Je to opravdu rýma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
7.10.12 08:18

je to opravdu rýma?

Ahoj malej dýchá pusinkou, a občas chrčí, ale z nosáku mu nic neteče, mám mu to zkusit odsát? nebo se odsává až když z nosánku teče? do nosánku stříkáme mořskou vodu vždy po koupání, poraďte… díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
7.10.12 08:30

Dokud z nosu neteče, neodsávala bych. Malé chrčení bych neřešila, u pochybností bych běžela k pediatrovi.
Pokud ti to nedá, můžeš zkusit odsát, ale pár minut před odsáváním dítěti kápni mořskou vodu, a samozřejmě hned po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.12 09:00

Odsavani je v teto fazi vetsinou uplne zbytecne a dite se tim jen trapi. U nas ma ryma prubeh, ze tak dva az tri dny nic netece, ctvrty den trochu tece, paty den uz zase netece, ale da se odsat, tak pred spanim odsaju a pak uz ryma temer neni a ani syn si ji nevsima. Ale u kazdeho to je samozrejme jine. :kytka:

A taky doporujucuju pri pripadnem odsavani nejprve striknout do nosu a chvilku na to odsat.

• Citovat
  • Upravit
46669
7.10.12 09:02

Pokud chrčí a nic neteče, viděla bych to na suchý vzduch. stříkej mořskou vodu, větrej a zvlhčuj vzduch. Měli to oba mí kluci těsně po návratu z porodnice po dobu asi dvou týdnů. S prvním jsem tenkrát taky letěla k doktorce a doporučila zvlhčovat. Druhý den bylo po chrčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.12 09:04

@KPKristy
No ono to asi nemusi byt jen suchym vzduchem. :think: Syn se totiz narodil u more v Anglii, vlhkost tu mame silenou a presto mu nic neteklo. :)

• Citovat
  • Upravit
46669
7.10.12 09:13
@Scarlett2011 píše:
@KPKristy
No ono to asi nemusi byt jen suchym vzduchem. :think: Syn se totiz narodil u more v Anglii, vlhkost tu mame silenou a presto mu nic neteklo. :)

Samozřejmě, že nemusí, ale je to to první, co bych vyzkoušela. Například o víkendu, kdy není možnost letět k doktorovi, bych hned neodsávala a neřešila rýmu. Může to být úplná prkotina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.10.12 10:23

Já teda budu mít jiný názor. 6 denní syn mi začal taky chrčet, a když jsem zkusila odsát, a jakoby jsem tam tu hadičku naklonila dovnitř v tom nosánku, tak jsem odsála hromadu, a pak už nechrčel :-) trvalo to asi měsíc. a přitom když jsem neodsávala, tak mu nic neteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí