Je to špatný nápad nabídnout vymalování v kavárně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to špatný nápad?
Neumím se rozhodnout a byla bych ráda za vaše názory.
U nás ve měště otevřeli novou kavárnu s celou místností jen pro děti. Jenže je poznat, že majitelé nemají moc peněz na to, aby dotáhli všechno k dokonalosti.
V dětském koutku je spousta krásných nových hraček, skluzavek atd. ale stěny jsou holé bílé, chtělo by to něčím krásným je pomalovat.
A teď k jádru pudla… já na zdi malovat umím, jsem na rodičáku a namalovala bych jim to celé třeba za 2tis. a barvy, jenže manžel do mě hučí, že jednak je to málo peněz, protože bych s tím strávila obrovské množství času a že to mám nechat na jich a neplést se jim do podnikání.
A já teď nevím, ti majitelé jsou moc příjemní a zdá se, že to jsou hodní lidé a já nemám problém někomu nezištně pomoct, ale zase abych ze sebe neudělala blba.
Co vy na to? Nechali by jste to být nebo by jste nabídli pomoc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak nezištně by to nebylo, stálo by je to třeba 3tis ![]()
Zásadní otázka, kde bude dítě, když budeš malovat? Pokud máš ochotné hlídání nebo se ti zabaví tam, tak bych nabídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je od tebe moc milé.
jen nevím jak se k tomu postaví majitelé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezištně? a chceš za to peníze?
V tomto si nejdřív udělej jasno a pak jim pomoc nabídni. Zaskoč na kafe a mezi řečí na to nějak stoč a nabídka je na světě ![]()
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych jim to asi nabidla. Tebe to bavi, jim to muze pomoct, oboustranna spokojenost:).Jen tu cenu dobre rozmyslet, aby pro majitele byla unosna a ty jsi to nedelala za naklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do toho taky šla, v dnešní době jsou hodní lidé zatrcováni to je špatně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně bych klidně něco takového udělala za účelem reklamy, pokud je to kavárna navštěvovaná a čišela by z toho možnost chytit nějaký další pěkný kšeft. Ale můj by se k tomu stavěl úplně stejně, tedy že pokud člověk nemá peníze, není to pro mě vhodný obchodní partner ![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě jim to nabídni. Nic horšího než že tě odmítnou nehrozí
Třeba sami nevědí jak si s tou bílou stěnou poradit, tak bys jim vytrhla trn z paty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zašla bych na kafe, dala se do řeči s majitelkou, nabídla bych jim to - proč ne - ty se zabavíš a malý peníz vyděláš, a do budoucna u nich budeš mít očko a to se bude hodit
, a ostatně, třeba nakonec budeš mít nové kámoše. A třeba zjistíš, že to pomalovat teprve chtějí a jen jim to nějak nevyšlo… nebála bych se, líná huba holé neštěstí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A třeba ti majitelé nic na zeď namalovat nechtějí, podle mě pokud měli peníze na to, aby si otevřeli podnik, tak by určitě měli peníze na to, aby si nechali něco namalovat. Třeba se jim bílé zdi líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se tam zastavila s nějakými návrhy. Ale je otázka, jak rychle bys to zuvládla, asi nebudou chtít mít koutek zavřený dlouho.
Při nejhoršímj řeknou „ne, děkujeme“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Chocolate nebylo by nezištně zadarmo?2 tisíce to už je příjem
nemělo to být anonymně
to jsem já
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Chocolate nebylo by nezištně zadarmo?2 tisíce to už je příjem
No, vzhledem k velikosti místnosti jsou 2 tisíce opravdu nezištně.
Před časem jsem cghtěla nechat nakreslit dcerce do pokojíčku obrázky od profíka a z té částky jsem sedla na zadek. A to máme pokojíček malý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit