani tak to chápu
, já bych kupovala něco pořád, teda na mimčo zatím ne, to chci až po tom velkém ultrazvuku, tak si dělám radůstky alespoň takhle ![]()
Jj, těhu rifle bo kalhoty doporučuju
já jsem si jedny koupila snad ve 2 měsíci a super. Kámoška říkala, že je unosila i zimu po porodu, že jí krásně ten pás kryl záda a kdyby se jí nerozpadly, tak je nosí dodnes ![]()
Dobré ránko,
já dnes vařím smažený hermelin s bramborem
Taky se těším na velkej utz, hlavně na to až mi konečně řeknou co čekáme.Na minulé kontrole byl prcek špatně natočenej, tak jsem se zas nic nedozvěděla.
Já moc chutě nemám, spíš na ovoce a když jsemm ve městě tak občas na nějaký nezdraví jídlo ![]()
Dnes jdu plavat, tak se těším ![]()
Veru, kde jsi nakoupila ty svoje těhu rifle? Já bych si taky pořídila ještě nějaký, jenže HM je nějaký vybraný a v CA se mi moc nelíbí ty střihy ![]()
Koty píše:
Veru, kde jsi nakoupila ty svoje těhu rifle? Já bych si taky pořídila ještě nějaký, jenže HM je nějaký vybraný a v CA se mi moc nelíbí ty střihy
Koupila jsem si je od kámošky.Takže ti moc neporadím, ona je tuším koupila přes net.Jsou to tyhle:
Ty jsou pěkňučký, takový podobný mám. Jenže už bych klidně snesla větší
já ani nevím, kde je tady ve Vepřově nějaká těhu moda..??
Koty píše:
Ty jsou pěkňučký, takový podobný mám. Jenže už bych klidně snesla většíjá ani nevím, kde je tady ve Vepřově nějaká těhu moda..??
Tak to taky netuším, ale myslím že jsem něco zahlídla vlastně nahoře v prioru.Mě ty rifle vydrží až do porodu, ten pás se krásně natáhne, kámoška je měla na dvojčata ![]()
Ahojky, já byla kupovat těhotenské kalhoty kolem 15 týdne. Chtěla jsem si koupit dvoje, ale byl se mnou přítel a vnutil mi troje
Jedny jeansy, jedny černý a jedny šedý. Chodím do práce, tak je užiju:-) nic jiného od té doby nenosím. Koupila jsem si taky jedny těhu tepláky a jsou supr, strašně pohodlný a hezký. Kámoška mi dala včera ještě dvoje kalhoty po sobě, tak mám výběr jak blázen
Triko mám jen jedno a jen proto, že bylo fakt hezký. Nic jinýho kromě zimního kabátu už kupovat nebudu, doufám…Kupovala jsem taky ve spešl obchodě s těhu. Jinak pořád nevíme, zda si máme příští týden na velkém UTZ říci pohlaví nebo ne, ach jo ![]()
ahojda damy tak semnou cloumaji hormony mam naladu pod psa,vse me vytaci nekdy opravnene.nic me nebavi,a aza chvili bych delala vse.bolime zuby a nikdo nevi od ceho a jakej,tak noc co noc trpim,pres den to jde.jinak pohyby nejak teda extra necitim ba dokonce skoro vubec,takze taky super na toze jsem potreti tehu.ale pry muzu myt placentu na predni strane,ale na to jsem se neptala,takze se zas opet muzu jen domnivat do 19*11 kdy mame velkej utz,ach jo
![]()
Elleníku a kdes je kupovala? Jinak koukám, že máte berňáčky
My máme taky jednoho, ale už skoro 12letýho starouška a říkáme mu senilní dědku, jak je na starý kolena protivnej ![]()
Veru, díky za tip, zkusím tak kuknout..fakt už něco potřebuju..nosím pořád jen samý elasťáky a přes to nějakej delší svetřík. Teda myslím, že tohle je szejně nejpoholnější ze všeho, ale chtělo by to nějakou změnu ![]()
Zítra jdeme s Fazolkou na ko, tak už se možná dozvíme, co to vlastně je zač ![]()
Jinak hormony se mnou taky pěkně cloumají. Řekla bych, že celej víkend jsem byla protivná jak nasr..v gaťách a nejradši bych se sama se sebou nebavila. Ale už to naštěstí přešlo..
Koty, v tom prioru tako je teda těhu věcé pár, ale zas žádenej extra výběr bych řekla, všechno šijí a vyrábějí jak na starý babky ![]()
Já mám taky posldení dobou náladu jak na vodě, někdy nahoře někdy dole ![]()
Na plavání super, ta holčina s ketrou jsem se minule bavila tam nebyla ale byla tam jedna která byla fajn
Ony už se tam skoro všechny znají tak se musím trapně seznamovat
Ale plaváníčko fakt doporučuji, protáhne všechny svaly!!
Ahoj holky,
já si koupila tepláky v Litexu (vypadají trošku jako kalhoty) a chodím všude v nich. Těhu kalhoty jsou mi všechny velké a protože jsem doma, tak se mi nechce za ně vyhazovat peníze, když mi navíc vůbec nesedí.
Nálada taky nic moc, jak píšete, nahoru dolu, pořád dokola. Pořád čekám na výsledky z amc, už to dost špatně snáším
.