TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
13.10.10 19:14

verunielka:
Občas mívám stejné problémy s pšikáním. Někdy to pěkně bolí. Zvláště když člověk leží, pšikne nečekaně a nestihne si sednout nebo se skrčit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
14.10.10 09:17
Kote5 píše:
verunielka:
Občas mívám stejné problémy s pšikáním. Někdy to pěkně bolí. Zvláště když člověk leží, pšikne nečekaně a nestihne si sednout nebo se skrčit. :zed:

Moje slova :lol: Taky to tak mám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
14.10.10 09:49

Dnes se manželové tetě narodil chlapeček.Má 4,5kg a 54cm.Už se těším až si ho pochovám :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 09:56

jj kote je to tam na nic u toho gyndare v tomhle ale co mam delat nikde lepsi dr neni jen mu to kazi ta sestra je ochotna ale to neni hlavni.holky to je muj druhy nick nevim jaktoze me to jednou pise tohle a pak zas janiiicka,ach ju jinak ja jdu taky do gennetu do prahy kde je specilni pracoviste byla jsem tam u maly a je to bezva.uz se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
14.10.10 10:06

Ahojte kecalky :lol: teda to není chlapeček, ale už pořádnej chlapík :-D taky už se těším, až se mimi vylodí..veru, jakej byll ten román pro muže? Taky bych to ráda viděla, jenže to v kině asi celou dobu neusedím..pořád chodím čurat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
14.10.10 10:18
Koty píše:
Ahojte kecalky :lol: teda to není chlapeček, ale už pořádnej chlapík :-D taky už se těším, až se mimi vylodí..veru, jakej byll ten román pro muže? Taky bych to ráda viděla, jenže to v kině asi celou dobu neusedím..pořád chodím čurat :nevim:

Koty, no, spletla jsem se, byli to Ženy v pokušení.A měli jsme to zadáčo, dostaávali to klienti ČSOB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
14.10.10 10:23
verunielka píše:
Koty píše:
Ahojte kecalky :lol: teda to není chlapeček, ale už pořádnej chlapík :-D taky už se těším, až se mimi vylodí..veru, jakej byll ten román pro muže? Taky bych to ráda viděla, jenže to v kině asi celou dobu neusedím..pořád chodím čurat :nevim:
Koty, no, spletla jsem se, byli to Ženy v pokušení.A měli jsme to zadáčo, dostaávali to klienti ČSOB.

Ahaaaa, tak to už jsem viděla..a ustála jsi to bez odbíhání? Já se právě děsím toho, jak xkrát za film přelízám potmě přes davy lidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
14.10.10 10:23

Jo, ustála jsem to dobře, ani jednou jsem nebyla.
Ale je to dobrej film, dobře jsem se zasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
14.10.10 11:30
verunielka píše:
Koty píše:
Koty, no, spletla jsem se, byli to Ženy v pokušení.A měli jsme to zadáčo, dostaávali to klienti ČSOB.

Na Ženách v pokušení jsem byla s manžeklem. Měl strach, že se bude nudit, ale bylo to super. Mohu doporučit. Docela jem se nasmála. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
14.10.10 12:09

Ahoj a gratuluji všem těhulkám :-) Já čekám prvního mimíska termín porodu mám 2.4. a jsem právě 15.týden.Momentálně jsem na neschopence kvůli krvácení ve 13tt a následném zjištění hematomu.Pokud má někdo podobnou zkušenost..?

Příspěvek upraven 14.10.10 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.10.10 12:44

Ahojky,já mám termín 03.04. Taky Vás hodně pobolívá břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
14.10.10 12:53

Ahoj Timeo mě jen občas spíš mě bolí v kříži a občas mám migrénu k zbláznění :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.10.10 14:42

Ahoj Siino, říkala ti doktorka, že si můžeš vzít na bolesti hlavy paralen? Třeba i dva najednou. Koupila si něco už na mimčo? já mám strašný nutkání nakupovat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
14.10.10 15:50

Ahoj holky,
taky trpím na migrény, mám ji pravidelně jednou za měsíc :cert: . Paralen mi doktorka dovolila, ale ten mi bohužel nezabírá. Jinak bříško moc nebolí. Taky bych nakupovala,ale ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.10.10 16:03

a kdy máš termín? já taky čekám až mi řekne doktorka co to bude:-) možná koupím nějaký botičky, ty jsou docela neutrální. švagrová má holčičku, tak na holčičku budeme mít spoustu věci, s klukem to bude horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí