Je to normální postup v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Je to normální postup v práci?
Hezký den, našla jsem si práci, ale… Je to recepční na hotelu, mam nastoupit az od zari, ale paní porad chce abych tam ve volném čase chodila, uz mi navrhla, že bych mohla za ní zaskočit i za dovolenou, nějak mi to normální uplně nepřijde…žadnou smlouvu nemam, porad pomlouvá tu puvodni, která je tam od dubna…nejak si rikam…ze chyba bude nekde jinde… co si o tom myslite…nehlede na to, ze chce abych delala praci na cerno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lencakudrnka píše: Více
Co si mám asi myslet, ze bych do ničeho takového samozřejmě nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 Mne to taky příjde hodně divné, vzdyt na zauceni mam zkusebni dobu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nástup máš od září, pokud chtějí, abys tam začala pracovat dřív, tak ať ti dají novou smlouvu s dřívějším datem nástupu. Rozhodně tam nechoď zadarmo a ještě ve svém volnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani náhodou. Do toho bych nešla. Tak ať s tebou na srpen uzavře třeba DPP. Ale bez smlouvy ani za nic a ještě zaskakovat - to dobře upadla.
- Citovat
- Upravit
@donutka01 je mi na zvracení z toho co se v dnesní dobe deje, jak se kazdy snazi toho dotycneho oskubat po vsech strankach…dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní si myslí, že jsi asi hodně blbá, ne?
ale hezky jsem se pobavila
a s takovou paní bys pak od září měla pracovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe Popravdě, paní mi slibuje neco jineho nez je realita, ale potomhle tak nejak vim, ze se mi do toho nejak nechce, proto jsem se chtela jen ujistit, zda je muj nazor stejny, jako nezainteresovanych osob…jsem z maleho mesta a sehnat tu praci je trosku boj…ale nez za techto podminek..to radsi budu jeste hledat… abych nekomu delala blbku, to asi ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělat práci zadarmo, za nekoho jineho, ve svém volném čase a bez smlouvy, to fakt ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase na jednu stranu buď rada, že se paní hned vybarvila. Věřím tomu, že tohle by byl jen začátek… držím palce, ať se ti podaří najít něco lepšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe mne trosku zarazi od zacatku, jak je zvlastne mila… a hned takova pratelska… rikala jsem, na rovinu, ze mam jeste do konce leta praci, tak tam nekolikrat byla, zda tam opravdu jsem… to uz mne trosku zarazilo… no a dorazilo mne to jak se vyjadruje o ty holce co ma jit… asi uz chapu proc je dana radsi na neschopence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovat bez smlouvy ne. Ale jít do budoucna práce ano. Ja jsem mela smlouvu od září a byla jsem na pracovišti uz v srpnu 2×2 hodiny. Poprvé na podepsání papiru, bzarizeni obědů, převzetí klíčů, čipů… podruhé na seznámení s budoucími kolegy a domluvu, jak bude probíhat prvních několik dni. A jsem za to ráda, protože v den nástupu jsem uz presne věděla, co mám dělat, kam mám jít, mela jsem zařízené vse potřebné… ne jak kolegyně, co nastupovali v říjnu, a všechny ty blbiny si zařizovalala za pochodu během pauz, prvních několik dní neměla obědy nez se to stihlo zprocesovat, netušila, co se po ní chce, nikdo neměl cas ji to vysvětlovat… takže na takové úvodní hodinové zauceni klidne a ráda, ale naplno pracovat za něčí dovolenou rozhdone ne. Chtěj na to treba DPP..uvidíš jak si rychle najdou jiné řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit